Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@18:31:59 GMT

تصویری از مجسمه شیشه‌ای کرونا 

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۲۹۴۳

تصویری از مجسمه شیشه‌ای کرونا 

یک هنرمند انگلیسی از مجسمه شیشه‌ای ویروس کرونا رونمایی کرد. خبرگزاری میزان _ ایسنا به نقل از گیزمودو نوشت: لوک جرام (Luke Jerram) از مجسمه‌ی شیشه‌ای که از واکسن آسترازنکا (AstraZeneca) ساخته در برسیتول (Bristol) رونمایی کرده است.   به گفته جرام: عرض این اثر هنری ۱۳ اینچ (۳۴ سانتی‌متر) است و تقریبا به اندازه‌ی یک توپ فوتبال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هنرمند می‌گوید که اثرش یک میلیون بار از نانوذره‌ی حقیقی واکسن بزرگ‌تر است.     جرام در گفتگو با برنامه‌ی رادیویی "Front Row" بی‌بی‌سی (BBC) می‌گوید: پس از آن که در ماه نوامبر واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرد، ترغیب شد تا این مجسمه را بسازد. او همچنین بیان کرد که بعد از ابتلا به بیماری هنوز نتوانسته به طور کامل حس بویایی‌اش را به دست آورد و گوش‌هایش نیز وزوز می‌کنند. او افزود: در طول دوره‌ی بهبود از بیماری این موضوع برایم روشن شد که اثر بعدی‌ام باید در مورد واکسن باشد. راهی که می‌تواند ما را از این بحران جهانی نجات دهد. این اثر ادای احترامی است به دانشمندان و کادر درمانی که به طور مشترک در سراسر جهان برای مبارزه با ویروس تلاش می‌کنند.     جرام به Front Row گفت: ساخت این مجسمه کار راحتی نبود. او با ویروس‌شناسان و گروهی از شیشه‌گران که در زمینه‌ی تولید ظروف علمی با تجربه بودند همکاری کرد. این مجسمه از شیشه بوروسیلیکات (borosilicate) ساخته شده است و در ساخت آن از همان روش‌ها و موادی استفاده شده که در ساخت ظروف شیشه‌ای پزشکی مانند لوله‌های آزمایش و ظروف تقطیر استفاده می‌شود.   این اولین باری نیست که جرام مجسمه‌هایی مربوط به همه‌گیری می‌سازد. در ماه مارس سال گذشته او مجسمه‌ای از ویروس کرونای جدید که باعث بیماری کووید-۱۹ می‌شود ساخت. هر دوی این مجسمه‌ها بخشی از مجموعه‌ی "زیست‌شناسی شیشه‌ای" او هستند که از سال ۲۰۰۴ کار روی آن‌ها را آغاز کرده است. هدف این مجموعه نشان دادن تاثیرات جهانی بیماری‌ها و تفکر در مورد آن است.   در وبسایت جرام آمده است که با حذف رنگ از تصاویر و ساخت مجسمه‌های زیبای شیشه‌ای شبیه به جوهرات از این بیماری‌ها، تضادی بین زیبایی این آثار هنری و و چیزی که نشان می‌دهند ایجاد خواهد شد.   او در مورد اینکه چرا از شیشه‌ی شفاف و بدون رنگ برای مجسمه‌هایش استفاده می‌کند می‌گوید: از آن‌جا که ویروس‌ها بسیار کوچک‌تر از طول موج نور هستند بنابراین هیچ رنگی ندارند و این موضوع باعث شد تا مجسمه‌ها را شفاف و بدون رنگ بسازد. او افزود که تصاویر مجسمه‌هایش حتی توسط جامعه‌ی علمی در کتاب‌های پزشکی و مجلات استفاده می‌شود.   جیمز می‌گوید که او ۵ مجسمه از واکسن آسترازنکا خواهد ساخت و تمام درآمد حاصل از فروش آن‌ها به پزشکان بدون مرز داده خواهد شد تا به این سازمان برای مقابله با کووید-۱۹ کمک شود.   جرام که از مجسمه‌ی خود بسیار راضی است می‌گوید: این مجسمه شبیه به یک دانه برف است و بسیار زیباست، اما هدف دیگری دارد و آن ترویج واکسن زدن است. بیشتر بخوانید: راه حل‌هایی برای کاهش ضرر‌های ماسک برای چشم+اینفوگرافیک

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

  برچسب ها: مجسمه کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجسمه کرونا مجسمه ها شیشه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون