Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:46:56 GMT

تبدیل ایده به درآمد در رویداد استارت‌اپی شتاب سنگ

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۱۱۰۶۴

تبدیل ایده به درآمد در رویداد استارت‌اپی شتاب سنگ

ایسنا/اصفهان دبیر اجرایی رویداد شتاب تولید و فراوری سنگ گفت: ایده‌های پذیرفته شده در رویداد شتاب سنگ، با دادن مکان و تجهیزات لازم حمایت می‌شوند تا به محصول تبدیل شوند.

رضا فخریان در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام خبر برگزاری رویداد شتاب تولید و فرآوری سنگ، اظهار کرد: مرکز رشد خوشه فناوری های سنگ واقع در دانشگاه علمی کاربردی تیران، نخستین مرکز رشد تخصصی سنگ در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به مشکلات تمام صنایع از جمله صنایع سنگ، این رویداد استارت اپی به همت مرکز علمی و کاربردی تیران و کرون و به منظور رفع و بهبود مشکلات، تولید بیشتر و با کیفیت تر و صادرات بیشتر، برگزار می شود.

وی افزود: هدف اصلی این رویداد تبدیل دانش به پول است و اینکه دانش آموختگان بتوانند از دانش فنی، درآمد کسب کنند، همچنین در کنار آن مشکلات و معضلات صنعت نیز حل شود.

مدیر مرکز رشد خوشه فناوری سنگ با اشاره به علاقه مندی برخی سرمایه گذاران برای پذیرش ایده ها، اعلام کرد: ایده ها پس از پالایش توسط اساتید و داوران، در روز برگزاری همایش بررسی شده و ایده هایی که قابلیت ورود به مرکز رشد را داشته باشند، پذیرش می شوند.

فخریان محورهای رویداد شتاب را تولید و فرآوری سنگ، شامل تجاری سازی جهانی و افزایش صادرات، بسته بندی جدید جایگزین پالت های چوبی، تهیه محصولات سنگی با ارزش هنری، افزایش بهره وری در زنجیره تأمین تا فروش و ثروت آفرینی از ضایعات سنگ اعلام کرد و گفت: آخرین مهلت ارسال ایده ها به دبیرخانه همایش، تا ۲۷ بهمن ماه است.

دبیر اجرایی رویداد شتاب تولید و فراوری سنگ افزود: علاقه مندان می توانند آثار خود را به صورت ایده هایی که در زمینه صنعت سنگ باشد از طریق لینک  es.uast.ac.ir/fa/form/۳۲۱ ارسال کنند.  

وی تأکید کرد: شرکت کنندگانی که ایده هایشان پذیرفته می شود، هسته های فناور مرکز رشد شده و به آنها مکان و تجهیزات مناسب داده می شود، همچنین از حمایت های مادی و معنوی برخوردار می شوند تا ایده‌شان به محصول تبدیل شود.

فخریان با اشاره به اینکه امکان ارائه ایده ها در زمینه های گوناگون فراهم است، گفت: ایده ها می توانند شامل ساخت یک قطعه یا دستگاه، یک محصول جدید و یا خدمات جدید باشند. شرکت کنندگان می توانند خدمات جدید مانند بازاریابی شبکه ای، تولید اپ های گوناگون برای فروش بیشتر و... را نیز ارائه دهند.

وی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند برای مدیریت نیز ایده هایی داشته باشند که مسائل مدیریتی را حل کند و منجر به تولید بیشتر و ضایعات کمتر شود.

دبیر اجرایی رویداد شتاب تولید و فراوری سنگ، با اشاره به برگزاری این رویداد در تاریخ ۲۹ بهمن، خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع  ویروس کرونا این رویداد به صورت مجازی برگزار می شود و علاقه مندان می توانند با استفاده از لینک skyroom.online/ch/hamidaslani/rt در رویداد شرکت کنند.

مدیر مرکز رشد خوشه فناوری سنگ، با یاد آوری اینکه در صنعت سنگ، اکتشاف و استخراج معدن، فراوری، فروش، نصب و نگهداری و به خصوص نگهداری از سنگ های تزیینی مورد توجه است، مطرح کرد: ضایعات سنگ در معدن و کارخانه زیاد و اجتناب ناپذیر است، اما می توان از ضایعات استفاده کرد، آن را کاهش داد و یا بهینه کرد. به علاوه اینکه برای صادرات، سنگ ها با چوب پالت بندی می شوند. از یک طرف قیمت چوب بالا رفته و از طرف دیگر با کمبود چوب مواجه هستیم بنابراین می توان ایده های مناسبی در این زمینه ارائه کرد.

فخریان، رویداد استارتاپ تولید و فراوری سنگ را یک رویداد بین رشته ای دانست و گفت: مخاطبان این رویداد، دانش آموختگان رشته های معدن، مکانیک، صنایع، شیمی، مدیریت، حسابداری و... رشته های مرتبط هستند.

وی با بیان اینکه ایران، بیشترین تنوع سنگ را دارد و جزء ۱۰ کشور اول در زمینه ذخایر معدنی است، خاطر نشان کرد: خیلی از این سنگ ها خاص ایران است و در جای دیگری یافت نمی شود، اما در دنیا شناخته نشده و علاقه مندان می توانند برای معرفی این منابع به دیگر کشورها ایده بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علمی کاربردی استارت آپ ها شتاب رویداد شتاب علاقه مندان می توانند رویداد شتاب تولید تولید و فراوری سنگ مرکز رشد ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست

«برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. »

مهدیه محمدی کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» همزمان با راه‌یابی این اثر به بیست و پنجمین دوره جشنواره Short Shorts Film Festival & Asia در گفت‌وگویی با ایسنا درباره این اثر توضیح داد: این فیلم یک روایت ملودرام دارد و ایده آن در قالب گفت‌وگویی دوستانه با فیلم‌نامه‌نویس فیلم شکل گرفت. در گفت‌وگوهایی که داشتیم به یک دغدغه مشترک رسیدیم و احساس کردیم این فضای داستانی را دوست داریم. بر همین اساس ایده‌پردازی را شروع کردیم و به فیلم‌نامه نهایی رسیدیم.

وی افزود: دغدغه‌ای که تبدیل به انگیزه ساخت این فیلم کوتاه شد، دغدغه‌ای برخاسته از زندگی شخصی خودم بود. به‌واسطه عزیزان و نزدیکان خودم که درگیر بیماری بودند، فضای پیرامون این بیماران را از نزدیک لمس کرده بودم و پرداختن به همین فضا، دغدغه اصلی‌ام در این فیلم بود.

این کارگردان فیلم کوتاه درباره بازخوردهای نمایش این اثر خود در جشنواره فیلم‌کوتاه تهران گفت: بعد از نمایش فیلم در جشنواره شاهد بازخوردهای مثبت بسیاری بودیم. تقریبا هر کسی که از سالن اکران بیرون می‌آمد، واکنش مثبت داشت. به همین دلیل هم فیلم در آرای مخاطبان جشنواره، در ترکیب پنج فیلم بالای جدول قرار داشت. بعدها در جشنواره‌های بین‌المللی هم شاهد همین بازخوردهای خوب بودیم. فیلم در چند شهر سوئیس هم اکران‌های جشنواره‌ای را تجربه کرد که به‌شدت بازخوردهای خوبی از آن داشتیم.

وی افزود: خیلی از مخاطبان خارجی حتی می‌گفتند که با بسیاری از صحنه‌های فیلم گریه می‌کردیم. احساسم این است که مخاطبان داخلی و خارجی ارتباط احساسی خوبی با این فیلم برقرار کردند و برداشتی که از آن داشتند همان برداشت و پیامی بود که ما مدنظر داشتیم.

محمدی درباره فرآیند تولید فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» هم توضیح داد: از حوالی عید نوروز سال گذشته بود که ایده‌پردازی درباره این کار را شروع کردیم و درباره آن صحبت می‌کردیم اما بعد از رسیدن به ایده نهایی و تکمیل فیلم‌نامه، در حوالی مردادماه بود که تصویربرداری در حوالی رامسر صورت گرفت. مجموع تصویربرداری کار هم سه روز طول کشید. از آنجایی که شناختی از تیم‌های شهرستانی نداشتیم هم کل تیم تولید را از تهران با خودمان راهی کردیم.

وی درباره افزایش هزینه‌های تولید فیلم‌کوتاه هم گفت: واقعا هزینه‌های تولید قابل قیاس با سال‌های قبل نیست و ما هم مانند دیگر دوستان فیلمساز در سینمای کوتاه، درگیر این چالش بودیم. بخشی از این هزینه را انجمن سینمای جوانان تقبل کرد و مابقی آن را تهیه‌کننده به‌صورت شخصی تأمین کرد. بخشی از کار هم رفاقتی و با همراهی دوستانه گروه تولید پیش رفت.

کارگردان فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود»، درباره راه‌یابی این فیلم به جشنواره «Short Shorts Film Festival & Asi» گفت: قطعا این رویداد، جشنواره بسیار معتبری است که یکی از درگاه‌های ورود به جشن اسکار هم محسوب می‌شود. احساس می‌کنم زبان فیلم ما زبانی جهانی بود و احتمالا به همین دلیل هم شاهد راه‌یابی آن به این رویدادهای بین‌المللی هستیم. برخی فیلم‌های کوتاه بیش از حد برخاسته از جهان شخصی سازنده‌اش هستند و به همین دلیل بیش از اندازه ایرانی محسوب می‌شود اما این فیلم، زبان و سوژه‌ای دارد که برای همه مردم دنیا، قابل فهم است. 

وی در پایان گفت: ما در فرآیند تولید تمام تلاش خود را کردیم که این فیلم را به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن به تصویر درآوریم و خوشحالیم که حاصل کار مورد توجه رویدادهای بین‌المللی هم قرار گرفته است. متأسفانه امکان حضور در این رویداد را به‌صورت شخصی نداشتم اما امیدوارم برای این فیلم، بهترین اتفاق‌ها رخ بدهد. در ادامه هم پخش‌کننده بین‌المللی ما، برنامه‌ریزی برای حضور در رویدادهای معتبر دیگر، خواهد داشت.
فیلم کوتاه «آخرین شیهه اسبی که خواب پروانه شدن دیده بود» در مؤسسه فرهنگی هنری «نگاه آخر» و با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد