Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر برتر نخستین جشنواره شهید بهشتی گفت: پژوهشگاه قوه قضاییه بایستی مغز متفکر و متعقل اسند تحول قضایی و بنیان هرگونه تصمیم‌گیری در دستگاه قضایی، تحقیق و پژوهش باشد.

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین محمدامین کیخای فرزانه در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بهشتی اظهار کرد: در سالیان گذشته قوه قضاییه به عنوان نهاد احقاق حق و عدالت سعی کرده به سمت پژوهش محوری در تصمیمات خود حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر در ادله‌ی چهارگانه خودمان در مبانی اسلامی نگاه کنیم، پژوهش و علم آموزی از جمله سرآمد‌های تاکیدات دینی است.

پژوهشگر برتر نخستین جشنواره شهید بهشتی ادامه داد: ریاست قوه قضاییه بر اهمیت پژوهش در تصمیم ساز‌ی‌ها تاکید کرده است و اگر بپذیریم تحقیق و پژوهش در قوه قضاییه مقدم بر آموزش است باید پذیرفت تربیت نیروی انسانی و تحول رویکردی، بنیادی، راهبردی و حل مسائل نیازمند پژوهش است.

وی گفت: بنابراین در سلسله جنبان هرم علمی در قوه قضاییه پژوهش نقش محوری دارد و در الگو‌های تطبیقی دنیا نیز همیشه پژوهش مقدم بر آموزش بوده است، زیرا پژوهش به آموزش جهت می‌دهد.

کیخای فرزانه ادامه داد: اگر قرار است در قوه قضاییه یک کار بنیادین انجام دهیم، باید بگوییم، قوه قضاییه دوره تحول قضایی، دوره پژوهش محور است و در این دوره مبتنی بر داده‌های پژوهشی، تصمیمات قضایی اتخاذ می‌شود.

وی با اشاره به سند تحول قضایی گفت: پژوهشگاه قوه قضاییه بایستی مغز متفکر و متعقل این سند و بنیان هرگونه تصمیم‌گیری در دستگاه قضایی، تحقیق و پژوهش باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: پژوهشگاه قوه قضاییه پژوهش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پژوهشگاه قوه قضاییه پژوهش پژوهشگاه قوه قضاییه تحول قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)

در دیدار مردمی معاون قوه قضاییه و مسئولان قضایی و شهری شهرری، بیش از ۱۰۰ نفر مطالبات و خواسته‌های خود را مطرح کردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه امروز (سه‌شنبه 11 اردیبهشت) با حضور در شبستان امام خمینی حرم شاه عبدالعظیم حسنی(ع) ضمن شرکت در برنامه ملاقات مردمی، به درخواست‌های قضایی و حقوقی مراجعان پاسخ داد.

راهنمایی و ارشاد مراجعه‌کنندگان، صدور دستوراتی برای رفع مشکلات قضایی، ارتباط با مسئولان مرتبط در پرونده‌های قضایی، هماهنگی با مسئولان شهر برای رفع مشکلات بیان شده، از جمله اقدامات اصغر جهانگیر در این ملاقات مردمی بود.

در میز خدمت حرم عبدالعظیم حسنی(ع) علاوه بر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، معاون فرماندار شهرری، دادستان شهرری، رییس دادگستری شهرری، رئیس بهزیستی شهرری، شهردار شهرری و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک شهرری بدون واسطه شنوای درخواست‌ها و صحبت‌های مراجعه‌کنندگان بودند و دستورات لازم برای بررسی پرونده‌های آنها را صادر کردند.

بیش از 100 از مردم شهرری در این برنامه مطالبات و خواسته‌های خود را مطرح کردند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت: امروز عمدتاً مردم به دلیل اینکه اطلاعات حقوقی بسیار پایینی دارند در هر معامله‌ای که وارد می‌شوند متضرر می‌شوند چون اطلاعات کافی را ندارند. افراد زیادی با توجه به عدم اطلاعات حقوقی و عدم توانایی اخذ وکیل وارد عرصه‌هایی می‌شوند و به نوعی کلاه سرشان رفته و نمی‌توانند حق و حقوق خود را اخذ کنند و متضرر می‌شوند. عمده کسانی که امروز ملاقات کردم کسانی بودند که در سرمایه‌گذاری‌ها از آن‌ها کلاهبرداری شده است.

جهانگیر گفت: این مژده را بدهم که استانداردسازی یک سری از قراردادها را انجام داده‌ایم و در حال انجام سایر قراردادها هستیم و امیدوارم امسال بتوانیم قراردادهای پرتکرار را ابلاغ کنیم مخصوصاً در حوزه مسکن را تمام کنیم تا ماه‌های آینده به تمام بنگاه‌های املاک و دفاتر مردم بی‌جهت گرفتار کلاهبرداری‌های این چنین نشوند.

جهانگیر ادامه داد: برای اینکه این دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی خارج شود و افراد بتوانند همه حقوق خود را پیگیری کنند تلاش می‌کنیم تا اگر جایی می‌رویم مجموعه‌های اجرایی مثل شهرداری و بخش‌های دیگر هم حضور داشته باشند تا موضوعات همین جا قابل پیگیری باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال زندان شد
  • بابک زنجانی عفو شد
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود