Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، راکت «فالکون ۹»، ساعت ۲۲:۵۹ دقیقه شب دوشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی از مجموعه پرتاب ۴۰ در پایگاه فضایی «کیپ کاناورال» در فلوریدا به فضا پرتاب شد. این راکت حامل ۶۰ ماهواره استارلینک به مدار زمین بود. 

با این حال بوستر (تقویت کننده) طبقه اول راکت فالکون ۹ در مسیر بازگشت به زمین نتوانست بر روی کشتی بدون سرنشینی که برای فرود این راکت در اقیانوس اطلس قرار گرفته بود، فرود آید و ظاهرا در اقیانوس سقوط کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«جسیکا اندرسون» ، مهندس اصلی تولید در شرکت فضایی اسپیس ایکس، هنگام پخش مستقیم این پرتاب گفت: جای تأسف است که نتوانستیم این تقویت کننده را بازیابی کنیم؛ اگر موفق می شدیم، این ششمین بازیابی موفق این تقویت کننده خاص محسوب می شد.

ابتدا قرار بود پرتاب این ۶۰ ماهواره استارلینک ساعت ۱۱:۲۱ بعدازظهر یکشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی  انجام شودT اما به دلیل نامساعد بودن هوا، این پرتاب تا دوشنبه شب به تأخیر افتاد.

شرکت فضایی اسپیس ایکس دقایقی قبل از پرتاب روز دوشنبه اعلام کرد که وضعیت موشک و هوا، هر دو  پیش از پرتاب «به نظر خوب» می رسند. این نوزدهمین ماموریت استارلینک برای ارسال ماهواره ها به مدار زمین بود. هدف از ماموریت استارلینک ارائه اینترنت باند پهن در سراسر جهان است.

تا کنون بیش از هزار ماهواره فعال استارلینک به مدار پایین زمین پرتاب شده اند و اسپیس ایکس ارائه خدمات اولیه اینترنت بتا را با برنامه ریزی برای پوشش دهی تقریباً جهانی در سال جاری آغاز کرده است.

اسپیس ایکس اندکی پیش از پرتاب در روز دوشنبه اعلام کرد: استارلینک بدون محدودیت زیرساخت های سنتی زمینی، می تواند اینترنت پرسرعت باند پهن را به مکان هایی ارائه دهد که دسترسی غیرقابل اعتمادی دارند و یا کاملاً غیرقابل دسترسی است.

برچسب‌ها اینترنت اقیانوس اطلس ماهواره اسپیس ایکس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت اقیانوس اطلس ماهواره اینترنت اقیانوس اطلس ماهواره اسپیس ایکس اخبار کنکور اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته هدیه اینترنت ۳۰ گیگا بایتی دولت به معلمان+ جزئیات

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای معلمان عزیزی که از طریق شاد با دانش‌آموزان در ارتباط هستند، یک بسته هدیه اینترنت در نظر گرفته‌ایم و تا سقف ۳۰ گیگابایت می‌توانند رایگان استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عیسی زارع‌پور امروز_ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت وزیران و در جمع خبرنگاران با تبریک روز معلم گفت: برای معلمان عزیزی که از طریق شاد با دانش‌آموزان در ارتباط هستند یک بسته هدیه اینترنت در نظر گرفتیم و تا سقف ۳۰ گیگابایت می‌توانند رایگان استفاده کنند.

وی افزود: این بسته به صورت اتوماتیک برای کسانی که در شاد هستند، فعال می‌شود و نیازی به ثبت‌نام ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه پایگاه پرتاب جدیدی که در جنوب کشور در حال ساخت است، در همین دولت کلید خورد، اظهار کرد: امیدواریم امسال بتوانیم فاز اول آن را به اتمام برسانیم و اولین پرتاب را تا پایان سال از پایگاه فضایی جدید انجام دهیم که پایگاه بسیار راهبردی و استراتژیکی در حوزه صنعت فضایی کشور خواهد بود.

زارع‌پور گفت: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، بسیار پایگاه استراتژیک و راهبردی در حوزه صنعت فضایی کشور خواهد بود.

کد خبر 749655

دیگر خبرها

  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • هدیۀ اینترنت ۳۰ گیگابایتی برای معلمان
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • هدیه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • بسته هدیه اینترنت ۳۰ گیگا بایتی دولت به معلمان+ جزئیات
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی