Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،‌ «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه آمریکا گفت، این احتمال وجود دارد که «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا مورد استیضاح قرار گیرد.

به نوشته روزنامه «نیویورک پست»، گراهام در مصاحبه‌ای پس از تبرئه ترامپ در دادگاه استیضاح گفت: «اگر بنا به استفاده از این مدل باشد، نمی‌دانم زمانی که جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان به اکثریت برسند، چرا نباید کامالا هریس را استیضاح کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سناتور نزدیک به ترامپ افزود:‌ «دلیلش این است که او در واقع شورشی‌ها را با قید وثیقه آزاد کرد و به یکی از شورشی به خیابان‌ها بازگشت و سر یک نفر را شکافت. پس ما در این مورد جعبه پاندورا را باز کرده‌ایم و برای کشورم ناراحتم».

اشاره گراهام به «بودجه آزادی مینه‌سوتا» است که از سوی کامالا هریس و در بحبوحه اعتراضات ضد نژادپرستی مورد حمایت قرار گرفت.

این اعتراضات از تابستان امسال و در واکنش به قتل یک شهروند سیاه‌پوست غیرمسلح توسط نیروهای پلیس شهر مینیاپولیس آغاز شد و کم‌وبیش تا کنون ادامه دارد.

«فاکس نیوز» شبکه تلویزیونی نزدیک به حزب جمهوری‌خواه چندی پیش گزارش کرد در میان افرادی که با حمایت هریس و به قید وثیقه آزاد شدند، نام یک فرد مظنون به تیراندازی به پلیس، فردی که دوبار به تجاوز متهم شده و زنی که یکی از دوستانش را به قتل رسانده بود، به چشم می‌خورد.

لیندسی گراهام پیش‌تر نیز در مصاحبه‌ای، با اشاره به استیضاح ترامپ با اتهام «تحریک به شورش» گفته بود: «چه تحریک به خشونتی بالاتر از اینکه پول وثیقه کسانی را بدهی که مغازه‌ها را تخریب کرده و پلیس را کتک می‌زدند؟»

او با اشاره به قصد دموکرات‌ها برای فراخواندن شهود در جلسه دادگاه ترامپ، تهدید کرد: «اگر قرار است این اقدام را دنبال کرده و شروع به فراخواندن شهود کنید و کار را به اینجا بکشانید، منصفانه خواهد بود که صدای ضبط شده هریس زمانی که افرادی را از زندان بیرون می‌آورد، پخش شود».

در رای گیری سنای آمریکا برای استیضاح ترامپ در ماجرای حمله به کنگره این کشور در روز تایید آرای الکترال انتخابات ریاست جمهوری، ۵۷ سناتور به استیضاح او رای مثبت دادند و ۴۳ سناتور با این کار مخالفت کردند و به دلیل نرسیدن آرای استیضاح به حد نصاب ۶۷ رای، ترامپ تبرئه شد. 

دونالد ترامپ در شرایطی توانست از این استیضاح به سلامت بیرون بیایید که وی پیشتر در زمان حضورش در ریاست جمهوری یک بار در رسوایی موسوم به «اوکراین گیت» مورد استیضاح قرار گرفت اما این استیضاح هم در رای گیری سنا به تاریخ ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ ناکام ماند.

لیندسی گراهام در مصاحبه جدید خود افزود: «بزرگ‌ترین پیروز تمام این دادگاه استیضاح، "لارا ترامپ" [عروس رئیس جمهور سابق] است».

گراهام با اشاره به «ریچارد بور» سناتور جمهوری‌خواهی که به نفع محکومیت ترامپ رأی داده است گفت: «دوست عزیزم ریچارد بور که دوستش دارم و از مدت‌ها پیش دوست هستیم، دقیقاً لارا ترامپ را به مطمئن‌ترین نامزد کرسی کارولینای شمالی در مجلس سنا تبدیل کرد تا جانشین او شود. یقیناً از او حمایت خواهم کرد زیرا نمایانگر آینده حزب جمهوری‌خواه است».

 بور روز گذشته در بیانیه‌ای نوشت، ترامپ دربرابر حوادث کنگره مسئول است و اظهار داشت شواهدی که از سوی مدیران جلسه استیضاح ارائه شدند، بسیار قانع‌کننده بودند.

حزب جمهوری‌خواه در این ایالت در بیانیه‌ای، رأی بور علیه ترامپ را محکوم کرده و بیان داشت: «جمهوری‌خواهان کارولینای شمالی سناتور بور را به سنای ایالات متحده فرستاد تا قانون اساسی را برپا دارد و رأی امروز او برای محکوم کردن [ترامپ] در دادگاهی که آن را غیرقانونی خوانده بود، شوکه‌کننده و ناامیدکننده است».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا رئیس جمهور سابق آمریکا لیندسی گراهام سناتور جمهوری خواه لارا ترامپ استیضاح کامالا هریس استیضاح ترامپ جمهوری خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

خبرنگار نشریه پولیتیکو می‌گوید: وقتی از یک مقام آمریکایی پرسیدم استراتژی بایدن در قبال ایران چیست، با خنده گفت: من یک پاسخ برای آنها دارم؛ دولت بایدن هیچ استراتژی‌ای در قبال ایران ندارد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: پولیتیکو به قلم یک اپوزیسیون ایرانی می‌افزاید: اگر بایدن بخواهد به هرج‌ومرج رو به افزایش در خاورمیانه پایان دهد، باید با یک استراتژی مشخص به میدان بیاید. بیشتر تهدیداتی که متوجه منافع آمریکا است، از جانب ایران است. ایران در آستانه دستیابی به بمب اتم قرار دارد. نیروهای نیابتی آن در حال گسترش اقدامات خود هستند. آن‌گونه که حمله اخیر به اسرائیل نشان داده، برنامه موشک‌های بالستیک ایران در حال تقویت شدن است.

مقامات در واشنگتن بر سر نحوه تعریف کلمه استراتژی اختلاف‌نظر دارند و بسیاری از این کلمه به صورت عمومی استفاده می‌کنند. من از بسیاری از سیاستگذاران شنیده‌ام که آنها از نام‌گذاری برخی اسناد به عنوان استراتژی که در واقع استراتژی نیستند گلایه دارند. این اسناد در واقع بحث‌هایی انتزاعی هستند که اغلب به چالش‌های فوری و مهم سیاست خارجی نمی‌پردازند. اگر هدف نهائی تلاش شما حل مشکل نباشد، در آن صورت شما استراتژی‌ای برای آن موضوع نخواهید داشت.

بنابراین وقتی مسئولان سیاست خارجی برای توصیف رویکرد بایدن در قبال ایران از کلماتی مانند «مهار»، «تنش‌زدایی»، «بازدارندگی» و «مدیریت ریسک» استفاده می‌کنند، برداشت من از این کلمات تنها تاکتیک‌های مختلف است نه یک استراتژی مشخص. ایران یک مشکل است اما به نظر نمی‌رسد که برنامه‌ای منسجم برای حل آن در سر داشته باشد.

در دوران ریاست‌جمهوری اوباما، دولت می‌خواست مشکل برنامه هسته‌ای ایران را حل کند. دولت همچنین راهی برای رسیدن به آن هدف داشت و آن به‌کارگیری تلفیقی از تحریم‌ها و دیپلماسی بود؛ تلاشی که دولت اوباما از تیم جورج بوش پسر به ارث برده بود. آن استراتژی جواب داد و توافق هسته‌ای ایران متولد شد. بسیاری از ناظران می‌گویند برجام به اندازه کافی خوب نبود و برخی می‌پرسند استراتژی واقعی اوباما درباره ایران چه بود؟ برخی او را به تلاش برای ازسرگیری روابط با ایران، به عنوان یک دشمن دیرین آمریکا متهم کرده‌اند. اوباما امیدوار بود توافق هسته‌ای بتواند منجر به بهبود کلی روابط با ایران شود، اما به نظر من این یک امیدواری بود و نه بخشی از استراتژی.

دونالد ترامپ با به خطر انداختن توافق هسته‌ای استراتژی و امید دولت اوباما را از بین برد. اما از این جهت ترامپ نیز حداقل استراتژی مشخصی برای خود داشت. هدف اعلامی او تغییر رفتار حکومت ایران بود نه خود حکومت. تغییر رفتاری که دولت ترامپ به دنبال آن بود بسیار بنیادین بود، اما در تئوری این درخواست منجر به دنبال کردن سیاست تغییر حکومت شد، نه حل مشکل. تاکتیک ترامپ فشار حداکثری بود، با چاشنی تحریم‌های سنگین و دیگر اقدامات تنبیهی. واضح است که این استراتژی جواب نداد. بایدن با هدف‌گیری نه‌چندان قاطعانه احیای برجام و یک استراتژی غیر ایده‌آل برای دستیابی به این هدف پا به کاخ‌سفید گذاشت. او چند شرط برای این هدف گذاشت، از جمله اصرار بر اینکه ایران باید موافقت کند که در آینده بر سر یک توافق سختگیرانه‌تر و بلندمدت‌تر مذاکره نماید. دولت او چنان دیرهنگام به پای میز مذاکره برگشت که تلاش برای احیای برجام حتی قبل از روی کار آمدن یک دولت تندرو در تهران به دلیل درخواست‌های طرف آمریکایی سرنوشت نامعلومی پیدا کرده بود.

از وقتی که تلاش‌ها برای احیای برجام به در بسته خورد، تیم بایدن تصمیم گرفت به برخی پیروزی‌های کوچک که می‌توانست در مواجهه با ایران کسب کند بسنده نماید. آنها چند آمریکایی زندانی را به خانه برگرداندند هرچند که در قبال آن مجبور به پرداخت رقم قابل‌توجهی وجه نقد شدند. آنها همچنین از طریق ابزارهای تکنولوژیک به حمایت از جنبش اعتراضی در ایران پرداختند.

دولت بایدن همچنان تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران را حفظ کرده است. اما از آنجایی که اجرای این تحریم‌ها را محدود کرده یا به دلایلی خارج از کنترل واشنگتن این تحریم‌ها به اندازه کافی به ایران فشار نیاورده‌اند، تغییری در رفتار حکومت ایران بروز نکرده است. در حال حاضر صادرات نفت ایران افزایش یافته است. احتمالا دولت بایدن به این نتیجه رسیده که هیچ راه واقع‌بینانه و مستقیم برای «حل» مشکل ایران وجود ندارد. تردیدی نیست که این یک مشکل دشوار است. دیگر این است که روسیه و چین که زمانی درخصوص ایران با آمریکا همکاری می‌کردند اکنون به دلیل تنش‌هایی که خود با واشنگتن دارند در حال کمک به تهران برای دورزدن تحریم‌ها هستند. دولت بایدن حتی پس از حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، همچنان به پیگیری چشم‌انداز بزرگ‌تر خود یعنی «یکپارچگی منطقه‌ای» برای خاورمیانه ادامه می‌دهند. مشکلی که دولت بایدن به دنبال حل آن است، شکاف و اختلاف بین اسرائیل و دولت‌های عربی است. آمریکا امیدوار است شاهد برقراری روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و عربستان باشد.

دیگر خبرها

  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • گفتگوی تلفنی معاون بایدن با رئیس رژیم صهیونیستی
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند