Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهلت ۱۰ روزه ای که از طرف وزارت ورزش برای نام نویسی از کاندیداهای ریاست فدراسیون شطرنج تعیین شده بود امروز دوشنبه (۲۷ بهمن ماه) به پایان رسید. 

فدراسیون شطرنج طی اطلاعیه ای عجیب بدون اشاره به تعداد و نام کاندیداها اینطور اعلام کرده که «مراتب پس از بررسی در کمیسیون تطبیق که در دفتر معاونت محترم توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای برگزار می گردد از طریق دفتر امور مشترک فدراسیون ها افراد حائز شرایط معرفی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این در حالی است که پیگیری های خبرنگار مهر حکایت از نام نویسی ۱۴ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون شطرنج دارد که برخی از آنها همان کاندیداهایی هستند که برای مجمع لغو شده هم ثبت نام کرده بودند و حتی تایید صلاحیت شده بودند مانند محمد ابراهیم مداحی و شادی پریدر رئیس پیشین و نایب رئیس فدراسیون. 

افشین داوری که سرپرستی فدراسیون دوچرخه سواری را بر عهده دارد همراه با احمد گواری، عرفان هاشمی رئیس هیات همدان و فراهانی از نمایندگان مجلس از دیگر افرادی هستند که کاندیدای ریاست فدراسیون شطرنج شده اند. 

بعد از اتمام دوره ریاست مهرداد پهلوان زاده (اسفندماه) یک بار نام نویسی از کاندیداهای ریاست این فدراسیون انجام شد و حتی قرار بود مجمع انتخاباتی ۶ آبان ماه برگزار شود اما در فاصله دو روز مانده به زمان مقرر و به بهانه اعمال پروتکل های بهداشتی موردتاکید، برگزاری آن لغو شد. بعد از آن تعیین زمان جدید برای انتخابات به قدری به تعویق افتاد که به تجدید نام نویسی کاندیداها انجامید چراکه بیش از ۶ ماه از ثبت نام اولیه گذشته بود.

کد خبر 5147795

منبع: مهر

کلیدواژه: شطرنج ثبت نام کاندیداها وزارت ورزش و جوانان مجمع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر والیبال مهدی طارمی تیم فوتبال سپاهان اصفهان تکواندو تنیس روی میز والیبال تیم فوتبال پورتو شهاب زاهدی تیم ملی فوتبال ایران ویروس کرونا تیم فوتبال پیکان تهران فدراسیون شطرنج نام نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • جلسه فوتسال و فوتبال ساحلی AFC با ریاست مهدی تاج
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!