Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: یکی از کارهایی که قرار است به زودی انجام شود حذف دفترچه‌های درمانی بوده و این کار را در بیمارستان‌های ملکی و برخی از درمانگاه‌های استان به صورت پایلوت شروع کرده‌ایم. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در   اراک ، با اشاره به تحولات جدید تأمین اجتماعی اظهار داشت: یکی از کارهایی که قرار است به زودی انجام شود حذف دفترچه‌های درمانی بوده که تحول بزرگی است و ان‌شاءالله با کمک جامعه پزشکی این اتفاق بیفتد و از نسخه الکترونیک استفاده شود که مزایای بسیاری اعم از کاهش رفت و آمد و کاهش هزینه‌ها را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا چند مزیت تشویقی برای پزشکان درنظر گرفته شده و اگر از نسخه الکترونیک استفاده کنند 80 درصد سهم سازمان ظرف 24 تا 48 ساعت به حساب پزشکان واریز می‌شود که یکی از گله‌مندی پزشکان همین تأخیر در پرداخت بود.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: از جمله مزایای نسخه‌نویسی الکترونیک می‌توان به کاهش چشمگیر تمامی خطاهای نسخه‌پیچی و دارویی ناشی از ناخوانا بودن نسخه که سبب آسیب به بیمه‌شده می‌شود اشاره کرد، همچنین مصرف بی‌رویه و نحوه تجویز غلط کاهش می‌یابد و پیگیری اصالت دارو و پیشگیری از قاچاق دارو میسر می‌شود، مراجعه بیمه‌شدگان به شعب کارگذاری‌ها از بین می‌رود، سوابق درمانی بیمه‌شدگان در دسترس پزشک معالج است و در فعالیت‌های درمانی شفافیت ایجاد می‌شود و در مجموع اتفاق خاصی می‌افتد.

نسخه الکترونیک صددر‌صد در بخش درمانی اردبیل اجرا شد استقرار نسخه الکترونیک و حذف دفترچه‌‌های کاغذی تا شهریور 1400 صدور بیش از 630 هزار نسخه الکترونیک در مطب پزشکان آذربایجان شرقی

حسینی بیان کرد: این کار را در بیمارستان‌های ملکی و برخی از درمانگاه‌های استان به صورت پایلوت شروع کرده‌ایم و از یک اسفند قرار است این کار انجام شود همه تلاش در راستای رضایت‌مندی مردم است، بانک عامل به پزشکان جهت خرید سخت‌افزار و نرم‌افزار به منظور این کار وام پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: امسال سازمان کمک‌هزینه‌های پزشکی را از آذرماه 10 برابر کرد و چند مورد جدید هم به لیست مربوطه افزوده شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: طرح 3070 را سازمان شروع کرده که در راستای کاهش 70 میلیون مراجعه بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان به سازمان است و 30 طرح در این زمینه پیش‌بینی شده که هر هفته یک طرح رونمایی می‌شود، در زیرساخت یک مقدار به مشکل خوردیم و رونمایی‌ها با اندکی تاخیر همراه شد اما تمام تلاش ما کاهش مراجعه‌ها است که در حوزه کارفرمایان خیلی موفق بوده‌ایم و بدون مراجعه به سازمان حق بیمه‌ها پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/712/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تأمین اجتماعی استان مرکزی نسخه الکترونیک حذف دفترچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد