Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@05:28:26 GMT

آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه سراسر کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۱۴۷۲۹

آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه سراسر کشور

خواهران علاقه‌مند برای تحصیل در حوزه علمیه سراسر کشور، تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۰ فرصت دارند در فراخوان پذیرش سراسری ثبت‌نام کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیر سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران از شروع ثبت‌نام پذیرش این نهاد حوزوی در سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: در سال تحصیلی جدید، 15هزار نفر از خواهران جهت تحصیل در حوزه‌های علمیه پذیرش خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام تمیزکار، خواهران علاقه‌مند برای تحصیل در حوزه‌های علمیه سراسر کشور، تا پایان اردیبهشت ماه سال 1400 فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اینترنتی paziresh.whc.ir و مراجعه حضوری به مدارس علمیه خواهران در فراخوان پذیرش ثبت‌نام کنند.

مدیر سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه زمان برگزاری آزمون ورودی مقطع عمومی 25 تیرماه خواهد بود، گفت: شیوه تحصیل در مقطع عمومی حضوری است و حداکثر سن دارندگان مدرک دیپلم جهت ورود به مقطع عمومی سطح دو، 40 سال و برای دارندگان مدرک اتمام پایه هشتم، 17 سال است.

لازم به توضیح است که پذیرش در مقطع عمومی سطح دو (کارشناسی)، مقطع عالی سطح سه (کارشناسی ارشد) و مقطع تخصصی سطح چهار (دکتری) انجام شده و در مقطع عمومی 403 مدرسه علمیه در 28 استان کشور پذیرای داوطلبان خواهند بود.

طبق اعلام مدیر سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران، زمان برگزاری آزمون ورودی سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران چهارم تیرماه است و در این مقطع، پذیرش طلاب به صورت حضوری، نیمه‌حضوری و غیرحضوری در 135 رشته محل در 27 استان کشور صورت می‌گیرد.

تمیزکار همچنین تصریح کرد: در این مقطع 13 رشته شامل تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، کلام با گرایش امامت، کلام با گرایش مهدویت، کلام با گرایش مذاهب اسلامی، تاریخ اسلام، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، تربیت دینی کودک و نوجوان، اخلاق و تربیت اسلامی، مدرسی ادبیات عربی و مطالعات اسلامی زنان ارائه می‌شوند.

 

کتاب «بلاغت واژگانی در قرآن» منتشر شدهاروارد اولین مسلمان را به عنوان سردبیر مجله حقوقی خود انتخاب کردتأکید امام محمد باقر (ع) بر عدم همکاری با دولت ظالم/ سیره فرهنگی و سیاسی مؤسس نهضت بزرگ علمی

 

او با بیان اینکه در مقطع تخصصی سطح چهار پنج رشته شامل تفسیر تطبیقی، فقه خانواده، حکمت متعالیه، کلام اسلامی و علوم و معارف قرآنی ارائه می‌شود، ادامه داد: آزمون ورودی این مقطع نیز چهارم تیرماه 1400 به شیوه آزمون کتبی و مصاحبه برگزار خواهد شد.

مدیر سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در مورد ثبت نام اتباع خارجه توضیح داد: اتباع خارجی که از مدت‌ها قبل در ایران ساکن بوده‌اند، چنانچه کد تحصیلی از جامعه المصطفی العالمیه دریافت و این مرکز نیز با تحصیل آنها در حوزه علمیه خواهران موافقت کند، پذیرش خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل بیت علیهم السلام حدیث تفسیر قرآن قرآن و عترت حوزه علمیه اهل بیت علیهم السلام حدیث تفسیر قرآن قرآن و عترت حوزه علمیه مقطع عمومی سراسر کشور ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

به گزارش صدای ایران، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاورد‌های این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.


رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدار‌های صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدار‌هایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشور‌های همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشور‌های آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاورد‌هایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

دیگر خبرها

  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع