Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان، گفت: عملیات احداث سیستم اطفاء حریق بندر سیریک با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد میلیارد به پایان رسید و سایر بنادر شرق استان نیز تا پایان سال به این سیستم تجهیز خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در  هرمزگان، حمید رضا محمد حسینی تختی با اشاره به روند تکمیل سیستم اطفاء حریق  بنادر شرق بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته اظهارداشت: سیستم اطفاء حریق بندرگاه سیریک با اعتباری بالغ بر20 میلیارد تومان پس از نصب و انجام تست های نهایی  وارد مدار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : بر اساس برنامه، پایان سال موعد مقرر بهره برداری از سیستم اطفاء حریق سایر بنادر شرق استان است .

محمد حسینی تختی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در پروژه اطفاء حریق بندرگاه چند منظوره سیریک اظهار داشت: در این پروژه  سه هزار و 200 متر لوله از نوع فولادی و پلی اتیلن، نصب ایستگاه شناور، ساخت ۲ دستگاه ساختمان پست برق و پست پاساژ، نصب ۳ عدد پمپ (دیزل پمپ،الکترو پمپ،جوکی پمپ)  و همچنین 22 عدد برج مانیتور تاور نصب و بهره برداری از آن آغاز گردید.

این مقام مسئول تجهیز بنادر کوچک در جهت تامین ایمنی محوطه های عملیاتی، اسکله ها، انبارها و همچنین  پیشگیری از حوادث احتمالی وجلوگیری از آسیب های جانی و مالی،  را از مهمترین اهداف اجرای پروژه های سیستم اطفاء حریق در بنادر تحت مالکیت عنوان کرد.

لازم به ذکر است؛ بندر چند منظوره سیریک با در اختیار داشتن دومین حوضچه بزرگ استان از توانایی پذیرش انواع شناورهای سنتی و فلزی برخوردار بوده و توسعه ای این بندر در قالب نقشه راه طرح جامع بنادر بازرگانی کشور با پیشرفت فیزیکی مطلوب  در حال اجر است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنادر شرق هرمزگان سیستم اطفاء حریق سیستم اطفاء حریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۳۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار