Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش دریایی مشترک با کشور روسیه بیانگر اقتدار دریایی نیروهای مسلح ایران است که این رزمایش به منظور برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

امیر دریادار حبیب الله سیاری  معاون هماهنگ کننده ارتش در جشنواره ایده پردازی شهید نامجو که صبح امروز در ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش، برگزار شد، گفت: امروز سرمایه هر سازمانی، نیروی انسانی کارآمد و با کیفیت آن نیرو یا سازمان است که باید برای داشتن چنین نیروی کیفیت محوری تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به هر میزانی که کیفیت نیروی انسانی بالاتر باشد به همان نسبت رشد خواهیم داشت؛ افزود: نیروی انسانی کارآمد و کیفیت محور، بسترهای رشد و بالندگی را در هر سازمانی ایجاد می کنند و البته فرماندهان ما نیز باید در بالاترین سطح کیفی قرار داشته باشند تا شاهد تحول مثبت و مطلوب باشیم.

امیر دریادار سیاری با تاکید بر رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر اینکه ارتش باید نو شود، خاطرنشان کرد: ما باید عمق این سخن اندیشمندانه را درک کنیم، نو شدن در نگاه به آینده، در نوع تفکر، در ایده پردازی، در خلاقیت و نوآوری باید صورت گیرد و در صدر کارهایمان قرار داده شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه ایده های متعالی باید عملیاتی شوند، افزود: ایده، اگر عملیاتی نشود ما به جایی نخواهیم رسید؛ لذا ایده ها باید از حالت تئوریک خارج شده و عملیاتی شوند تا شاهد حرکت تحول زا و تغییرات مطلوب باشیم.

وی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده است همواره پیاده سازی ایده‍ های نو با مقاومت مواجه می‍ شود، گفت: این موضوع همواره جاری است منتهی ما نباید عقب بکشیم و اگر تلاش کنیم مطمئنا می‍توانیم ایده های مطلوب و علمی خود را به منصه ظهور برسانیم.

امیر دریادار سیاری با تاکید بر اینکه یک ایده منطقی و علمی می تواند مقاومت در برابر تغییر را خنثی کند، تصریح کرد: ما باید در حوزه های مختلف دانشی از جمله، تجهیزات، تاکتیک، تکنیک، آموزش، ساختار، سازمان و... صاحب ایده و اندیشه نو باشیم و در این رابطه باید از ظرفیت و نیروی انسانی مستعد استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه جنگ‍های آینده متفاوت است، گفت: باید برای جنگ‍های آن روز و جنگ‍های آینده برنامه داشته باشیم؛ چراکه اگر بخواهیم به تجربیات گذشته اکتفا کنیم، قطعا در جنگ‍های آینده غافلگیر خواهیم شد. پس باید ضمن حفظ تجربیات گذشته، بر مدار علم و دانش روز حرکت کنیم و مطابق با نیازهای عملیاتی روز کار را پیش ببریم و تاکتیک های جدید خلق کنیم.امروز یکی از ملزومات ایده پردازی شناخت صحیح محیط و سطوح مختلف تهدیدات است.

همچنین امیر دریادار سیاری در جمع خبرنگاران، در خصوص برگزاری رزمایش مشترک دریایی میان کشورهای ایران و روسیه گفت: این رزمایش دومین رزمایش کشورهای ایران و روسیه در جنوب کشور است که به منظور برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند برگزار خواهد شد.

وی افزود: هنگامی‌که نیروی دریایی قدرتمند کشور روسیه با نیروهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رزمایش برگزار می‌کند، این رزمایش حاوی پیام روشنی است که نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران از لحاظ تجهیزات، نیروی انسانی، تکنیک و تاکتیک، هدایت و فرماندهی و کنترل، ارتباطات و دست‌یابی به تجهیزات نوین در سطح مقیاس قدرت‌های جهانی دریایی قرار گرفته است.

معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه با اشاره به تهدیدات مختلف کشورهای فرامنطقه‌ای از اول انقلاب تا امروز گفت: کشور ما از روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تهدیدهای متعددی مواجه بوده و دشمنان در این رابطه طرح‌های مختلفی مطرح کردند که همه با شکست مواجه شده است.

امیر دریادار سیاری علت شکست طرح‌های دشمنان را اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و توان بازدارندگی نیروی مسلح عنوان کرد و افزود: باید در راستای ارتقای این توان همواره بکوشیم و با ایده‌پردازی و تحقیقات علمی بر مدار دانش روز حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه ارتش با توجه به ماموریت‌هایش که حفظ تمامیت ارضی و استقلال است؛ به اقتدار و عزتی دست یافته که در مقابل تهدیدات امروز و آینده قطعاً جوابگو خواهد بود./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران امیر دریادار سیاری نیروی انسانی ایده پردازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو با اشاره به حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، گفت: بندر امام خمینی صحنه رشادت‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت کشتیرانی و صیانت از تجارت دریایی کشور بود.

وی با اشاره به اینکه بندر امام خمینی با آن دوران بسیار فرق کرده است، افزود: آثار و نشانه‌های دوران جنگ تحمیلی از جمله مغروقه‌های موجود در مسیر آبراه خور موسی به منظور ارتقای ایمنی دریایی و تردد انواع شناور‌ها لایروبی شده و بر عمق کانال‌های دسترسی دریایی باهدف عمل به اصول پدافند غیرعامل افزوده شده که با این‌گونه اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی زمینه برای توسعه و رونق فعالیت‌های بازرگانی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به امکان تردد شناورهای بالای ۷۰ هزار تن در این مجتمع بزرگ بندری، اضافه کرد: با تقویت زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، این مجتمع بندری پذیرای کشتی‌هایی با تناژ بالا به منظور تخلیه و بارگیری بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور است و با توسعه و بهره‌گیری از پایانه‌های مکانیزه ۱۲ میلیون تن بر امکان تخلیه، بارگیری و انبارش کالای اساسی افزوده شده است.

وی با اشاره به طرح اراضی توسعه‌ای بندر با هدف ایجاد زیرساخت‌های بندری به منظور گسترش فعالیت‌های لجستیک بندری، گفت: این بندر در حال حاضر هیچ محدودیتی برای پذیرش شناورها و تخلیه و بارگیری انواع کالاها ندارد و با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه روساخت‌های بندری این امکان برای تمامی فعالیت‌های بندری و دریایی فراهم شده است.

گرایلو با استناد به آمار و ارقام به ظرفیت‌های متعدد بندری ازجمله برخورداری از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع انبار مسقف برای انبارش کالا، عملکرد تخلیه و بارگیری انواع کالا در سال گذشته را بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: این بندر بزرگ تجاری با برخورداری ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در این بندر با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

وی می گوید: توسعه زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری به منظور رونق فعالیت‌های بازرگانی و اقتصاد دریا محور فرصتی ارزنده و مهم برای نسل‌های آتی کشور است.

ابوطالب گرایلو در ادامه با اشاره به دانش‌آموختگی بخشی از نیروهای حوزه دریایی کشور از جمله مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه دریایی امام خمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: همکاری آموزشی و علمی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی دریایی می‌تواند نقش به سزایی در تأمین نیروهای متخصص دریایی مورد نیاز حوزه دریایی کشور از جمله سازمان بنادر و دریانوردی ایفا کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در جمع دانشجویان دانشکده افسری ارتش جمهوری اسلامی که به مدت دو روز در اردوی معارف جنگ یادواره شهید سپهبد صیاد شیرازی شرکت کرده بودند، گفت: آموزش فرهنگ‌ساز است و از درون آموزش فرهنگ به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا