Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: قرارگاه شهید متوسلیان با هدف کمک به آبادانی و توسعه هر چه بیشتر استان‌های محروم و کم برخوردار و به منظور محرومیت‌زدایی راه‌اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سردار محمد زهرایی در بازدید از مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه اظهار داشت: قرارگاه شهید احمد متوسلیان شهرستان سرپل‌ذهاب به عنوان قرارگاه جهادی و مهندسی منشأ خدمات بزرگی در منطقه زلزله‌زده و کشور شده به روستاهای آسیب‌دیده در هنگام زلزله و مناطق سیل‌زده خدماتی شایانی ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه این قرارگاه هم‌اکنون نیز در مناطق محروم نظیر خراسان جنوبی در حال احداث منازل مسکونی برای مستضعفین است گفت: در این ساخت و سازها از تکنولوژی و فناوری‌های نوین ساختمان‌سازی استفاده شده است در حالی که برخی از دستگاه‌های اجرایی و نهادهای متولی به تکنولوژی‌های روز توجه و اهتمام جدی ندارند و بر ساخت سنتی منازل مسکونی و بناها اصرار دارند.

وی با اشاره به اینکه هنگام استفاده از تکنولوژی‌های روز انرژی کمتری اتلاف شده که این موضوع سبب بازگشت هزینه‌های ساخت مسکن به جیب صاحبان آن می‌شود بیان کرد: تکنولوژی روز به جای هزینه‌بر بودن یک سرمایه‌گذاری است و ماده 19 ملی مقررات ساختمان و آیین‌نامه 2800 و تمام مقرراتی که در نظام مهندسی وجود دارد بر ساخت منازل با کیفیت با اتلاف انرژی حداقل تاکید دارد.

زهرایی با بیان اینکه سیستم ال‌اس‌اف و سیستم آی‌سی‌اف دو تکنولوژی روز دنیا هستند که علاوه بر افزایش سرعت به کاهش اتلاف انرژی و رعایت مقررات ساختمان به ویژه ماده 19 کمک می‌کند بیان کرد: نیازمند این هستیم که قرارگاه جهادی شهید احمد متوسلیان کارگاه‌های آموزشی برای گروه‌های جهادی و فعال در عرصه عمران و زیرسازی برگزار کند و  اگر تنها 10 درصد نیروهای فعال در این عرصه از این الگو استقبال کنند سبب تبلیغ این تکنولوژی خواهد شد.

ساخت 40 واحد مسکونی در روستای چمن گلین جدید

سعید محمد قاسمی، مسئول قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان از احداث 40 واحد مسکونی با بهره‌گیری از تکنولوژی جدید ساختمان‌سازی در روستای چمن گلین جدید شهرستان سرپل‌ذهاب خبر داد و گفت: منازل این روستا که قبل از زلزله آبان‌ماه سال 96 از خشت و گل ساخته شده بود، در زلزله به طور کامل تخریب شدند.

وی با بیان اینکه به هریک از خانواده‌های این روستای زلزله‌زده 500 متر زمین داده شد و قرار بر این شد که قرارگاه حاج احمد متوسلیان با استفاده از تکنولوژی آی‌سی‌اف واحدهای 90 متری به همراه 40 متر تراس را همزمان  بسازد بیان کرد: هر 27 روز با استفاده از تکنولوژی جدید آی‌سی‌اف یک واحد مسکونی تحویل زلزله‌زدگان داده می‌شد و در شرایط سختی که شاهد افزایش قیمتها بودیم و پیمانکاران پروژه‌ها را نیمه‌کاره رها می‌کردند اما نیروهای این قرارگاه جهادی ساخت‌وساز را رها نکردند.

ورود قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه خراسان جنوبی به اجرای 128 پروژه محرومیت‌زدایی‌سردار سلیمانی: محرومیت‌زدایی مهم‌ترین اولویت کاری بسیج و سپاه در سال 1400 است‌‌سهم قزوین از اعتبارات محرومیت‌زدایی تنها 1.1 درصد است

مسئول قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه با اشاره به اینکه به فرموده مقام معظم رهبری گروه‌های جهادی در شرایط سخت باید پابرجا بمانند و فعالیت کنند افزود: با کمک خیرین تاکنون 120 واحد آی‌سی‌اف در مناطق کوییک، گنجوره و گلین به صورت طبقاتی ساخته شده است.

وی با بیان اینکه با استفاده از تکنولوژی آی‌سی‌اف در مناطق زلزله‌زده مسجد، خانه بهداشت و مدرسه نیز احداث شده و در تعدادی روستای دیگر نیز مشغول ساخت‌وساز هستیم بیان کرد: تکنولوژی ال‌اس‌اف سازه‌های سبک فولادی نیز محاسن خاص خود را دارد و قیمت آن از سازه‌های بتنی بالاتر است و اگر با به کارگیری تکنولوژی آی‌سی‌اف واحدهای مسکونی صدمتری 27 روزه تحویل شود در تکنولوژی ال‌اس‌اف کمتر از 15 روز منازل تحویل داده می‌شود.

قاسمی افزود: در روستای گلین به دنبال اشتغال‌زایی و رفع محرومیت‌زدایی هستیم  و به دنبال ایجاد فرهنگ آتش‌ به ‌اختیار در این روستای محروم هستیم تا مردم این روستا به دامپروری و کشاورزی مشغول شوند و در ایام دهه فجر واحد بهداشت و درمان در مدرسه روستا مستقر شد و هفت عمل جراحی در این روستا انجام دادند.

انتهای پیام/833/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج سازندگی محرومیت زدایی بسیج سازندگی محرومیت زدایی استفاده از تکنولوژی احمد متوسلیان قرارگاه جهادی محرومیت زدایی زلزله زده آی سی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است 
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح