Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل تزانزیت وزارت راه و شهرسازی گفت: هر چه ظرفیت ارتباط تجاری با سوریه افزایش یابد، مسیرهای تجاری توسعه خواهد یافت و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش تین نیوز، امین ترفع در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مشکلات و محدودیت‌های ترانزیتی که در اثر کرونا با کشورها به وجود آمده بود، حل شده است و فقط با ترکمنستان هنوز تبادلات ترانزیتی از طریق تبادل تریلر انجام می‌شود؛ البته در همه کشورها تبادل کالا هنوز سخت است و محدودیت‌های موردی وجود دارد اما ممنوعیت و محدودیت جدی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تزانزیت وزارت راه و شهرسازی افزود: گرجستان اتباع ایرانی را راه نمی‌داد اما با رایزنی سفارت خانه و وزارت امور خارجه، این محدودیت لغو شود. مشکل روادید با آذربایجان هم حل شده است.

وی در مورد کنوانسیون تیر، گفت: هر کشوری که به این کنوانسیون بپیوندد، با رعایت الزامات کنوانسیون، آزادی ترانزیت داشته و درهای کشور عملاً باز می‌شود؛ عراق هم این اراده را دارد که به کنوانسیون ملحق شود اما هنوز مراحل قانون گذاری در مورد تیر در عراق به صورت کامل اجرا نشده است. قبلاً کامیون‌های ترانزیتی ایرانی وارد عراق می‌شدند منتهی در حال حاضر عراق شروع به عملیات اجرایی سازی کنوانسیون تیر کرده و برخی مرزهای خود را به عنوان مرز تیر اعلام کرده است که نشان می‌دهد اراده لازم را دارد که کنوانسیون تیر را به طور کامل اجرا کند.

ترفع در مورد تجارت با سوریه و اینکه آیا زمینه برای توسعه ترانزیت با این کشور وجود دارد یا خیر، اظهار داشت: تسهیلات حمل و نقلی تابعی از تقاضای تجاری است؛ حتماً اگر تقاضای تجاری مستمری برای هر مسیری وجود داشته باشد آن مسیر از نظر حمل و نقل، تجاری می‌شود. بنابراین هر چه ظرفیت ارتباط تجاری با سوریه افزایش یابد هیچ محدودیتی برای افزایش خطوط تجاری نیز وجود نخواهد داشت.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • (ویدئو) وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور