Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، بر اساس برآورهای انجام شده توسط آکسافم، هزار نفر از ثروتمندان کره‌زمین، خسارات ناشی از بیماری همه‌گیر کووید-19 را طی 9ماه جبران کردند، اما این موسسه خیریه جهانی معتقد است که بهبود وضعیت فقیرترین افراد جهان بیش از یک دهه طول می‌کشد.

گفتنی است که از زمان شیوع بیماری همه‌گیر، 10فرد ثروتمند جهان شاهد افزایش نیم تریلیون دلاری ثروت خود بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال، این بیماری، بدترین بحران شغلی را در بیش از 90سال اخیر ایجاد کرده و صدها میلیون‌ نفر کم‌کار یا بیکار شده‌اند. به گفته آکسفام، زنان و اقلیت‌های قومی بیشترین آسیب را از این وضعیت دیده‌اند.

گابریلا بوچر، مدیر اجرایی آکسفام گفت: "زنان و اقلیت‌های نژادی و قومی به حاشیه رانده شده و سنگین‌ترین ضرر را از این بحران متحمل شده‌اند. آنها بیشتر در معرض فقر، گرسنگی و عدم دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی قرار می‌گیرند."

با این حال، به دنبال بهبود بازارهای سهام به رغم ادامه رکود در اقتصاد حقیقی، ثروت میلیاردرها افزایش یافت. مجموع دارایی این افراد در دسامبر 2020 به 11.95تریلیون دلار رسید که برابر با کل هزینه‌ دولت‌های گروه G20 برای مهار بیماری کووید-19 است.

زمانی که بیماری همه‌گیر جهانی در بهار سال 2020 در سراسر اروپا و ایالات متحده شیوع یافت، به دنبال اعمال قرنطینه‌ها برای مهار ویروس، بازارهای جهانی سهام سقوط کرد. اما از آن زمان به لطف اقدامات محرک مالی بی‌سابقه از سوی دولت‌ها و بانک‌های مرکزی، این وضعیت بهبود یافته است.

آکسفام در گزارش خود اذعان داشت که مسیر بهبود برای افرادی که پیش از شیوع ویروس کرونا تلاش می‌کردند، بسیار طولانی‌تر خواهد بود. در این گزارش آمده است: "در زمان شیوع ویروس، بیش از نیمی از کارگران در کشورهای فقیر، در فقر به سر می‌بردند و سه چهارم از کارگران در سطح جهانی به حمایت‌های اجتماعی مانند مزایای بیکاری دسترسی نداشتند."

در حال حاضر نگرانی‌هایی در خصوص توزیع نابرابر واکسن‌های کرونا نیز وجود دارد. کووید-19 این پتانسیل را دارد که نابرابری اقتصادی را تقریبا در همه کشورها افزایش دهد. افزایش نابرابری به این معنی است که برای افرادی که در فقر به سر می‌برند، 14برابر بیشتر طول می‌کشد که به وضعیت پیش از شیوع ویروس کرونا برسند.

پربیننده ترین ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ احتمال افزایش یارانه نقدی مددجویان کمیته امداد کارگران براساس مصوبه شورای عالی کار مزد می‌گیرند ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ تأمین کالاهای اساسی با نرخ ترجیحی، سیاست دولت تا پایان خواهد بود/ وقفه در تصویب بودجه به معیشت مردم آسیب می‌زند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارگران میلیاردرها ثروتمندان جهان کشورهای ثروتمند ویروس کرونا کشورهای فقیر جهان مزایای بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار