Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزیر کشور امروز از ۷ واحد صنعتی غیر فعال و تعطیل مستقر در ۵ شهرستان استان تهران با ۸ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری بازدید می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بابك دين پرست معاون هماهنگی اموراقتصادي و توسعه منطقه‌ای وزيركشور ، در راستای رصد مشکلات بنگاه های اقتصادی استان‌ها و حل و فصل مشكلات اساسي واحدهای تولیدی غیرفعال، روز دوشنبه ضمن حضور در ۵ شهرستان استان تهران، با همراهی مدیران دستگاههای اجرایی ذیربط ، از ۷ واحد بزرگ مقیاس تعطیل و غیرفعال بازدید خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در این سفر از شرکت‌های پیش ساخته سازان سبلان(شهرستان رباط کریم)، ارج و فریزر ایرانیان (شهرستان تهران)، شیر وارنا و قند ورامین (شهرستان ورامین)، کیان تایر و لوله و تجهیزات سدید(شهرستان اسلامشهر) و صنایع فلزی ایران(شهرستان پیشوا) بازدید خواهد نمود، بررسی علل اصلی تعطیل شدن واحدهای بزرگ مقیاس کشور، عنداللزوم معرفی عامل یا عاملین تعطیلی واحدها به مراجع نظارتی و قضایی و بطور همزمان عارضه یابی و اتخاذ تمهیدات لازم در راستای احیا و بازگشت واحدهای غیرفعال و تعطیل به چرخه تولید واشتغال را ، از مهم‌ترین اهداف از پیش تعیین شده برای انجام این بازدیدها اعلام نمود.

گفتنی است که طبق برنامه اعلامی از سوی استانداری تهران ؛ معاون اقتصادی وزیر کشور و هیات همراه، در این ‌سفر از یک واحد فعال و ۷ واحد غیر فعال بازدید خواهد نمود.

لازم بذکر است ؛ میزان ارزش فعلی سرمایه گذاری صورت گرفته در واحدهای تولیدی غیر فعال فوق، بالغ بر  ۸ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان برآورد شده و با رفع مشکلات و شروع بکار مجدد آنها، ضمن صیانت از ۲۵۱۰ اشتغال موجود، بستر لازم جهت ایجاد تعداد ۱۰۰۰ فرصت شغلی جدید نیز فراهم خواهد شد.

برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران؛ پایان بخش برنامه های قائم‌مقام‌ رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، در سفر به ۵ شهرستان استان تهران خواهد بود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دین پرست معاون وزیر کشور بابک دین پرست دین پرست ۵ شهرستان استان تهران غیر فعال ۷ واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود

محمد رضا حاجی رضا گفت: با توجه به نیاز استان به افزایش تولید گوشت مرغ، موضوع احداث واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در یک سال گذشته در اولویت برنامه‌های معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: برای تحقق این هدف، جلسات و مکاتبات مرتبط صورت گرفته و طرح‌های فنی و توجیه اقتصادی تهیه و ارائه شده‌است، همچنین استاندارد‌های لازم مشخص شده و با تعدادی از سرمایه گذاران و متقاضیان جلسات هماهنگی و معرفی برگزار گردید و موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

حاجی رضا با اشاره به این که استان قم در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال رتبه اول جوجه‌ریزی مرغ گوشتی نسبت به تعهد را در سطج کشور کسب کرد، ادامه داد: با همکاری بهره‌برداران روند افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در قم طی ماه‌های آینده بر اساس نیاز بازار دنبال خواهد شد.

گفتنی است افزایش تعداد واحد‌های مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.

بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم