Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان با همکاری سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور، طی 2 سال اخیر (98 و 99)، 604 دوره آموزشی برای فعالان معادن بخش خصوصی برگزار کرده است.
غلامرضا ملاطاهری در جلسه پایش بخش آموزش، پژوهش و فناوری با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو طی پارسال و امسال، در زمینه آموزش معادن بخش خصوصی، دوره هایی برای سطوح کارگری و کارشناسی، معادن زیرزمینی زغال سنگ، رانندگان معادن و آموزش های مهارتی تکنسین معدن برای 10 هزار و 262 نفر برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این سازمان، 62 دوره آموزشی (حضوری و غیر حضوری) برای همکاران ستاد ایمیدرو و کارکنان مجتمع‌ها، شرکت‌ها و طرح‌های تابعه برگزار کرد که مشتمل بر 522 ساعت برای 6866 نفر فراگیر و با هزینه‌ای حدود 286 میلیون تومان بود.
انعقاد 221 قرارداد پژوهشی طی 2 سال اخیر
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با بیان اینکه طی 2 سال اخیر پروژه های پژوهشی، تقاضا محور بوده و سیاست پیش رو بر همین منوال است، گفت: ایمیدرو طی سال های 98 و 99، تعداد 52 پروژه پژوهشی و "تقاضا محور" در قالب قرارداد و موافقتنامه به ارزش حدود 32 میلیارد تومان امضا کرده است.
وی افزود: طی سال های 98 و 99، حدود 221 قرارداد پژوهشی با سرمایه گذاری 88 میلیارد تومان بین ایمیدرو و شرکت های تابعه و وابسته با دانشگاه ها منعقد شده است. از این میزان، بیشترین رقم قراداد پژوهشی مربوط به فولاد مبارکه (53 پروژه با مبلغ 30 میلیارد تومان) و سپس ایمیدرو (38 پروژه با مبلغ 16.4میلیارد تومان) بوده است.
ملاطاهری با بیان اینکه ستاد ایمیدرو طی سال های 98 و 99 حدود 38 میلیارد تومان در بخش آموزش، پژوهش و توسعه فناوری تخصیص داده است، تصریح کرد: این منابع در قالب تصویب و عقد قرارداد 44 پروژه پژوهشی، حمایت از 24 رویداد و کتاب و حمایت از 69 پایان‌نامه و رساله‌ تحصیلات تکمیلی بوده است.
وی ادامه داد: همچنین، از این منابع، برای انجام 8 پایان‌نامه‌ تحصیلات تکمیلی تقاضا محور دریافتی از سامانه ساتع، تامین اعتبار فرآیند حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و آموزش اختصاص داده شده است.
اقدامات ایمیدرو در انقلاب صنعتی چهارم
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به اقدامات این سازمان در زمینه پروژه های پژوهشی مرتبط با انقلاب صنعتی نسل چهارم، تصریح کرد: انجام پروژه شناسایی الزامات طراحی رویکردهای بهینه ارتقای اکوسیستم استارت آپی معدن و صنایع معدنی در ایران و کاربردهای فناوری‌های برافکن ( جذب مشتری از سوی تازه واردها با روش های خلاقانه) در صنعت فولاد با تمرکز بر 3 فناوری هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و چاپ سه بعدی، از جمله این فعالیت هاست.
وی ادامه داد: تهیه سه گزارش درباره آینده صنعت فولاد در انقلاب صنعتی چهارم، از جمله این اقدامات است که توسط مرکز هوشمندی و رصد خانه فناوری و نوآوری صنایع معدنی (وابسته به ایمیدرو) تهیه و به مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
ملاطاهری با اشاره به استقرار سیستم مدیریت دانش در ایمیدرو گفت: طی سال 90، شرایط ایمیدرو برای پیاده سازی این سیستم بررسی و فرایند پیاده سازی و فرهنگ سازی آن در سال 93 آغاز شد.
وی ادامه داد: ایمیدرو در سال 95 طرح جامع مدیریت دانش را در شرکت‌های تهیه و تولید مواد معدنی ایران، ملی فولاد ایران و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران به صورت پایلوت انجام داد. همچنین همکاران منتخب صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی نیز با گذارندن دوره‌های آموزشی مدیریت دانش، به عضویت سامانه مدیریت دانش سازمان درآمدند.
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با بیان اینکه مستندسازی تجارب دانش طرح‌ها و خبرگان منتخب، از جمله اقدامات این سازمان بوده است، گفت: مستندسازی و استخراج دانش‌ها، تجارب و درس‌آموخته‌های 3 طرح منتخب ایمیدرو شامل «مجتمع معدنی سرب و روی مهدی‌آباد»، «شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب»، و «شرکت صنعت فولاد شادگان» به عنوان طرح‌های نمونه از سال 1397 آغاز شد.
روابط عمومی ایمیدرو

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پژوهش و فناوری ایمیدرو میلیارد تومان مدیریت دانش مدیر آموزش طی سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: تعداد استادان برگزیده کشور نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است و اکنون  حدود ۷۰ استاد نمونه افزایش داشته است. 

وی بیان کرد: آینده پژوهشی را تا سال ۲۰۵۰ تدوین و ارسال کردیم و سازمان پژوهشی بر روی محورهایی مانند هوش مصنوعی، سوخت پاک جهت پژوهش برنامه ریزی خوبی کرده‌ایم. 

زمانیان تاکید کرد: امسال سازمان پژوهش‌ها برای گرنت‌ها جایزه یک میلیارد تومانی در نظر گرفته است. ماهواره مصباح و آیات در این پژوهشگاه تولید شده است.

وی افزود: عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای مسلمانان و مردم کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات