Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

معصومه ابتکار در نشست بین‌المللی "گفتگوی منطقه‌ای در حوزه زنان و خانواده" که با حضور میهمانانی از کشورهای عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و افغانستان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع گفتگوی بین نسلی از جمله فعالیت‌های مهم این معاونت در وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها است چراکه با توجه به سرعت بالای تحولات در عصر دیجیتال فرزندان اما به سرعت جذب این تحولات می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از جمله پرسش‌های مهم عصر امروز این است که چگونه می‌توان به جوانان و به ویژه دختران قرن بیست و یکم مهارت‌ها، معانی و مفاهیم مهم را به نحوی منتقل کرد که منجر به شکاف بین نسلی نشود و جوان احساس نکند این مسائل مربوط به دوران گذشته است و اکنون کارایی ندارد. از این رو این معاونت با ایجاد پادکست‌های رادیو نسل در پی افزایش انسجام خانواده‌ها بوده است. این موضوع مد نظر ما بوده و برایمان بسیار جدی است.

ابتکار گفت: در ایران شبکه گسترده حوزه‌های علمیه زنان و مردان در مناطق شهری و روستایی وجود دارد و حوره علمیه زنان طی این سالها بسیار رشد کرده است و آموزش مباحث دینی از جمله مباحث مهم آموزشی در ایران بوده است اما چالش بزرگ این است که چگونه این آموزه‌ها را برای دختران و پسران ارائه دهیم تا برایشان کارایی داشته باشد. در این راستا نیز معاونت با ایجاد پادکست‌های قرآنی سعی در انتقال آموزه‌های قرآنی به جوانان داشته است.

به گفته معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری این معاونت تاکنون حدود ۳۰ پادکست قرآنی درخصوص جوانان و قرآن ایجاد کرده است. همچنین محور فعالیت‌های این معاونت موضوع عدالت جنسیتی است که نوع نگاه آن برگرفته از نگاه قرآن کریم است.

ابتکار تصریح کرد: قرآن کریم جنسیت و نژاد را ملاک برتری نمی‌داند و تنها ملاک برتری، تقوا است. مشکلات موجود در جوامع ناشی از درک نادرست، خرافات و تنگ نظری‌هاست و راهی که امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری امروزه باز کرده‌اند در راستای باز شدن نگاه درست و اصیل به زنان است. از این رو این معاونت در برنامه‌ریزی برای عدالت جنسیتی در تمام سطوح از ابتدایی تا سطوح مدیریتی سعی در هموار کردن مسیر عدالت برای زنان و خانواده داشته است.

به گفته وی، موضوع خانواده برای جامعه اسلامی بسیار مهم است. همچنین عدالت و حقوق اعضا خانواده باید در خانواده اسلامی محترم شمرده شود، از این رو این معاونت در راستای افزایش مهارت‌های ارتباطی میان اعضا خانواده و کاهش شکاف جنسیتی فعالیت‌هایی را انجام داده است.

ابتکار در پایان گفت: ما هم نظیر تمامی جوامع مشکلات و چالش‌هایی داریم اما برای این چالش‌ها راهکار نیز داریم. تاریخ اثبات کرده ما ملتی بودیم که با حداقل شرایط در دوران دفاع مقدس با ایثار و فداکاری بی‌نظیر ایستادگی کردیم و آمادگی انتقال این تجارب را به کشورهای همسایه داریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نسل جوان معصومه ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر

آفتاب‌‌نیوز :

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، پیش از ظهر چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است.

منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رییس این دانشگاه به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آیین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و این دانشکده را افتتاح کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

سیاست گذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده متشکل از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)، مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان).

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رییس دانشگاه تهران منصوب شده و یا می شوند

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رییس دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد