Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - محققان MIT به تازگی موفق به طراحی سیستمی شده اند که می‌تواند بدون کمک انسان پهپادها و روبات‌های کارامدی تولید کند. محققان MIT به تازگی موفق به طراحی سیستمی شده‌اند که می‌تواند بدون کمک انسان پهپادها و روبات‌های کارامدی تولید کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، محققان آزمایشگاه علوم رایانه‌ای و هوش مصنوعی مرکز تحقیقاتی MIT سیستمی ایجاد کرده اند که می‌تواند به تنهایی به تولید پهپادها، روبات‌ها و سایر دستگاه‌های الکترونیکی کاربردی بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این سازه که LaserFactory نام دارد در واقع یک برش دهنده لیزی است که از یک ست آپ دو بخشی  شامل بسته نرم‌افزار برای طراحی دستگاه‌ها و یک ماشین برای ساختن آنها تشکیل شده است. کاربران می‌توانند با اجزای لایبرری این سیستم دستگاهی طراحی کرده، به آنها خطوطی الکتریکی مورد نیاز برای یک صفحه مداری را افزوده و در نهایت با ویرایشگر دو بعدی اصلاحاتی را روی آن انجام بدهند.
     
 پس از پایان این مرحله، نرم‌افزار سیستم یاد شده دستورالعمل ساخت سازه طراحی شده را به LaserFactory می‌فرستد.جالب است بدانید که این سیستم علاوه بر برش دهنده لیزری از دستگاهی بهره مند شده است که مدارها را چاپ گرفته و اجرا را به یکدیگر وصل می‌کند.
 
به این ترتیب دستگاه LaserFactory پس از برش اشکال مورد نیاز، خطوط نقره فامی را برای ردیابی مدار به آن اضافه کرده، اجزا را سر جای خود قرار داده و به این ترتیب دستگاه تکمیل می‌شود. در ویدیوهای منتشر شده از این پروژه تحقیقاتی، پهپادی که توسط LaserFactory ساخته شده بود توانست پرواز کاملا مسلطی داشته باشد.
 
ام‌ای تی شمار زیادی از کاربری‌های این سیستم را برشمرده است که می‌توان از میان آنها به توانایی ساخت سریع پهپاد‌های بیشتر برای عملیات جستجو و نجات یا تحویل کالا اشاره کرد. طراحان و سازندگان این سیستم می‌توانند از آن به منظور دسترسی سریع به طرح مفهومی محصولات الکترونیکی نظیر پوشیدنی‌ها و گجت‌های تاشو استفاده کنند.
 
محققان تصمیم دارند که LaserFactory را با بهبود کیفیت مدار‌های ایجاد شده افزایش بدهند تا بتوانند از آن برای ساخت دستگاه‌های پیچیده‌تر و متراکم‌تر استفاده کنند. این تیم همچنین در تلاش است تا این سیستم را برای ساخت اشکال سه بعدی دقیق‌تر ارتقا بدهد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: چاپ سه بعدی پهپاد روبات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم