Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زنگنه در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در موافقت با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰،گفت: اقدام مجلس در رد کلیات بودجه کاملاً منطقی، دقیق و کارشناسانه بود به دلیل آنکه کمیسیون تلفیق تغییرات بسیار خوبی را در بودجه سال آینده اعمال کرد اما وظیفه دولت بود که این تغییرات را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارجاع لایحه بودجه سال ۱۴۰۰به دولت توسط رئیس مجلس امری منطقی بود چرا که دولت مجری است و آنان باید تغییرات در بودجه را انجام می‌دادند.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس افزود: مجلس شورای اسلامی نشان داد که حاضر نیست از جایگاه و ظرفیت‌های قانونی خودش بگذرد اما امروز دولت بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از دغدغه‌های مجلس درباره بودجه را مرتفع کرده و مسیر دولت در مسیر مجلس است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت فروش نفت را منطقی و واقعی کرده و درآمدهای مالیاتی توسط خود دولت افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: ارز ترجیحی یکی از منافذ فساد بود که دولت خودش متعهد شد آن را به مرور حذف کند و لازم بود همه این تغییرات در بودجه توسط خود دولت انجام شود.

کد خبر 5148263 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن زنگنه فروش نفت صحن مجلس لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی صحن مجلس حجت الاسلام حسن روحانی لایحه بودجه ۱۴۰۰ محمد باقر قالیباف مجمع تشخیص مصلحت نظام روسیه عبدالرضا رحمانی فضلی هیئت دولت برجام ستاد انتخابات کشور ایالات متحده امریکا اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا ۲۱ اردیبهشت ماه و زمان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلام کمتر از یک هفته زمان باقی مانده است. دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و از آنجایی که در آن زمان برخی از دواطلبان نتوانستند تعداد آرای مورد نیاز را کسب کنند به دور دوم انتخابات راه یافتند و قرار است یک بار دیگر شانس خود را برای رسیدن به ساختمان مجلس در بهارستان امتحان کنند.

چند داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت خواهند پرداخت؟

براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد که بر همین اساس در دور اول انتخابات مجلس، داوطلبان  در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت و براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد و اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با این تفاوت برگزار می‌شود که در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

برگزاری انتخابات به شیوه الکترونیکی با توجه به اینکه در برخی حوزه‌های انتخابیه برای اولین بار است نیازمند آموزش و آگاه سازی مردم دارد.

در ویدئو زیر می‌توانید رای گیری به صورت الکترونیک را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • راند دوم
  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟