Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نخستین پمپ 3.2 مگاواتی ساخت ایران پس از گذراندن موفق آزمون‌های عملکردی، دیروز (شنبه، 25 بهمن‌ماه) به طرح انتقال نفت خام گوره–جاسک تحویل داده شد و به محل نصب در تلمبه‌خانه شماره 2 واقع در 50 کیلومتری بوشهر رسید.
به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه نفت، علی جعفرزاده، قائم‌مقام طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، با اعلام این خبر گفت: این نخستین پمپ 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 مگاواتی ساخت ایران است که به‌دنبال امضای قراردادهای ساخت 50 پمپ‌ مورد نیاز این طرح با سازندگان ایرانی، ساخته و تحویل طرح شد.
وی با بیان اینکه این پمپ به محل تلمبه‌خانه شماره 2 حمل شده و هم‌زمان با ارسال آن به کارگاه، فعالیت‌های نصب و پیش‌راه‌اندازی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در بهره‌برداری از فاز نخست طرح، راه‌اندازی تلمبه‌خانه شماره 2 با چهار دستگاه پمپ هدف‌گذاری شده که نخستین آن تحویل طرح شده است و باقی پمپ‌ها نیز در روزهای آینده تحویل طرح می‌شوند.
قائم‌مقام طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک با اشاره به ساخت محدود پمپ‌هایی با این ظرفیت در خاورمیانه، گفت: ساخت این پمپ‌ها در داخل کشور نه‌تنها سبب اشتغال‌زایی شده، بلکه صرفه‌جویی ارزی نیز به‌دنبال داشته است.
به گفته جعفرزاده، نکته حائز اهمیت در مورد این پمپ‌ها که از سوی شرکت‌های ایرانی ساخته می‌شود این است که این پمپ‌ها از نوع پمپ‌های چندمرحله‌ای بوده و برای نخستین بار است که مراحل طراحی (پایه/ تفصیلی)، ریخته‌گری، ماشین‌کاری، آزمایش‌های استحکام بدنه و عملکرد را با موفقیت سپری کرده و به کارگاه ارسال شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با ورود این پمپ‌ها که قلب تپنده تلمبه‌خانه است، مراحل تکمیل و راه‌اندازی خط لوله گوره - جاسک شتاب گیرد.
قراردادهای ساخت 50 پمپ مورد نیاز طرح راهبردی انتقال نفت خام گوره - جاسک با ارزش تقریبی 48 میلیون یورو، مهرماه پارسال بین شرکت مهندسی و توسعه نفت و شرکت‌های پمپ‌های صنعتی ایران، پمپیران و پتکو امضا شده بود و در همین باره، نخستین پمپ 3.2 مگاواتی ساخت داخل به این طرح راهبردی تحویل شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح انتقال نفت خام گوره نخستین پمپ 3 2 مگاواتی تلمبه خانه پمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد

مرحله آزمایشی رها سازی آب از سد آزاد به سد قوچم جهت ذخیره و انتقال به شهر دهگلان آغاز شد. - اخبار استانها -

حسین راهنورد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم جهت ذخیره و انتقال به شهر دهگلان خبر داد و اظهار داشت: هدف از اجرای این پروژه، تأمین آب شرب شهرستان‌های دهگلان، قروه و دزج است.

وی افزود: این اقدام در ادامه تحقق اهداف سد آزاد و سامانه‌های انتقال برای تأمین آب شرب پایدار بخشی از استان کردستان بوده که پروژه تأمین آب شرب شهر سنندج از این سد در آذر ماه 1401 به بهره‌برداری رسید و در ادامه و آینده نزدیک، آب از سد قوچم به شهر دهگلان منتقل خواهد شد.

معاون اجرایی سد آزاد و ژاوه گفت: رهاسازی اولیه آب از سد آزاد به سد قوچم انجام شده و تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری سعی بر این است که آب شرب دهگلان تأمین شود.

وی در پاسخ به این سؤال که پروژه آبرسانی به قروه و دزج چه زمانی به اتمام می‌رسد؟ عنوان کرد: بستگی به تأمین بودجه و نقدینگی دارد، در حال حاضر شش هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.

راهنورد بیان کرد: تاکنون برای اجرای پروژه حدود 20 هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه