Web Analytics Made Easy - Statcounter

 تورج فرهادی، شهردار منطقه ۶ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره عملیاتی شدن رویکردهای جدید مدیریت شهری مبنی بر هوشمندسازی گفت: دانایی موجب توانایی می‌شود و این دانایی با آموزش مستمر و درک درست از واقعیت‌های روز به دست می‌آید؛ چه بسا اگر درک درستب از واقعیت‌ها نداشته باشیم، به حقیقت هم نخواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملیاتی شدن رویکردهای جدید مدیریت شهری مبنی بر هوشمندسازی، TOD محور شدن شهر و انسان‌محوری شهر را نیازمند آموزش کارکنان شهرداری و شهروندان دانست و افزود: برای حاصل شدن شرایط بهتر در حوزه مدیریت منابع انسانی، لازم است چارچوب‌های آموزشی‌مان را به صورت هدفمند و مستمر به‌روز کنیم و نیروهای انسانی شهرداری، کار در این مجموعه را بشناسند و به لحاظ کلان و خرد ضمن شناخت جایگاه خود، بدانند که چطور رفتار و عمل کنند.

شهردار منطقه ۶ تهران ادامه داد: در دوران کرونا، رفتارها تغییر پیدا کرده و مراجعات شهروندان به شهرداری و نحوه تعاملات مردم و مدیریت شهری تغییر پیدا کرده است بنابراین لازم است خودمان را منطبق با این شرایط آماده کنیم.

فرهادی با یادآوری اینکه منطقه ۶ تهران یکی از مناطق پایلوت شهر هوشمند است، گفت: در حوزه شهرسازی به سمت هوشمندسازی و آرشیوها و فرآیندهای الکترونیکی حرکت می‌کنیم. در چشم‌انداز، تهران شهری هوشمند و روان دیده شده است و تحقق آن در گام اول نیازمند به‌روز کردن و آموزش کارکنان شهرداری است. همچنین نگاه TODمحور باید در چارچوب موضوعات شهرسازی و حمل‌ونقل و ترافیک مدنظر نیروهای شهرداری قرار گیرد و همکاران درباره این حوزه آموزش ببینند.

شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه اقتصاد شهر دیگر با فروختن تراکم ممکن نیست، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم شهر را از طریق فروش تراکم اداره کنیم، با مشکلات جدی روبرو می‌شویم و شهر به لحاظ سرانه‌ها و ساختارها با چالش روبرو مب‌شود. بنابراین لازم است اقتصاد شهر را بازتعریف کنیم و با استفاده از اقتصاد فرهنگ و سرمایه‌گذاری و جلب مشارکت عمومی و خارجیی، رویکردمان را در مسائل شهر تغییر دهیم.

وی افزود: اینکه شهر تهران باید انسان‌محور باشد، نیاز به آموزش دارد. در تهران غلبه خودرو به انسان بیشتر است و شهری نیست که انسان بتواند با فراغ بال در فضای عمومی شهری زندگی کند. برای ایجاد زیرساخت‌های این زندگی نیاز است که رویکردهای‌مان به شهری انسان‌محور به جای شهری خودرو محور تغییر کند. اگر قرار شد طرح تفصیلی و طرح جامع شهر تهران را با محور TOD و با نگاه انسان‌محور کردن شهر بازنگری کنیم، نگاه کاربردی و زیرساختی به شهر باید در همکاران ایجاد شود که این نیاز به آموزش‌های مستمر دارد.

 فرهادی با اشاره به اجرای طرح کاپ در تهران، گفت: یکی از جدییترین مشکلات در ایران مسائل زیست محیطی است که نیازمند بازنگری دوباره و نگاه جدب‌تری است. ما هر آنچه از منابع طبیعی و منابع انسانی داریم را در حال ضایع کردن هستیم و از بین می‌بریم و متاسفانه این رفتار ادامه‌دار است. در شهر، بحث بازیافت پسماند را داریم که در قالب طرح کاپ در حال اجراست و در این زمینه آموزش‌هایی به شهروندان و همکاران حوزه خدمات شهری ارائه می‌شود.

شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه مردم باید درباره چرایی و ضرورت تفکیک زباله‌های تر و خشک در داخل منزل آموزش ببینند، گفت: روزانه از سه میلیون واحد مسکونی که در سطح شهر تهران قرار دارد اگر در هر کیسه زباله آنها نیم لیتر آب هم باشد بنابراین روزانه 1.5 میلیون لیتر شیرابه از تهران به آرادکوه منتقل می‌شود که این به محیط زیست ما آسیب می‌یزند. این نیاز به درک درست و آموزش دارد تا شهروندان با طرح تفکیک پسماند همراه شوند.

وی در پایان، کسب موفقیت در حوزه‌هایی نظیر تاب‌آوری شهر و آمادگی تهران برای مقابله و رویایی با بحران‌ها؛ حکمروایی محلی و مشخص شدن جایگاه شهروندان، شهرداری، شورایارب‌ها و نسبت آنها با یکدیگر؛ هویت شهر؛ رفتار سازمانی را نیازمند آموزش مستمر شهروندان و کارکنان شهرداری دانست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش تراکم اقتصاد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احداث مترو رباط کریم

حمیدرضا الهیاری شهردار رباط کریم با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ایستگاه مترو بازارک رباط کریم، یکی از مهمترین مطالبات شهروندان شهرستان رباط کریم را احداث مترو عنوان کرد وگفت: بسیار خرسندیم که این خواسته به حق امروز محقق شد و انشاالله با بهره برداری از این ایستگاه که در امتداد خط یک مترو است ضمن افزایش دسترسی شهروندان، کاهش ترافیک را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بسیاری از پروژه‌های شهری در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم در مرحله انجام است، احداث ایستگاه مترو را شاخص‌ترین پروژه شهرستان ذکر کرد و گفت: این طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با شرکت مترو تهران و تایید نقشه‌ها توسط شهرداری رباط کریم اجرایی می‌شود و با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از همشهریان عزیزمان در این شهرستان کارگر هستند، آغاز ساخت این پروژه در روز کارگر را هدیه مدیریت شهری شهرداری رباط کریم به این شهروندان می‌دانیم.

شهردار شهرستان رباط کریم با یادآوری اینکه مکان یابی این ایستگاه در زمان طراحی خط یک مترو تهران توسط شهرداری تهران تعیین شده تصریح کرد: اگرچه در سفر رییس جمهور به شهرستان رباط کریم مصوب شده بود که احداث توسط شهرداری تهران صورت پذیرد، اما به دلایلی این امر محقق نشد و شهرداری رباط کریم بر اساس توافق و از طرفی نیاز مردم به اجرای این پروژه و وعده به شهروندان این مطالبه مردمی را امروز محقق کرد.

اللهیاری گفت: این سکو به طول ۱۴۵ متر و به عرض ۷ متر در هر دو طرف خط ریلی در زیربنای ۲۷۰۰ متری احداث و همچنین مسیر دسترسی به سکو، آسانسور، ایستگاه تاکسی و دوربرگردان مسیر ایستگاه توسط شهرداری رباط‌کریم پیگیری و اجرا خواهد شد و سایر اقدامات فنی و الکترونیکی نیز توسط شرکت مترو تهران صورت خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • فعالیت کارگران سرزندگی و زیبایی را به شهر و شهروندان هدیه می‌دهد
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان