Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@04:54:55 GMT

«رسم محتشم» با گستره توزیع سراسری در مراغه منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۱۵۴۲۳

«رسم محتشم» با گستره توزیع سراسری در مراغه منتشر شد

سردبیر و مدیرمسئول این فصلنامه روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تاکنون بسیاری از متون ادبی شیعه کمتر دیده شده، اظهار داشت: این متون یا به دست فراموشی سپرده شده یا با سکوت علمی مواجه شده و بر همین اساس احیای آنها در این فصلنامه دنبال می‌شود.

«حامد نوبخت‌یگانه» با اشاره به اینکه نخستین شماره از این فصلنامه در ۳۴۲ صفحه توزیع شده، بیان کرد: در این شماره، ادبیات شیعی در قرن چهارم هجری مورد بررسی قرار گرفته و علاوه بر آن اشعار کمتر شناخته شده از پنج شاعر بزرگ ادبیات فارسی که در مدح امیرالمؤمنین(ع) سروده شده، در این شماره انتشار یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در این فصلنامه از نقد، نظر و مقاله اساتید و پژوهشگران استقبال می‌شود و خرید نخستین شماره آن با قیمت ۸۱۰ هزار ریال از طریق برخی کتابفروشی‌ها در سراسر کشور یا دریافت از طریق پست میسر است.

«نوبخت‌یگانه» در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه هزینه چاپ این فصلنامه با تعداد صفحه‌های بالا و با وجود گرانی کاغذ چگونه تامین شده، بیان کرد: در نخستین شماره از این نشریه به درآمد ناشی از فروش تکیه شده و در صورت استقبال مخاطبان، افزایش تیراژ به دلیل بهره‌مندی از امکانات چاپ دیجیتال امکان‌پذیر است.

به گزارش ایرنا هم‌اکنون به غیر از «رسم محتشم»، عنوان ۲۵ نشریه چاپی که به صورت سراسری، منطقه‌ای، استانی و محلی در مراغه منتشر می‌شود، بر روی تارنمای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان قرار دارد. 
 

برچسب‌ها دبیرخانه هیأت نظارت بر مطبوعات شیعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشریه مراغه ادبیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دبیرخانه هیأت نظارت بر مطبوعات شیعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دبیرخانه هیأت نظارت بر مطبوعات شیعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشریه مراغه ادبیات اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ منتشر می‌شود