Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@12:57:06 GMT

امام هادی(ع) بحران های فرهنگی جامعه را مدیریت کرد

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۱۴۵۹۵

امام هادی(ع) بحران های فرهنگی جامعه را مدیریت کرد

حجت الاسلام والمسلمین مطهری گفت: مدیریت بحران های فرهنگی مانند فتنه خلق قرآن و ایجاد اعتدال مذهبی از مهمترین راهبردهای مذهبی امام هادی(ع) برای ایجاد انسجام اسلامی بود.

حجت الاسلام والمسلمین «حمیدرضا مطهری» در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم، ضمن تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام هادی(ع) به تبیین و تشریح راهبردهای مذهبی امام هادی(ع) برای ایجاد همگرایی اسلامی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) دفتر تبلیغات اسلامی با بیان این که امام هادی(ع) اتحاد و اسنجام اسلامی را از ضروریات جامعه اسلامی می‌ دانستند، افزود: ایشان ضمن توصیه بر همگرایی، پرهیز از تفرقه و درگیری های بی حاصل بین پیروان مذاهب اسلامی را دارای اهمیت ویژه ای می‌ دانستند و برای تحقق آن برنامه ها و راهبردهای خاصی داشتند.

 

حجت الاسلام والمسلمین مطهری با بیان این که در این میان راهبردهای مذهبی ان حضرت دارای اهمیت بسزایی است و می‌ تواند الگوی مناسبی برای مسلمانان باشد، گفت: رعایت تقیه، تأکید بر امور مشترک مانند قرآن و سیره نبوی و نقد جریان های انحرافی از جمله این راهبردها به شمار می‌ رود.

 

رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد : مدیریت بحران های فرهنگی مانند فتنه خلق قرآن، به کارگیری راهبرد دعا و انتقال مفاهیم دینی و تبیین جایگاه اهل بیت(ع) در قالب دعا، یک رنگی و اعتدال مذهبی از مهمترین راهبردهای مذهبی امام هادی(ع) برای ایجاد انسجام اسلامی است.

 

حجت الاسلام والمسلمین مطهری افزود: ایشان در مواجهه با افکار و اندیشه هایی که به اختلافات و جدایی های بین مذاهب اسلامی دامن می‌ زد، ضمن پایبندی به اصول اعتقادی شیعه، از انحرافات پیش گیری کرده، باورها و اندیشه های مخالف اسلام و تفرقه گرا را به نقد کشیده و انحرافات آنان را تبیین می‌ کردند.

 

در ادامه با بیان این که امام هادی(ع) همگان به ویژه شیعیان را از افتادن در دام باورهای مخالف وحدت نهی می‌ کردند، گفت: ایشان یاران خود را به برقراری ارتباط نیکو با مخالفان در جامعه و نیز رعایت اعتدال سفارش می‌ کردند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: امام هادی(ع)همچنین به مدارای شیعیان به عنوان یکی از عوامل ایجاد یک پارچگی مسلمانان توجه می‌ دادند و شیعیان را به تبعیت از امام خود در این باره دعوت می‌ کردند.

 

 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت امام هادی ع امام هادی علیه السلام امام هادی ع حجت الاسلام والمسلمین امام هادی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده در خطبه های نماز جمعه با اشاره به اینکه معلمین در تحول بنیادین آموزش و پرورش نقش اول را دارند، گفت: اولین نقش در تربیت را مربیان دارند و این قشر شریف‌ترین افراد جامعه هستند که به سبب رسالت انبیا را دارند.
 
وی ادامه داد: اگر نظام آموزش و پرورش در ایران بر همین مبنا از دو واژه «تربیت و تعلیم» استوار می‌شد، همانگونه که در کشورهای عربی اول تربیت و تعلیم است، بسیار اثرات بهتری را داشت و لذا در جامعه قدر و منزلت معلم باید رفیع باشد.
 
امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه ۱۴ هزار شهید کارگر را تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌ایم که این افتخار جامعه کارگری است، گفت: این شهدا مظهر عزت و سربلندی جامعه کارگری ما هستند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده عنوان کرد: شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردمی است متوجه این شغل است که نقشی بی بدیل در اقتصاد دارند که می‌توانند با تلاش سطح تولید را بالا ببرند یا کاهش دهند.
 
وی اظهار کرد: کارگران ما امروز کم توقع‌ترین اقشار در جامعه هستند و پایین‌ترین حقوق دستمزدها برای آنها است، اما سوال اینجاست که چرا باید این گونه باشد که سخت‌ترین کارها را انجام دهند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده با اشاره به روز خلیج فارس، ابراز کرد: قرار دادن نام روز خلیج فارس ناظر بر این است که در جامعه ما فرهنگ استکبار ستیزی در جای جای میهن اسلامی جایگاه بالا دارد.
 
وی اظهار کرد: خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی ما یک نقش و سهم بی‌بدیل دارد و خلیج در قبل از اسلام و میلاد مسیح نیز در منابع اسلامی خلیج فارس بوده و دریای پارس نام نهاده است و این نام نیز خواهد ماند.
 
امام جمعه بندرعباس با تأکید بر اینکه در هیچ جای از اسناد تاریخی نامی به جز خلیج فارس وجود ندارد، گفت: مگر می‌شود با یک تاریخ جنگید و نام اماکن مختلف که به رسمیت شناخته‌ شده‌اند را تغییر داد، بنابراین باید مراقبت کنیم و وظیفه ما است که در مقابل تحریف تاریخ ایستادگی کنیم.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی
  • گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای کهگیلویه و بویراحمد
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان های هرمزگان 
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • دعوت امام جمعه ایلام از نخبگان برای ارتقاء فرهنگ کار