Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@10:28:01 GMT

رسانه ملی باید امید را به جامعه تزریق کند

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۱۲۰۱۴

رسانه ملی باید امید را به جامعه تزریق کند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسینی بوشهری یکشنبه در دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما، رسانه ملی را یک دانشگاه عمومی دانست و با بیان اینکه سطح توقعات از این دانشگاه عمومی، بسیار بالاست، گفت: دانشگاه‌های عمومی برخلاف دانشگاه‌های متعارف، دارای مخاطبانی از همه اقشار جامعه هستند لذا مدیران رسانه باید با برنامه‌ریزی دقیق و هنرمندانه، این دانشگاه عمومی را اداره و برای کسب رضایت عموم مردم تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با اشاره به لزوم مطالعه و پژوهش برای تولید برنامه‌های تأثیرگذار گفت: یکی از نیازهای اصلی صدا و سیما، پشتوانه پژوهشی و مطالعاتی است تا بتواند برنامه‌هایی مفید و تأثیرگذار در راستای تحول اجتماعی ساخته و عموم مخاطبین را جذب کند.

وی نبرد رسانه‌های دشمن با رسانه ملی را نابرابر دانست و گفت: هرچند نسبت به قبل، از تعداد شبکه‌های بیشتری برخورداریم ولی در این نبرد نابرابر باید صدا و سیما بیش از پیش ارتقا یابد تا بتواند بر حمله‌های رسانه‌ای دشمن غلبه پیدا کند.

امام جمعه قم با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری درباره زنده نگه داشتن امید در جامعه افزود: رسانه ملی باید امید را به جامعه تزریق کند و البته قدم‌های بزرگی در این زمینه در جهت نمایش دستاوردها و خدمات نظام به مردم برداشته شده است ولی دشمن برای کاهش میزان مشارکت در انتخابات و ناامید کردن مردم برنامه‌ریزی کرده است و ما باید مواظب باشیم تا درمورد دستاوردهای نظام، سیاه نمایی صورت نگیرد.

آیت الله حسینی بوشهری همچنین به اهمیت ساخت فیلم و سریال مناسب اشاره کرد و گفت: فیلم‌ها علاوه بر اینکه باید سرگرم کننده و جذاب باشد، همچنین باید به گونه‌ای هنرمندانه، مضامین دینی را نمایش دهد تا در زندگی مردم تأثیرگذار و تحول آفرین باشد.

وی با اشاره به لزوم مراقبت و حساسیت در انتخاب بازیگران و شخصیت‌های رسانه، گفت: اشخاصی باید انتخاب شوند که از لحاظ دینی و انقلابی، الگوی مناسبی برای جامعه باشند و مخصوصاً بازیگرانی که نقش روحانی را بازی می‌کنند باید سابقه‌ای متناسب با نقششان داشته باشند.

امام جمعه قم با بیان اینکه این حساسیت‌ها نباید فقط منحصر در انتخاب بازیگران باشد، افزود: این حساسیت‌ها در سایر بخش‌ها مخصوصاً برنامه‌های مذهبی، سخنرانی و مداحی باید وجود داشته باشد تا از سخنان غیرمنطقی جلوگیری شود.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با تاکید بر جایگاه ویژه قم گفت: قم فقط یک شهرستان نیست بلکه وجود حوزه‌های علمیه و مراجع تقلید باعث می‌شود که این شهر از جایگاهی جهانی برخوردار باشد لذا باید برنامه‌ریزی صدا و سیما برای قم، متناسب با جایگاه قم باشد.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه در ساخت برنامه‌ها، از رسانه‌های خارجی نباید تقلید کنیم، گفت: برنامه‌هایی باید تولید شود که علاوه بر تأثیرگذاری بر جامعه، بر خود مجموعه صدا و سیما هم تأثیرگذار باشد.

کد خبر 5147029

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری آیت الله حسینی بوشهری سازمان صداوسیما جامعه مدرسین حوزه علمیه قم چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویروس کرونا راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر بوشهر انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه 22 بهمن کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا عکس استانها مجلس شورای اسلامی شهرکرد صدا و سیما برنامه ها رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود

 پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در آخرین شب ضبط برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم با میزبانی از امیر دریادار سیاری، در جمع عوامل این برنامه حضور یافت و با بیان اینکه این برنامه با پشتیبانی یک اتاق فکر قوی طراحی شده است، گفت: برمودا در زیست‌بوم رسانه‌ای متنوع و رقابتی کنونی توانسته توفیق بزرگی را رقم بزند و تبدیل به اعتبار، نماد و یکی از ویژندهای سیما و شبکه نسیم شود.

وی افزود: موفقیت برنامه، مسئولیت تیم تولید را سنگین‌تر می‌کند تا در فصل‌های بعد به توقعات و انتظارات مخاطبانش که بالاتر رفته، پاسخ دهند و با ریل‌گذاری درستی که انجام شده، محتوای مدنظر را به افکار عمومی منتقل کنند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه برمودا، قابلیت ساخت فصل‌های متعددی خواهد داشت که با اتکا به اتاق فکری قوی می‌تواند بدرخشد، گفت: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که برنامه نباید روی دور تکرار بیفتد و این رویش و زایش باید تداوم داشته باشد.

وی تحول رویکردی و بسط دامنه ساز و کارهای تولیدی مبتنی بر راهبردهای دوره جدید مدیریتی را ازجمله ویژگی‌های ساخت این مجموعه برشمرد و با تأکید بر محوریت محتوا در شاکله برنامه‌هایی چون برمودا، تصریح کرد که تحول محتوایی غایت همه تحول‌هاست و ضرورت دارد دست‌اندرکاران این برنامه و برنامه‌های مشابه آن به این موضوع توجه خاص داشته باشند و بدان اهتمام ورزند.

جبلی در خاتمه افزود:  باید از ظرفیت‌های به‌وجودآمده به موقع و بجا استفاده کرد و برمودا را که  روی‌هم‌رفته کار خوبی است، در مسیر پیشرفت یاری کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»