Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور گفت: برای رأی دهندگان نرم افزار «شعبه یاب» را طراحی کردیم که از طریق آن محل شعب نزدیک و خلوت را پیدا کنند و راحت‌تر به آن شعب دسترسی داشته باشند و صفی هم ایجاد نشود. امیر شجاعان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای پیشگیری از شیوع کرونا در زمان ثبت‌نام نامزدها و برگزاری انتخابات۱۴۰۰ اظهار داشت: به‌خاطر شیوع کرونا در حوزه‌های مختلف در حال برنامه‌ریزی هستیم تا در زمان برگزاری انتخابات سلامت و جان مردم با مشکلی مواجه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها که تعدادشان هم خیلی زیاد است، الکترونیکی برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان تنها برای انجام مراحل نهایی کار باید به ستاد انتخابات و فرمانداری‌ها مراجعه کنند. 
رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه برای تبلیغات و ستادهای داوطلبان انتخابات هم برنامه ریزی داریم تا همه اقدامات‌شان در فضای مجازی صورت بگیرد، عنوان کرد: در حال بررسی امکاناتی که مردم بتوانند از طریق آنها،از سوابق و ظرفیت‌های داوطلبان مطلع شوند، هستیم.   شجاعان تاکید کرد: برای رأی دهندگان اپلیکیشن(نرم افزار) «شعبه یاب» را طراحی کردیم که از طریق آن محل شعب نزدیک و خلوت را پیدا کنند و راحت‌تر به آن شعب دسترسی داشته باشند و صفی هم ایجاد نشود.
وی اظهار داشت: افزایش تعداد شعب و نیز برگزاری انتخابات در فضاهای مناسبی که در آن جریان هوا وجود داشته باشد، مورد توجه است. توصیه‌های لازم به استانداری و فرمانداری‌ها برای رعایت نکات بهداشتی شده است. 
رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه بالغ بر یک میلیون نفر برای برگزاری انتخابات به وزارت کشور کمک می‌کنند، افزود: برای حفظ سلامت عوامل اجرایی هم اقداماتی شده از جمله، تمام الکترونیکی شدن انتخابات شورا‌ها در ۱۰ هزار شعبه را مدنظر داریم.
شجاعان درباره  ضرورت افزایش تعداد شعب نیز گفت: هیئت‌های اجرایی هستند که تعیین می‌کنند چند شعبه رأی باید وجود داشته باشد، لذا در آن زمان و با توجه به شرایط کرونا درباره تعداد نهایی شعب رای گیری تصمیم گیری می‌شود.   وی درباره آخرین وضعیت اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری الکترونیکی شدن انتخابات نیز بیان داشت: کارها تقریبا نهایی شده است و تست‌های امنیتی و اجرایی در حال انجام است.   بیشتر بخوانید:  اعلام زمان ثبت نام داوطلبان ۴ انتخابات ۱۴۰۰

 

انتهای پیام/

برچسب ها: امیر شجاعان انتخابات 1400 رای گیری الکترونیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخابات 1400 رای گیری الکترونیک برگزاری انتخابات ستاد انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش تابناک، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه، چهار صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، سه صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • کشف ۲۵ مورد تقلب با دستگاه های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاههای الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است