Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایلنا، محمد طالب‌پور رئیس بیمارستان سینا درباره خطر ورود به موج چهارم بیماری کرونا گفت: وضعیت بیمارستان ما فعلا در این مدت تغییری نکرده و الان به صورت متوسط ۱۰ نفر در تریاژ می‌آیند، دو الی سه نفر بستری می‌شود و همچنین دو الی سه نفر هم ترخیص می‌شوند که به طور کلی الان بیست مریض کرونایی در بیمارستان داریم این در حالی است که ماه‌های قبل ۱۴۰ مریض داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی‌هایی که برای انتهای بهمن و ابتدای اسفند داریم، خطر پیک بعدی را که می‌تواند به همراه ویروس انگلیسی باشد خواهیم داشت که خطر انتشار ۵ برابر و مرگ‌و میر سه برابر که در واقع ۱۵ برابر خطر بالاتر خواهد رفت، بنابراین مردم باید این موضوع را جدی بگیرند و آگاه باشند چه خطری در کمین است.

رئیس بیمارستان سینا در مورد تزریق واکسن برای کارکنان بیمارستان توضیح داد: همان روز اول که واکسن وارد کشور شد، لیست پرسنل پرریسک و پزشکان آی‌سی‌یو کرونا را دانشگاه علوم پزشکی از ما گرفت تا توزیع واکسن به شکل یکسانی انجام شود که این روند برای گروه‌های دیگر کادر درمان نیز به تدریج ادامه خواهد داشت.

تا پایان تیر سال آینده جامعه از ویروس کرونا مصون نخواهد بود

طالب‌پور گفت: طبق مطالبی که در جلسه‌ کمیته‌ی کرونا در بیمارستان مطرح شد، تا انتهای تیر سال آینده جامعه از این ویروس مصون نخواهد بود، چون تزریق واکسن کرونا به تازگی شروع شده و باید ۲۰ الی ۳۰ میلیون نفر در جامعه واکسینه شوند تا جامعه تقریبا از اپیدمی مصون شود که لازمه‌اش این است، واکسن داخلی خودمان بعد از عید بین اقشار جامعه توزیع شود.

وی ادامه داد: توزیع واکسن با سرعت باید انجام شود تا خطر مرگ افراد مسن و کادر درمان و دیگر گروه‌ها کاهش پیدا کند.

پزشکان و پرستاران افسرده‌ شده‌اند

رئیس بیمارستان سینا گفت: باید به عنوان یک پیام از مردم بخواهیم تا آخر تیر ماه تمامی سختی‌ها را به جان بخرند و به این فکر نکنند که عید سال قبل کاری نکردند و امسال پروتکل‌ها را زیر پا بگذارند، این شرایط را برای هموطنان و نزدیکانمان به جان بخریم و در این بین به کادر درمان هم رحم کنیم.

وی با اشاره به خستگی کادر درمان و پیش‌بینی موج چهارم افزود: در شرایطی که اپیدمی کاهش پیدا کند، کادر درمان هم کمی استراحت می‌کند، پرسنلی که مبتلا بودند بهبود می‌یابند و دوباره به کار برمی‌گردند، در واقع کادر درمان بازیابی می‌شود، اما از طرفی مواجهه با این همه ریسک‌پذیری و مرگ‌های که جلوی چشم آنها رخ داده، باعث ایجاد دپرسیون و افسردگی آنها می‌شود.

طالب‌پور ادامه داد: اگر این افراد هر روز شاهد مرگ چند نفر در آی‌سی‌یو باشند، انرژی آنها گرفته خواهد شد و تاب تحملشان بسیار پایین خواهد آمد، اما در هر حال اگر موج چهارم اتفاق بیفتد ما نیروهای جایگزین خواهیم داشت و برای سقف ۱۴۰ تخت، ظرفیت خدمت‌رسانی به بیماران را داریم و پرسنل شانه خالی نخواهند کرد.

برای حفظ جان مردم از تفریح عید بگذریم

وی در پایان با اشاره به افسرگی کادر درمان گفت: به عنوان یک واقعیت تلخ اجتماعی باید بگویم پرسنل پزشکی و پرستاری نه تنها خسته شده‌اند، بلکه افسرده هم شده‌اند و این به واسطه‌ی مواجهه طولانی با یک فضای دپرس‌کننده است و بنابراین درخواست ما این است که تا تیر ماه تمام محدودیت‌ها و خستگی‌ها را تحمل کنیم و عدم برگزاری تجمع و تفریح‌ها را بپذیریم، چون پذیرش سختی‌های این ۵ الی ۶ ماه می‌تواند جان خیلی از افراد را نجات دهد و عدم تفریح در عید به حفظ جان درصد قابل توجهی از جامعه کمک خواهد کرد.
 

کد خبر 584919 برچسب‌ها كرونا در ايران واکسن فاصله‌گذاری اجتماعی بیماری - بیمارستان ماسک - سلامت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران واکسن فاصله گذاری اجتماعی بیماری بیمارستان ماسک سلامت کادر درمان موج چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت در بودجه ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه 1403، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم 10 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان