Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@02:47:54 GMT

جشنواره فجر اتصالی با بازار موسیقی عامه پسند ندارد

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۸۸۸۵

جشنواره فجر اتصالی با بازار موسیقی عامه پسند ندارد

حمیدرضا شکارسری شاعر، پژوهشگر و عضو هیأت داوران جایزه ترانه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر گفت: جشنواره موسیقی فجر باید برند باشد و آثار منتخب جشنواره معرفی و برجسته شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شکارسری گفت: جشنواره موسیقی فجر باتوجه به اهدافی که دارد با بازار ترانه کاری ندارد و از سوی دیگر هم بازار ترانه  چندان به قوت و ضعف متن مکتوب ترانه‌ها وابسته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گام اول باید بخش شعر محاوره و ترانه از جشنواره شعر فجر گرفته و به طور کامل به جشنواره موسیقی واگذار شود و جشنواره موسیقی فجر و شعر محاوره و ترانه در یک مجموعه متمرکز شود. اکنون زمینه دسترسی خوانندگان و آهنگسازان به ترانه‌ها مشخص نیست اما تمرکزگرایی به برندسازی کمک می‌کند. جشنواره شعر یا موسیقی فجر باید در معرفی و‌ پشتیبانی آثار برتر، پیگیری، پشتکار و جدیتی بیشتر از اکنون داشته باشند.

ماجرای نخستین زن چینی که محقق موسیقی ایرانی شد / قاصد نغمه‌های ایرانی برای سرزمین اژدها

وی ادامه داد: باید پذیرفت که همیشه گروه‌هایی از آثار هنری ضعیف و یا زرد اما پرطرفدار و آثاری نیز قوی و حرفه‌ای است اما مخاطب و طرفدار زیادی ندارد و خیلی آرمان گرایانه است که همه آثار تولیدی هنر قدرتمند و ماندگار باشند.

وی درباره ارتباط و هم افزایی جشنواره موسیقی و ترانه فارسی گفت: همان‌طور که ارتباط صنعت و دانشگاه قطع است و توسعه و رشد علمی و تعدد مقالات علمی تأثیری بر رشد صنعت نداشته، جشنواره فجر هم اتصالی با بازار موسیقی عامه پسند ندارد و شاید اصلاً نباید و نمی‌تواند داشته باشد.

شکارسری در ادامه گفت: انتشار آثار برتر و برگزاری دوره‌های مقدماتی و پیشرفته ترانه‌سرایی توسط دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی فجر می‌تواند به رشد و ارتقای کیفی ترانه سرایی کمک کند، اما همیشه باید به یاد داشت که  نباید بیش از اندازه آرمان‌گرایانه به موسیقی و بازار ترانه نگاه کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی جشنواره موسیقی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه

حمید مهدیون مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (قلم ۷) اظهار کرد: بارگذاری آثار در سامانه نشریات دانشجویی از یکم اردیبهشت ماه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: نشریات تک شماره‌ای در جشنواره «قلم ۷» داوری نمی‌شوند

وی ادامه داد: دانشجویان و مدیران مسئول نشریات دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ خرداد ماه فرصت دارند، آثار خود را در سامانه نشریات بارگذاری کنند.

مهدوین با اشاره به داوری جشنواره نشریات دانشجویی قلم ۷ عنوان کرد: زمان داوری مقدماتی و نهایی از اول تیرماه تا ۱۵ مردادماه خواهد بود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعداد آثار بار گذاری شده در سامانه نشریات دانشجویی( قلم ۷) مطرح کرد: تا کنون حدود ۴۵۰ اثر در این سامانه بارگذاری شده است. همچنین تعداد نشریات شرکت کننده در بخش نشریات برتر حدود ۱۹۴ نشریه است.

وی اضافه کرد: تعداد آثار بار گذاری شده در بخش ویژه جشنواره نشریان قلم ۷ نیز حدود ۳ اثر است. البته متاسفانه تعداد آثار بارگذاری شده در بخش فضای مجازی؛ صفر است.

مهدیون نشریات منتشر شده در بازه زمانی ۱۰ دی ماه ۱۴۰۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ می‌توانند در جشنواره قلم ۷ شرکت کنند. تعداد کل نشریات انتشار یافته در این بازه زمانی حدود ۵۴۷ نشریه است. البته این آمار شامل نشریات تک شماره‌ای نیز است که تعداد آنها ۲۱۴ است. همچنین تعداد شماره گان منتشر شده در بازه زمانی جشنواره؛ حدود ۱۴۱۲ شماره است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228981 برچسب‌ها جشنواره نشریات دانشجویی قلم

دیگر خبرها

  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • تمدید قرارداد مربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من