Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان بضاعتی پور، رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری کرج، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، گفت: اجرای پروژه زیرگذر بلوار ماهان با جا به جایی 90 اصله درخت همراه بود.

رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری کرج با اشاره به اینکه در ابتدای اجرای طرح مقرر شده بود 170 درخت جا به جا شوند، افزود: پس از اصلاح هندسی پروژه 80 اصله از درختان سرجای خود باقیماندند، 50 درخت چنار و 40 درخت زیتون تلخ نیز جا به جا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مقام مسؤول پروژه زیرگذر بلوار ماهان شرایط کافی برای اجرایی شدن را دارد و به تصویب شورای شهر کرج نیز رسیده است.

بضاعتی پور در ادامه با بیان اینکه اجرای هر طرح و پروژه عمرانی ممکن است با انتقال و جا به جایی درختان مواجه شود، تصریح کرد: این پروژه‌ها است که توسعه شهر را متناسب با جمعیت استان پیش می‌برد.

وی یادآور شد: برای مثال اجرای پروژه بزرگراه همت با جا به جایی هزار و 700 اصله درخت همراه بود، البته عملیات جا به جایی درختان با دقت کافی انجام خواهد شد تا درختان بتوانند در جای دیگری به حیات خود ادامه دهند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: جا به جایی درخت جا به جایی جا به جا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) واکنش جالب یک «تنبل» بعد از دیدن بچه گمشده‌اش

راز بقا: تنبل‌ها در راسته کرک‌دارسانان قرار می‌گیرند و نزدیک‌ترین خویشاوندانشان مورچه‌خوار و آرمادیلو است. گونه‌های زنده تنبل همگی زندگی درخت‌پیمایی دارند و تقریباً تمام عمر خود را روی درختان می‌گذرانند و فقط برای عمل دفع به پایین درخت می‌آیند. اما در گذشته تنبل‌های غول‌پیکر با زندگی زمینی که برخی از آن‌ها تقریباً به اندازه فیل بودند و تنبل‌های دریایی هم وجود داشتند که اکنون منقرض شده‌اند.  

به گزارش راز بقا؛ یک جانور تنبل، حدود ۱۵ ساعت در روز می‌خوابد. در این مدت آرام‌تر نفس می‌کشد، ضربان قلبش کند می‌زند؛ حتی سرعت هضم غذا هم در بدنش کاهش می‌یابد. تنبل‌ها فقط یک بار در هفته غذا می‌خورند. همواره بر روی درختان زندگی می‌کنند و تنها برای زادآوری ممکن است بر روی زمین بیایند. در صورتی که خطری جدی آن‌ها را تهدید کند تا ۴ متر در دقیقه می‌توانند جابه‌جا شوند. بهترین روش فرار آن‌ها، سقوط در آب و سپس شنا کردن است، زیرا در آب شناگر‌های بهتری به‌شمار می‌آیند و عموماً درختانی که زیر آن‌ها آب وجود دارد را به دیگر درختان ترجیح می‌دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی tags # حیات وحش سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • درخت کشی در تهران
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • (ویدئو) واکنش جالب یک «تنبل» بعد از دیدن بچه گمشده‌اش
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد