Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استان یزد گفت: وزارت صمت و جهاد کشاورزی به لزوم تامین نهاده به نرخ دولتی برای ماکیان وآبزیان توجه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، مسعود عظیمی نیا بعد از ظهر امروز در کارگروه جلسه تنظیم بازار استان یزد با بیان اینکه تنوع تولید ماکیان در استان یزد بی نظیر است اظهار داشت: در سایه لزوم  تامین نهاده برای دام های سنگین وسبک ومرغ، موضوع تامین نهاده برای ماکیان دیگر و آبزیان مورد غفلت مسئولین واقع شده که لازم است در این زمینه توجه لازم به عمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان یزد در زمینه تولید بلدرچین، بوقلمون، شتر مرغ جز استانهای برتر کشور می باشد ودر کنار آن در زمینه پرورش آبزیان نیز فعال می باشد که در همین راستا استان یزد قطب تولید ماهی تیلاپیلا در کشور می باشد

عظیمی نیا تنوع تولید آبزیان و ماکیان در استان یزد را الگویی برای سراسر کشور ذکر وخاطرنشان کرد: علیرغم تولید بالای ماکیان دیگر و همچنین آبزیان در استان یزد اما هیچ گونه نهاده ای با قیمت دولتی برای آنها در نظر گرفته نشده که این موضوع مشکلاتی را به دنبال داشته که لازم است مسئولین کشوری هرچه سریعتر این مشکل را برطرف نمایند.

وی با اشاره به ظرفیت 66هزارتنی تولید مرغ در استان یزد اظهار داشت: از این میزان 70 تا80 درصد برای مصرف داخل استان بوده و مابقی به استانهای همجوار صادر میشود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استان یزد با اشاره به مشکلاتی که در زمینه تامین نهاده تولیدکنندگان مرغ وجود دارد تصریح کرد: بعضا تامین نهاده مود نیاز مرغداری ها با تاخیر ده روزه روبه رواست که این مسئله در تولید و وزن مرغ تولیدی ها اثر گذاشته وباعث تحمیل خسارت به تولید کنندگان می گردد که باید مسئولین مربوطه این مشکل را بررسی و عوامل ایجاد این مشکل را برطرف نمایند.

وی یکی دیگر از مشکلات تامین نهاده واحدهای مرغداری استان را کم فروشی نهاده ذکر وخاطرنشان کرد: بعضا مقدار تحویل نهاده به مرغداری ها با مقداری که این مرغداری ها خریداری کرده اند همخوانی ندارد و مقدار تحویلی به شکل قابل ملاحظه ای کمتر می باشد که لازم است نهادهای نظارتی در این زمینه ورود پیدا کرده و با متخلفین قاطعانه برخورد شود.

مسعود عظیمی نیا معاون هماهنگی امور اقتصادی استان یزد در پایان این جلسه با اشاره به ظرفیت های صنعت مرغداری استان گفت: در صورت برنامه ریزی اصولی در زمینه صنعت مرغداری میتوان ایجاد اشتغال کرده و همچنین باعث پویایی واحدهای مرغداری شد و در کنار آن ظرفیت های صادراتی فراوانی در صنعت مرغ وجود دارد که میتوان از آن استفاده نمود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان یزد تامین نهاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور