Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیروان صیدی روز دوشنبه در گفت و گوی خبری با اشاره به اینکه طرح توسعه ملی مشاغل خانگی راهی برای کاهش بیکاری در جامعه است، اظهار داشت: در سال گذشته ۹ استان به عنوان پایلوت اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور معرفی شدند که کردستان نیز در جمع این استان‌ها قرار داشت.

وی با بیان اینکه سهمیه کردستان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲ هزار و ۶۰۰ نفر بود، افزود: جهاد دانشگاهی استان با برنامه ریزی های دقیق توانست در مرحله اول این طرح پنج هزار ۵۲۶ نفر متقاضی را در سامانه ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان تاکید کرد: جهاد دانشگاهی کردستان پس از ثبت نام متقاضیان این طرح به همراه کارشناسان مجرب این حوزه پالایش های اولیه را انجام و چهار هزار و ۸۰۵ نفر  تایید صلاحیت شدند.

صیدی با بیان اینکه پس از تایید صلاحیت نهایی متقاضیان مشاغل خانگی، تیم مشاوران شغلی متشکل از ۱۱۰ نفر عضو تشکیل شد، تاکید کرد: در ادامه این طرح که توسط جهاددانشگاهی کردستان انجام شد ۲ هزار ۶۰۷ نفر متقاضی به بازار کار متصل شده اند.

مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی در کردستان ضمن اشاره به اینکه اجرای این طرح در استان  باعث به وجود آوردن ۱۰ برند شغلی شد، گفت: در ابتدای این طرح با مطالعات میدانی و کتابخانه‌ای که توسط کارشناسان جهاد دانشگاهی انجام شد ۱۱ رسته  شغلی برای استان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه  ۱۴۵ نفر کارآفرین، ۷۵ نفر پیشران در این طرح جهاددانشگاهی را همکاری می‌کنند، اضافه کرد: در بحث اطلاع رسانی این طرح تا کنون ۲۰۵ خبر در رسانه های استان و کشوری اطلاع‌رسانی شده است.

 در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲ خوشه شغلی از جمله شال مرزی و تولید ماسک انجام و در این زمینه نیز ۱۳۸ فروشگاه مجازی برای ارائه محصولات دایرشده است.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی کردستان ثبت مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی کردستان صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی کردستان ثبت مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اخبار کنکور طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،سرپرست اداره ورزش و جوانان سقز میگوید: این جشنواره با نمایش 47 اسب اصیل کردی همراه بود.
مصطفی حق پرست افزود: در این رویداد سوارکارانی از استان های کردستان ، کرمانشاه ، کرمان ، آذربایجانهای شرقی و غربی ، اصفهان و اقلیم کردستان عراق شرکت داشتند.
رئیس هیات سوارکاری شهرستان سقز هم گفت: اسب کُرد به دلیل داشتن برخی خصوصیات بارز از جمله قد متوسط ۱۵۰ - ۱۴۰ سانتیمتر، بدن کوتاه و در مجموع عضلانی با زیر بند محکم، بسیار باهوش، مطیع، صبور و مقاوم در مسافت‌های طولانی، دارای سینه فراخ و به حد قابل قبولی عضلانی، پرنفس شناخته شده است.
لقمان حسنی با بیان اینکه اسب کُرد شامل سه تیره جاف، افشاری و سنجابی است افزود: این جشنواره نه تنها موجب توسعه ورزش سوارکاری و معرفی آن می‌شود بلکه در توسعه صنعت اسب بویژه اسب کُرد و توسعه صنعت گردشگری نیز تاثیرگذار است.
در استان کردستان حدود یک هزار و ۲۰۰ راس اسب وجود دارد که از این تعداد ۵۰۰ مورد آن ثبت و حدود ۲۰۰ راس نیز در مسابقات ورزشی شرکت می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی