Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@00:37:15 GMT

بازپرداخت معوقات ارزی صادرکنندگان به ریال

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۸۷۵۰

بازپرداخت معوقات ارزی صادرکنندگان به ریال

رئیس صندوق توسعه ملی گفت: صادرکنندگانی که دارای اقساط معوق ارزی هستند، می‌توانند تا پایان سال به نرخ روز و به صورت ریالی، معوقات خود را پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مرتضی شهیدزاده صبح امروز در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: صندوق توسعه ملی تنها به تولیدکنندگانی تسهیلات ارزی می‌دهد که صادرکننده بوده و فارغ از نرخ ارز در داخل کشور، بتوانند اقساط خود را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیدزاده گفت: با توجه به مشکلات و محدودیت‌هایی که وجود دارد، در دولت صحبت کردیم و بعد از نامه‌ای که رئیس جمهوری برای رهبر معظم انقلاب نوشتند، ایشان مجوز دادند صادرکنندگانی که دارای اقساط معوق هستند بتوانند تا پایان سال و به نرخ روز، به شکل ریال معوقات خود را پرداخت کنند.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی افزود: صندوق توسعه ملی نهادی برای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی است و توسعه کشور هم باید توسط بخش خصوصی انجام شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط صندوق توسعه ملی در ۲ سال گذشته گفت: در نظامنامه اعتباری صندوق تصویب کردیم، فقط به شرکت‌هایی که تا ۸۰ درصد سهام آن خصوصی باشد، تسهیلات دهیم.

وی افزود: پیش از این شرکت‌هایی که ۵۱ درصد سهام آن‌ها غیردولتی بود، خصوصی محسوب می‌شدند، اما ما در صندوق مصوب کردیم که سهام هر شرکتی بیش از ۲۰ درصد دولتی باشد، به آن تسهیلات ندهیم.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: برای آن دسته از شرکت‌هایی که ۲۰ درصد سهام آن‌ها دولتی هست هم محدودیت‌هایی در نظرگرفته‌ایم، از جمله اینکه حکم مدیران آن نباید توسط مقامات دولتی یا وزرا ابلاغ شود.

شهیدزاده گفت: اعطای تسهیلات تکمیلی در صندوق توسعه ملی ممنوع بود,، اما مصوب کردیم برای هر طرح بخش خصوصی تا ۴۰ درصد به صورت یکساله تسهیلات بدهیم.

وی افزود: تا پیش از این، اعطای تسهیلات برای حمل‌ونقل برون شهری به بخش خصوصی توسط صندوق ممنوع بود,، اما مصوب کردیم که بخش خصوصی بتواند از این تسهیلات استفاده کند.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: بانک‌های تخصصی از جمله بانک توسعه صادرات تسهیلات ریالی خود را با نرخ ۱۱ درصد در اختیار سپرده‌گذاران بخش خصوصی قرار می‌دهند.

شهیدزاده با بیان اینکه اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان را از سایر وزارتخانه‌ها جدا کردیم، افزود: در ۲۵ اسفندماه سال گذشته ۴۵۰ میلیارد تومان منابع در اختیار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دادیم که به واسطه آن اقدام به تولید الکل برای مقابله با کرونا کند که کمک بسیاری به این موضوع کرد.

وی گفت: در هیئت امنای صندوق توسعه ملی مصوب کردیم که به دلیل شرایط اقتصادی و شیوع کرونا، وجه التزام تسهیلات ریالی و ارزی بخش خصوصی که ۶ درصد است بخشیده شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهیدزاده مرتضی شهیدزاده مرتضی شهیدزاده رییس صندوق توسعه ملی صندوق توسعه ملی مصوب کردیم بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس