Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری، پیش از ظهر یک‌شنبه در دیدار با مدیرعامل سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده و معاون وزیر صمت، با اشاره به نهادینه شدن برخی فرهنگ‌های نادرست در کشور اظهار داشت: مصرف‌گرایی از فرهنگ‌های نادرستی است که بیشتر توسط غربی‌ها در کشور باب شده و با تبلیغ اجناس خود، مردم ما را به سمت استفاده از کالاهایشان سوق داده‌اند و به تدریج این فرهنگ در خانواده‌ها نهادینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش موثر سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده عنوان کرد: باید در این سازمان برای مصرف ضابطه‌مند و اصولی برنامه ریزی و فرهنگ سازی شود و وزارتخانه‌هایی نظیر بهداشت و صنعت، معدن و تجارت نیز در این زمینه می‌توانند بسیار اثرگذار عمل کنند.

ناصری با اشاره به اینکه در برخی کشورها حتی برای استفاده از تلفن و تلویزیون نیز برنامه‌ریزی وجود دارد تا افراد خانواده بتوانند همه امورشان را در زمان مقرر انجام دهند، بیان کرد: در کشور ما نیاز ضروری به آموزش و فرهنگ سازی در زمینه مدیریت مصرف در انرژی، وقت، کالا و غذا وجود دارد که این امر نیازمند تدوین یک شیوه‌نامه است.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه رسانه‌ها نیز تبلیغات محور شده‌اند، افزود: لازم در سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده، بابی برای ساماندهی مصرف باز شود که آموزه‌های قرآنی و سبک زندگی اسلامی در این زمینه بسیار موثر است بنابراین می‌توان از حوزه‌های علمیه در این زمینه کمک گرفت.

وی، یکی دیگر از فرهنگ‌های نادرست در کشور که از دولت تا تولیدکننده، فروشنده و صادرکننده به آن گرفتار هستند را تلاش برای کسب سود بیشتر دانست و گفت: اگر هر یک از اینها به سود کم و متعارف راضی باشند، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

ناصری با اشاره به اینکه در مواردی سود بیشتر برخی کالاها، به ضرر مردم تمام می‌شود، افزود: چون سود برخی کالاها مثل لوازم آرایش زیاد است، برخی نیازهای مردم نادیده گرفته می شود و لوازم آرایش وارد می شود تا به فروش برسد و از واردکننده تا فروشنده به سود بیشتری برسند.

کد خبر 5146408

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد امام جمعه یزد محمدرضا ناصري خوراک دام چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویروس کرونا راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر واکسن کرونا انقلاب اسلامی ایران 22 بهمن بوشهر عکس استانها کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شهرکرد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است