Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل زندان‌های استان تهران گفت: در ادای نذر هشتم، یکی از نیکوکاران مرکز امور خدمات اجتماعی مراقبت بعد از خروج، منزلی برای زندانی نیازمند تازه آزاد شده، خریداری و به نام وی ثبت کرد. خبرگزاری میزان- سیدحشمت اله حیات الغیب گفت: در راستای پیروی از امر مقام معظم رهبری و اجرای برنامه‌های سازمانی در خصوص کمک مومنانه به نیازمندان و همچنین حمایت از زندانیانی که آزاد شده اند و مشکل معیشتی دارند، یکی از نیکوکاران همکار با مرکز امور خدمات اجتماعی مراقبت بعد از خروج استان تهران، منزلی برای زندانی نیازمندی خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل زندان‌های استان تهران افزود: مرکز امور خدمات اجتماعی مراقبت بعد از خروج موسسه‌ای حمایتی است که تحت نظر این اداره کل، با هدف بازتوانی اجتماعی، پیشگیری از وقوع مجدد جرایم و بازگشت سعاتمندانه مددجویان به زندگی سالم اجتماعی، نظارت بر عملکرد واحد‌های مددکاری زندان‌ها و انجمن‌های استان به عنوان پلی میان زندان و جامعه ایفای نقش می‌ کند.   وی با اشاره به ضرورت حمایت از زندانیان آزاد شده ادامه داد: این مددجو، چهار فرزند خردسال و نوجوان داشت و با افتادن در دام اعتیاد، مرتکب نگهداری مواد مخدر و سرقت شده و خانواده وی با مشکلات معیشتی شدیدی درگیر بودند که تحت پوشش انجمن حمایت از خانواده زندانیان قرار گرفتند و مددکاران تلاش کردند تا با مساعدت دستگاه قضایی و جلب رضایت شاکی؛ این زندانی هر چه سریعتر آزاد و نزد خانواده اش بازگردد.
حیات الغیب تصریح کرد: در نهایت وی آزاد شد و با تشکیل پرونده در مرکز امور خدمات اجتماعی مراقبت بعد از خروج استان تهران، یکی از نیکوکاران همکار با این مرکز، هم برای مددجو و خانواده اش خانه‌ای خریده، هم برای او و همسرش زمینه اشتغال در شرکتی را فراهم کرد.
وی همچنین گفت: در ادامه همین نذر هشتم، مددجو و خانواده اش با هزینه اداره کل زندان‌های استان تهران به سفر زیارتی مشهد مقدس و زیارت حرم رضوی و آن امام همام اعزام شدند که تأثیر خوبی در آغاز مجدد یک زندگی سالم خواهد داشت.
حیات الغیب همچنین تأکید کرد: بازسازی شخصیتی و اصلاح و تربیت زندانیان اولویت اصلی و مهمترین فعالیت این مرکز است که به عنوان مرکز حمایتی موجب عدم بازگشت مجدد مددجویان به زندان و کاهش جرم می‌شود.
شایان ذکر است: مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران به نشانی انتهای بلوار آیت اله کاشانی- شهرزیبا- جنب کانون اصلاح و تربیت- مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران و تلفن‌های ۴۴۳۳۰۰۰۶، ۴۴۳۳۰۰۰۷ و ۴۴۳۱۲۱۳۲ الی ۳۶ آماده پاسخگویی به نیکوکاران و نیز مددجویان می‌باشد.          بیشتر بخوانید:     آزادی ۸ زندانی در زنجان با اجرای طرح نذر امام هشتم انتهای پیام/ برچسب ها: تهران زندان آزادی خانه نذر هشتم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تهران زندان آزادی خانه نذر هشتم استان تهران آزاد شده نذر هشتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران بیش‌ترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد

استان تهران با اختلاف بسیار از اصفهان، کردستان و خراسان‌رضوی بیش‌ترین تعداد زندانیان جرایم غیرعمد را به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ستاد دیه کشور، عباس کشانی مدیر نمایندگی ستاد دیه استان تهران با اعلام این خبر گفت: زندان‌های سطح پایتخت با میزبانی از ۱۷۹۴ زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی در صدر فهرست عددی زندانیان جرایم غیرعمد قرار دارد.

وی با بیان این که ۱۱۹ نفر از این محبوسان را بانوان شامل می‌شوند، افزود: طبق فرآیند رسیدگی به پرونده مددجویان تحت پوشش ستاد دیه و بنا به ملاحظات مندرج در اساسنامه و شیوه‌نامه اجرایی از جمعیت تقریبا یک‌هزار و هشتصد نفره زندانیان جرایم غیرعمد استان تهران در شرایط فعلی تنها ۳۱۹ نفر مشمول شرایط کمک و مستحق دریافت حمایت‌های حقوقی و مردمی در راستای آزادی قرار دارند و الباقی یا بابت سوء سابقه یا تعدد جرایم عمد و غیرعمد در فهرست مددجویان واجد شرایط قرار نگرفته‌اند.

کشانی با بیان اینکه بنا به موقعیت جغرافیایی و جمعیت بالا زمینه بروز جرایم و ورود ناخواسته افراد به داخل بند‌ها در شهرستان‌های استان تهران بالاست، اظهار کرد: هر چند سال گذشته و در قالب برپایی جشن‌های گلریزان فیزیکی و مجازی و بدنبال راه‌اندازی پویش‌های انساندوستانه تعداد ۶۶۰ نفر از زندانیان بدهکار غیربزهکار با کمک‌های نیکوکاران استان تهران و در قالب تلاش مددکاران ستاد مردمی دیه استان با رقم بدهی بالغ بر یک هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان از بند آزاد و به آغوش پرمهر جامعه بازگشتند، اما بنا به ارقام سنگین بدهی و شرایط بعضا نامساعد معیشتی برای برخی از طبقات اجتماعی همچنان جمعیت زندانیان غیرعمد در این استان بالا بوده و برای استخلاص این زندانیان اغلب عائله‌مند و سرپرست خانه مساعدت هرچه بیشتر شخصیت‌های حقیقی و حقوقی را می‌طلبد.

دیگر خبرها

  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند
  • کمک مرکز نیکوکاری در یزد به آزادی زندانیان
  • تهران بیش‌ترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند