Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد گفت: یکی از مباحثی که تحت‌الشعاع نهاده‌های دام و طیور مورد غفلت قرار گرفته، نهاده‌های مورد نیاز آبزیان است که مشکلات این بخش نیز باید حل شود.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "سیدمسعود عظیمی" معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد بعدازظهر یکشنبه در کارگروه تنظیم بازار استان یزد که به ریاست "محمدعلی طالبی" استاندار یزد و با حضور "عباس تابش" مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برگزار شد، اظهار داشت: شرایطی که امروز در زمینه مرغ و تخم مرغ داریم، قابل تامل است و این وضعیت باید به سرعت توسط دستگاه‌های مرتبط ساماندهی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: یکی از نگرانی‌های مرغداران، تامین دیرهنگام نهاده های دامی است به نحوی که معمولا 10 روز بعد از جوجه ریزی، نهاده ها به دست مرغداران می رسد که این امر نگرانی دائمی این بخش از تولیدکنندگان را به دنبال داشته است.

عظیمی بیان کرد: در استان یزد قدرت و ظرفیت 4 میلیون و 200 هزار جوجه ریزی در مرغداری‌ها وجود دارد که خوشبختانه تاکنون این میزان حفظ شده و حفظ این ظرفیت به دلیل حضور بخش خصوصی توانمند است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با بیان اینکه یزد از تنوع ماکیان برخوردار است، افزود: به جز مرغ ماکیان دیگری مثل بلدرچین در سطح استان به طور گسترده پرورش داده می شود اما نهاده های مورد نیاز این بخش مدنظر قرار نمی گیرد.

وی با تاکید بر اینکه صنعت مرغداری یزد ظرفیت صادرات دارد، تاکید کرد: لازم است سیاست‌گذاری‌های اصولی در این زمینه انجام شود تا مرغداری‌های استان پویا و فعال شوند.

عظیمی با انتقاد از اینکه به نهاده های مورد نیاز آبزی پروران توجه نمی شود، تصریح کرد: یزد قطب تولید ماهی تیلاپیا است اما نهاده مورد نیاز آبزیان را نداریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یزد استان معاون عمرانی استاندار استاندار یزد استان یزد معاون عمرانی استاندار یزد معاون اقتصادی استاندار یزد معاون اقتصادی استاندار استاندار یزد مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۱۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟