Web Analytics Made Easy - Statcounter

،علیرضا زاکانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح "لغو تحریمهای ظالمانه " مجلس یازدهم ادعا کرد: اگر آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه نجنبند در اسفند ماه با پروتکل الحاقی به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای خداحافظی خواهیم کرد. ناطقان: علیرضا زاکانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از مردم ایران به خاطر حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: سفر ریاست مجلس به روسیه و تقدیم پیام رهبری و همچنین سفر رئیس دستگاه قضا به عراق حاوی این نکته است که همه دنیا غرب نیست و همه غرب هم آمریکا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوران جدید انقلاب در شرایطی آغاز شده که نگاه به شرق و همسایگان یک اولویت قطعی است بی شک شرایط ما در عرصه جهانی و نقش ملت ایران بر سازندگی آن یک اولویت خاص را برایمان هموار کرده است.



نماینده مردم قم در مجلس ضمن تشکر از رئیس قوه قضاییه و رئیس قوه مقننه و هیات همراه این دو مقام مسئول در سفر به روسیه و عراق گفت: ما باید به خودباوری و ابتکار عمل بتوانیم معادلات قدرت در سطح جهان را تغییر دهیم و شرایط را به سویی ببریم که جهان آینده نقش فزاینده ایران اسلامی را پر رنگ تر ببیند.

زاکانی در مورد سند برجام و چالشهای بین ایران و آمریکا گفت: برجام سندی است که جز به رفع تحریمها باقی نخواهد ماند. همان گونه که دوره بزن و برو تمام شده است دوره تحمیل ننگ نامه و تحمیق ملتها تمام شده است. لااقل باید بگویم که برای ایران اسلامی دیگر تکرار نخواهد شد. رهبری هوشمند و فرزانه، ملتی آگاه و در صحنه و نخبگانی شجاع و مبتکر شرایطی را برای ما فراهم کرده که  آن ننگ نامه و تحمیق نامه های که توسط دشمنان اجرا می شد در مسیر الغا هستند.

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به مصوبه دوازدهم آذر ماه مجلس یازدهم مبنی بر «لغو تحریمهای ظالمانه آمریکا» گفت: مجلس در راس امور است اگر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نجنبند، اسفند ماه با پروتکل الحاقی خداحافظی کرده و ناظران ان پی تی باید از کشور خارج شوند. گره برجام فقط با رفع تحریم باز خواهد شد و مجلس میدان عمل را برای مسوولان باز خواهد کرد.

این عضو کمیسیون اصل نود مجلس در مورد طرح هایی مثل طرح شفافیت، طرح تعارض منافع که در یازدهمین دوره قوه مقننه مطرح شده بود گفت: مجلس اصلاحات را از خودش شروع کرده است تعارض منافع، عدم شفافیت و رانت سه ویژگی است که به کشور آسیب می زند اگر طرح شفافیت مجلس با کمبود سه رای تصویب نشد مجددا توسط دوستان امضا شده است و با ماده ۱۳۰ در دستور کار صحن قرار خواهد گرفت.  مجلس به شفافیت قائل است و بخش عمده ای از مخالفان معتقد بودند شفافیت موجود در طرح ارائه شده کافی نیست دو نفر از مخالفان سخنران نیز به این ماجرا اذعان داشتند ما به مردم قول می دهیم که در این مسیر کوتاهی نکنیم.

زاکانی در مورد رد کلیات بودجه سال ۹۹ توسط مجلس اظهار کرد: مجلس دهم و دولت کنونی اشتباه بزرگی کردند و در سال ۹۸، ۱۶۷ هزار میلیارد و در سال ۹۹، ۲۷۳ هزار میلیارد کسری بودجه برای دولت به ارمغان آوردند آن چه در مجلس رخ داد در راستای شفافیت، جبران کسری بودجه و مواجهه با لایحه سیاسی دولت بود. هر چند که کمیسیون تلفیق بودجه اصلاحاتی انجام داد اما این اصلاحات کافی نبود و از آن جا که دولت ادعا کرد که تن به اصلاحات کمیسیون تلفیق نخواهد نداد تصمیم گرفتیم کلیات بودجه را رد کنیم تا دولت براساس رفع رانت، رفع تعارض منافع و رفع  عدم شفافیت لایحه جدیدی تقدیم کند.

نماینده مردم قم در مجلس در پایان در مورد لایحه تقدیمی دولت ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم پاسخ معتبر به نیازهای جامعه و تحقق اهداف انقلاب داده و با همکاری سایر قوا گامهای بلندی برداریم. مجلس جز به منافع ملت نمی اندیشد.

منبع:طلا
برچسب ها: امریکا ، ناطقان ، اسفندماه ، انگلیس ، مجلس

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امریکا ناطقان اسفندماه انگلیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد که ایرادات احتمالی شورای نگهبان به جداول لایحه بودجه سال جاری بعد از تعطیلات مجلس شورای اسلامی جهت سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اتمام بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول در جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی مصوبات مجلس برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: اگر شورای نگهبان به این مصوبات ایرادی را وارد کرد مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلات هفته آینده ایرادات شورای نگهبان را مورد بررسی قرار داده و رفع خواهد کرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا مجلس یازدهم تا قبل از پایان عمر خود تکلیف بخش دوم لایحه بودجه را مشخص کرده تا به عنوان قانون به دولت ابلاغ شود.

کوچکی‌نژاد همچنین درباره وضعیت برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه را رفع کرد و در برخی موارد نیز به مصوبات قبلی خود اصرار کرد که این موارد به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود لذا مجددا اصلاحات اعمال شده در برنمامه هفتم به شورای نگهبان برای اعلام نظر تقدیم خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد که تکلیف برنامه هفتم تا پایان مجلس یازدهم مشخص خواهد شد و برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود.

به گزارش ایسنا، طبق اصلاحات آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی روند بررسی بودجه تغییر کرده است بدین شکل که ابتدا مجلس شورای اسلامی بخش اول لایحه مربوط به احکام و منابع و مصارف را بررسی و تصویب می‌کند بعد از تصویب بخش اول و ابلاغ به دولت، نوبت به بررسی بخش دوم مربوط به جداول می‌شود.

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اجرا به دولت ابلاغ شد و مجلس بخش دوم لایحه بودجه را در هفته جاری بررسی کرد.

بررسی جداول در صحن مجلس شورای اسلامی برای اولین بار صورت گرفت. پیش از این و در سال‌های گذشته و مجالس قبلی تنها احکام و سقف منابع و مصارف لایحه بودجه در صحن مجلس رسیدگی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود