Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:36:37 GMT

اقلام سلامت محور دپو در گمرک تعیین تکلیف شوند

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۵۹۱۱

اقلام سلامت محور دپو در گمرک تعیین تکلیف شوند

علیرضا مناقبی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به عواقب مخاطره آمیز ممنوعیت واردات رسمی اقلام آرایشی و بهداشتی اشاره کرد و اظهار داشت: انکار واقعیت ها، نه تنها دردی را دوا نمی کند بلکه زمینه ساز بی راهه رفتن بازار و سرپوش گذاشتن بر مخاطرات می شود.

وی با اشاره به اینکه ممنوعیت واردات رسمی اقلام آرایشی و بهداشتی ادامه دارد، تاکید کرد: واقعیت این است که بر اساس گزارش کمیسیون فرآورده های بهداشتی و آرایشی مجمع واردات، بخشی از مردم به دلایل مختلف متقاضی فرآورده های وارداتی هستند و وظیفه وزارت بهداشت و وزارت صمت این است که بر تامین قانونی و تحت نظارت آنها نظارت کند تا سلامت مردم خدشه دار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی زمانی که این نیازها از طریق رسمی و قانونی صورت نگیرد، بازار اقلام قاچاق و تقلبی آن قدر توسعه می یابد که به سر هر کوچه و نزدیک ترین ایستگاه مترو هم می رسد و همین موضوع از جنبه های مختلف سلامت مردم را تهدید می کند.

مناقبی افزود: به دنبال پیگیری های کمیسیون فرآورده های بهداشتی و آرایشی مجمع واردات، حداقل توقع ما این است که دستگاه های اداری مرتبط با این قضیه، یک سهمیه مشخص و تعریف شده ای را برای برندهای شناخته شده و قانونی در نظر بگیرند و مجوز لازم برای تامین رسمی آنها را ابلاغ کنند.

به گفته نایب رئیس مجمع واردات، این راهکار موثری برای مبارزه با قاچاق و مراقبت از سلامت مردم است.

وی ادامه داد: ضمن اینکه باید هرچه زودتر در خصوص اقلامی که در گمرک به هر دلیلی رسوب کرده و درمعرض نابودی قرار گرفته اند، چاره اندیشی شود.

مناقبی با اشاره به گروه کالایی ۲۷ که شامل تبصره ۱۱ می شوند، تاکید کرد: کالاهایی که فرآیند ترخیص آنها در گمرکات کشور متوقف شده، در واقع بخشی از سرمایه ملی کشور هستند و تزریق آنها به بازار می تواند هم به سلامت مردم کمک کند و هم چرخ اقتصادی بنگاه های فعال در این حوزه را به گردش در آورد.

به گفته وی، مسئولان وزارتخانه های بهداشت، صمت، بانک مرکزی و گمرک باید هرچه زودتر اجازه دهند اقلام سلامت محور که در گمرک دپو شده است، به بازار تزریق شود.

نایب رئیس مجمع واردات افزود: حیف است از تجربه گذشته درس نگیریم و با دست روی دست گذاشتن، زمینه ساز بی راهه رفتن مردم، بازار و فعالان اقتصادی شده و سلامت مردم را قربانی تنگ نظری ها کنیم.

وی تصریح کرد: نکته مهم این است که این موضوع هیچگونه باری بر دوش دولت و بانک مرکزی در خصوص تامین ارز یارانه ای ندارد و نگرانی بابت این موضوع بی مورد است.

کد خبر 5148049

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک محصولات سلامت محور ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا سیما سادات لاری ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سرطان سلامت مردان فشار خون بالا علیرضا رئیسی طول عمر نارسایی قلبی کووید 19 مجمع واردات سلامت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۵۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

مصوبات جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ و تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی کشور تعیین شد.

به گزارش ایسنا، مصوبات هشتادوسومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور در نامه‌ای از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد. 

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور را می‌توان اینجا مشاهده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال