Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنان روستایی با عضو شدن در صندوق‌های اعتباری خرد توانسته‌اند اشتغال‌ و درآمدزایی داشته باشند اما به گفته مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، در دسترس نبودن وام‌های ضروری برای ایجاد و بهبود کسب و کارهای خانگی همچنان یکی از مسائل و مشکلات این طرح به شمار می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، کشاورزی در استان کردستان به عنوان یکی از محرک‌های توسعه همواره توانسته است در کشور جایگاه ویژه‌ای داشته باشد و در این میان نیز بانوان نقش بسزایی در پیشبرد این اهداف که در راستای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است، داشته و دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان روستایی با عضو شدن در صندوق‌های اعتباری خرد توانسته‌اند اشتغال‌ و درآمدزایی داشته باشند اما به گفته مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، در دسترس نبودن وام‌های ضروری برای ایجاد و بهبود کسب و کارهای خانگی همچنان یکی از مسائل و مشکلات این طرح به شمار می‌رود.

۶۲ صندوق اعتبار خرد ویژه زنان روستایی در کردستان فعال است

محمد جعفر نگهداری مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی بخش کشاورزی استان از هیچ گونه حمایتی برای توسعه و افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی کردستان دریغ نخواهد کرد. چرا که حمایت از بانوان کشاورز استان کردستان یکی از اولویت‌های مهم سازمان است که در این رابطه پرداخت تسهیلات بانکی برای رونق یافتن کسب‌وکار مورد نظر آنان، به‌صورت مستمر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ۶۲ صندوق اعتبار خُرد زنان روستایی در استان کردستان دایر شده است افزود: برای اولین بار در کشور استان کردستان موفق شده با تجمیع ۲۹ مورد از این صندوق ها، صندوق استانی حمایت از فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی را تشکیل دهد.

نگهدار با اشاره به اینکه هر صندوق حدود ۲۵ تا ۳۰ نفر عضو فعال دارد، افزود: این صندوق در افزایش معیشت خانواده‌ها و بانوان روستایی بسیار موثر بوده است  و تا به الان در۹ شهرستان و ۵۶روستا با ۱۶۴۰نفرعضو مشغول به فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: فقرزدایی از مناطق روستایی به ویژه قشر محروم زنان روستایی و سرپرست خانوار، توانمندسازی زنان روستایی، توسعه مهارت‌های کسب و کار و اشتغالزایی خرد و پایدار، مهاجرت معکوس به مناطق روستایی و توسعه همه جانبه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی روستا از اهداف این طرح است.

به گفته مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کردستان؛ تعداد ۵ سایت محصول سالم شامل توت فرنگی، خیار، پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی درسال۹۸ و افزایش طرحها به ۱۱سایت شامل سیب زمینی، پیاز۲سایت، خیار،گوجه فرنگی ۲سایت، گردو، انگور، نخود، توت فرنگی ۲سایت در سال ۹۹ از دیگر اقدامات در حوزه فعالیت های زنان روستایی است که جلوگیری از مصرف بی رویه سموم و نهاده‌های شیمیایی، تغذیه خاک و مصرف بهینه آب، کمک به اقتصادی نمودن تولیدات کشاورزی زنان روستایی و توسعه اشتغال و کارآفرینی زنان روستایی از اهداف این طرح است.

نگهدار به مسائل و مشکلات این حوزه اشاره کرد و گفت: مشکلات دریافت وامهای خرد و طولانی ، عدم دسترسی به تسهیلات بدون بهره و بدون وثیقه برای زنان محروم وکم درآمد و    دردسترس نبودن اعتبارات بلاعوض برای کمک به تشکیل صندوقهای جدیدالتاسیس از اهم این مسائل پیش رو است. 

وی تاکید کرد: تعداد 29صندوق ازصندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی استانی است که  692 نفر عضو دارد که تقویت وحمایت ازصندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی، فراهم نمودن تسهیلات بدون بهره جهت فعالیتهای اشتغالزایی کشاورزی و نظارت برانجام فعالیتهای درآمدزا و پایدار از اقدامات اجرای این طرح بوده است.

وی صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی کردستان را یک صندوق تاثیرگذار بر افزایش توان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زنان روستایی دانست و تاکید کرد: باید با شناخت توانایی ها و استعدادهای زنان روستایی در جهت اهداف مشخص شده برنامه ریزی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کشاورزی زنان روستایی استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند

دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی که دارای ۳ فرزندند تقدیر و تجلیل شد توسط مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و استاندار زنجان تجلیل و تقدیر شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بیت‌الله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر و نماینده تام الاختیار وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز در سفر یک روزه وارد استان زنجان شد. وی در برنامه نخست با محسن افشارچی استاندار زنجان دیدار کرد.

نکته قابل توجه دیدار امروز این دو مسئول با یکدیگر اینجا بود که در این جلسه در راستای تشویق سیاست‌های فرزندآوری از دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی که دارای 3 فرزند هستند تقدیر و تجلیل شد.

بیش از یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند

بیت‌اله برقراری در دیدار با استاندار زنجان اظهار داشت: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک میلیون و 300 هزار نفر بیمه شده داشت ولی در این دولت تاکنون یک میلیون و 13 هزار نفر عضو  جدید زیرپوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه شهروندان است، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.
 
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر و نماینده تام الاختیار وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های تحقق اجتماعی گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش ما می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم و این درحالی است که با استقرار دولت مردمی سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

وی با بیان اینکه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت مردمی اقداماتی قابل توجهی انجام شده که نیاز به تبیین دارد، تصریح کرد: ایجاد یک میلیون شغل در سال بر اساس مستندات و طرح کالا برگ الکترونیکی از جمله این اقدامات شاخص است.

درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم

محسن افشارچی استاندار زنجان نیز در این دیدار با بیان اینکه درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم، گفت: حل مسائل کارگران از دغدغه‌های اصلی مدیریت استان است.

وی با بیان اینکه استان زنجان در شاخصهای مرتبط به حوزه کار و تولید رتبه های بالای کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: زنجان در زمینه احیای واحدهای راکد رتبه دوم کشوری و در زمینه نرخ بیماری رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

استاندار زنجان به گره‌گشایی از مسائل تعاونی های مشکل‌دار استان اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص نیز با همراهی مسئولان کشوری اقدامات مطلوبی تا کنون انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان