Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سخنگوی جامعه روحانیت مبارز برنامه های این تشکل سیاسی را برای انتخابات و وحدت اصولگرایان تشریح کرد.
چهارمین نشست " جمهور" این تشکل دانشجویی با حضور حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز، برگزار شد.
**جامعه روحانیت میزبان کاندیدای وحدت
وی در بخشی از سخنان خود در این نشست درباره سیاست جامعه روحانیت مبارز در انتخابات 1400 اظهار داشت: جامعه روحانیت مبارز نمی‌خواهد خود کاندیدا داشته باشد؛ بلکه می‌خواهد میزبانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه احزاب را جمع کند تا احزاب اصولگرا اجماع کنند و با انتخاب خودشان و با راه‌اندازی تشکیلاتی که جامعه روحانیت هم در آن فعال است، بگویند که چه می‌خواهند انجام دهند.
وی با بیان اینکه درصدد فعال کردن وحدت بین مجموعه هستیم، افزود: برای همین هم جامعه روحانیت شورای عالی وحدت را شکل داد تا وحدت بر مجموعه حاکم شود.طبق بحث های اخیر ممکن است در صورت اجماع، یک مجموعه واحدی شکل بگیرد که تحت عنوانی مثل شورای وحدت و ائتلاف باشد. احتمالا هیئت‌های اجرایی دو شورا در هم ادغام شود.
**به دنبال وحدت حداکثری اصول‌گرایان هستیم
مصباحی مقدم ادامه داد: از تشکل‌های زنان و زنان فعال در حوزه سیاست هم برای شرکت در شورای عالی وحدت دعوت کردیم. از تشکل‌های جوانان هم دعوت کردیم که نماینده خود را معرفی کنند. از جریان هیئت رزمندگان سپاه و از تشکل اساتید دانشگاه هم دعوت شده است. به طور کلی شورای عالی وحدتی شکل گرفته و به دنبال آن هستیم که از ائتلاف هم به این شورا بپیوندند. این ممکن است به نتیجه برسد یا نرسد اما اگر هم به وحدت نرسیدیم همدیگر را تخریب نخواهیم کرد.
** تردیدی در حمایت از رئیسی نداریم
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره مصادیق و کاندیداها برای انتخابات 1400 نیز گفت: هیچ‌گونه بحثی در مورد آقای لاریجانی در جامعه روحانیت مبارز صورت نگرفته است. اینکه جامعه روحانیت در پی روی کار آمدن آقای لاریجانی است و دیگران به دنبال اقای رئیسی هستند، یک القاء از سوی دیگران است. آقای رئیسی خود عضو جامعه روحانیت مبارز است و هیچ‌گاه از عضویت جامعه کنار نرفته است. در انتخابات گذشته نیز به ایشان رای دادیم و هیچ گونه تردیدی در حمایت از اقای رئیسی نداریم.
**تفاوت چندانی بین بایدن و ترامپ نمی‌بینم
وی درباره روی کار آمدن بایدن در آمریکا و تغییر سیاست وی در قبال ایران نیز گفت: تفاوت چندانی بین بایدن و جریان مقابل وی نمی‌بینم. چرا که آمریکا مبانی و اصول مدنظر خود را دارد و رویکرد خود را طی 42 سال گذشته نشان داده است. گمان نمی‌کنم بعد از 42 سال، چرخشی در مواضع آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران رخ داده باشد.
**مذاکره مشروط
وی افزود: اگر دولت آمریکا می‌خواهد به برجام برگردد، همانطور که رهبری فرمودند، نقطه‌ی اول حذف تمام تحریم‌ها است. این اتفاق در واقع یک تغییر رفتار از ناحیه‌ آمریکا است.
مصباحی مقدم با بیان اینکه عملکرد دولت در زمینه برجام مورد قبول ما نیست، تصریح کرد: عملکرد دولت غلط بود زیرا هر آنچه را که ما در ظرفیت‌های غنی سازی خود داشتیم به‌ عنوان امکانات موجود ما به طرف مقابل تحویل داد و چیزی هم تحویل نگرفت. حال آنکه حضرت آقا قید کرده بودند که این حرکت باید پله پله و طبق موازین انجام بگیرد. چون چنین روندی انجام نگرفته است، این اقدامات مورد قبول ما نیست.
**قرارداد 25 ساله با چین و روسیه یک فرصت است
وی ادامه داد: اصولا اگر ما بتوانیم قرار داد 25 ساله را برای همکاری اقتصادی و احیانا چند جانبه برای ایران و چین و ایران و روسیه داشته باشیم، اقدام بسیار خوبی است و موجب کاهش تنگناها و مشکلات اقتصادی است که در اثر تحریم‌های آمریکا در کشور پدید آمده است.
**احمدی نژاد کاندیدای اصولگرایان نبود
وی درباره حمایت اصولگرایان از احمدی نژاد نیز گفت: احمدی نژاد به عنوان یک کاندید مستقل وارد شد و نباید هزینه رفتار وی را به عهده اصولگرایان دانست. به علاوه هیچ یک از انتخابات‌ها حزبی نبوده است و به این خاطر احزاب مسئولیت بر عهده نمی‌گیرند که این یک اشکال است. باید از این شیوه که احزاب به میدان بیایند و مسئولیت انتخابات را بر عهده نگیرند پرهیز کنیم.
مصباحی مقدم یاداور شد: در دور دوم ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد، مورد حمایت جریان اصولگرایی قرار گرفت و جریان اصولگرایی به محض مشاهده انحراف او، به طور رسمی اعلام کرد که دیگر حمایتی از وی نخواهد کرد. این به معنای درستی موضع است. اینطور نبود که با وجود کج‌روی‌های احمدی‌نژاد، هم‌چنان حمایت ادامه داشته باشد.
برچسب ها: جامعه روحانیت

منبع: خرداد

کلیدواژه: جامعه روحانیت جامعه روحانیت مبارز احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • جلسه منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • نشست همدلی و همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می شود
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • حج تجلی وحدت و اقتدار امت اسلامی است
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد