Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت اعلام کرد: بیش از 4 هزار نیاز تا نیمه دوم سال 1399 از سوی بنگاه ها در سامانه تاپ ثبت شده است که این نیازها با تکیه بر توان تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت 937 پروژه معتبر استخراج گردید.

به گزارش برنا به نقل از وزارت صمت؛ برات قبادیان با بیان این مطلب، افزود: سرمایه های عظیم انسانی باید در قالب تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه به گونه ای درست هدایت شده تا اثربخشی اقتصادی آنها افزایش یابد که بر این اساس طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) با هدف بهره برداری بهینه از ظرفیت بنگاه های تولیدی و خدماتی و به کارگیری توانمندی های دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی، اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و فارغ التحصیلان مشمول نظام وظیفه سربازی در رفع نیازهای پژوهشی و فناورانه آن ها تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا سامانه ای برای صرفه جویی در زمان، تسهیل تعاملات، ارزیابی و نظارت در قالب طرح تاپ ایجاد شده و متقاضیان طرف عرضه و تقاضا و ارکان سیاستگذار، برنامه ریز و ناظر با سطوح مختلف دسترسی از آن استفاده می کنند طراحی شده است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت گفت: این سامانه با آدرس www.iranetop.ir قابل دسترسی است و در قالب آن مکانیزم دریافت، طبقه بندی، پردازش، رصد و پایش داده های دو سطح طرف تقاضا و طرف عرضه انجام می¬شود.

استخراج نیازهای پژوهشی بنگاهها در مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صمت

قبادیان اضافه کرد: در نیمه دوم سال 99، مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صمت اقدام به استخراج و طبقه بندی نیازهای اعلام شده از طرف بنگاه های سراسر کشور از طریق سامانه تاپ نموده است.

وی گفت: این نیازها در طول دوران بهره برداری از سامانه تاپ جمع آوری شده و طبقه بندی این نیازها برای اولین بار صورت می گیرد، بنگاه های صنعتی و معدنی جهت استفاده از ظرفیت طرح تاپ، آن دسته از نیازهای پژوهشی خود را که قابلیت طرح در فضای دانشگاهی کشور دارد در این سامانه ثبت نموده اند و این روند همچنان در جریان است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت ادامه داد: مطابق آخرین بررسی های این مرکز، بیش از چهار هزار نیاز تا نیمه دوم سال 99 از سوی بنگاه ها در سامانه تاپ ثبت شده است، که این نیازها با تکیه بر توان تخصصی در اختیار، مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت 937 پروژه معتبر استخراج گردید.

قبادیان گفت: مطابق این گزارش که به تفکیک استان های کشور تهیه شده است، استان های اصفهان، البرز، هرمزگان و خوزستان دارای بیشترین پروژه های ثبت شده هستند و بیشترین پروژه ها در رشته های مکانیک، مدیریت و آمار، معدن، برق و متالورژی تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت صمت سامانه تاپ معاون اموزش پژوهش و فناوری نیمه دوم سال سامانه تاپ وزارت صمت بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان به فناوری نسل سوم موبایل خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، جمعیتی بالغ بر ۸۵ نفر (۳۰ خانوار) از پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت همراه با کیفیت و پایدار برخوردار شدند.    اکرم فداکار مدیرکل ICT استان یزد با اعلام این خبر گفت: در راستای بهینه سازی پوشش ارتباطات روستایی، از طریق ارتقای فناوری سایت موبایل به نسل سوم با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعیتی بالغ بر ۸۵ نفر (۳۰ خانوار) از اینترنت پرسرعت همراه پایدار و باکیفیت برخوردار شدند.    فداکار افزود: از همراهی نماینده مردم شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی، مساعدت مجری کشوری و تیم توسعه ارتباطات روستایی و همکاری دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همت و تلاش همکاران مخابرات منطقه یزد و سایر مسولین استانی و محلی که زمینه بهبود کیفیت سرویس ارائه شده به مردم این روستا‌ها را فراهم کردند قدردانی می‌کنم.

دیگر خبرها

  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم