Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران گفت: نقد ما به چهار دهه گذشته این است که سلیقه بر برنامه حاکم بوده و تجربه آموخته که باید با نگاه راهبردی برنامه کلانی را تعریف کرد تا از سلیقه و جزیره ای عمل کردن بدور باشیم.

 به گزارش ایسنا، سید رضا صالحی امیری در حاشیه رونمایی از سند راهبردی ورزش گفت:  ما در چهار دهه گذشته با نقشه راه حرکت نکردیم، هر چند تلاش های زیادی صورت گرفته تا بتوانیم نقشه راهی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نقد ما به چهار دهه گذشته این است که سلیقه بر برنامه حاکم بوده و تجربه آموخته که باید با نگاه راهبردی برنامه کلانی را تعریف کرد تا از سلیقه و جزیره ای عمل کردن بدور باشد.  

رییس کمیته المپیک ادامه داد: امروز باید تلاش کرد برنامه مدونی را برای حداقل ٢٠ سال آینده تدوین شود که اکنون با دعوت از اصحاب دانشگاه و نخبگان ورزش در حال تدوین آن هستیم ما در چند دوره تلاش کردیم برنامه مدونی داشته باشیم، که البته برنامه با چشم انداز و آرمان متفاوت بوده و امروز در این سند درباره راهبردها بحث شده است.

صالحی امیری افزود: قرار است در ٢٠ سال آینده در ورزش به کجا برسیم و امروز در چه وضعی هستیم و برای رسیدن به وضع مطلوب چه باید کرد. دغدغه دایمی این است که با تغییر مدیران برنامه ها تغییر می کند که باید در سطح کلان این دغدغه رفع شود.

وی در پایان گفت: ورزش نمی تواند جزیره مستقل باشد مسایل فرهنگی در ورزش نگاه بلندمدت است و نقطه آغاز از مدرسه است وقتی چهار دهه در مسیر قهرمانی بر سکه و سکو حرکت کردیم نباید انتظار داشت حرکت از سکوی قهرمانی  به پهلوانی در طی یکسال انجام شود، حداقل ١٠ سال فرصت می خواهد تا فرهنگ در ورزش نهادینه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیدرضا صالحی امیری چهار دهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۸۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • دانیال: من مقصر باخت پرسپولیس هستم
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد