Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامحسین اسماعیلی» سخنگوی قوه قضاییه، امروز در سی و نهمین نشست خبری خود با خبرنگاران رسانه‌های مختلف، به سوالات آن‌ها پاسخ می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «غلامحسین اسماعیلی» سخنگوی قوه قضاییه، امروز (سه‌شنبه ۲۸ بهمن) در سی و نهمین نشست خبری خود با خبرنگاران رسانه‌های مختلف، به سوالات آن‌ها پاسخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری گفت: از حضور مردم، بصیر و انقلابی در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال تشکر می‌کنم حضور مردم در شرایط کرونایی حماسه‌ای دیگر آفرید کرونا که بسیاری از نظامات اجتماعی و تجمعات را بر هم زده بود حریف اجتماع میلیونی مردم ما در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشد حماسه حضور در ایران اسلامی حماسه جاودانه و همیشگی است مقاومت و استقامت راهبرد خدشه ناپذیر ملت در دفاع جانانه از انقلاب و دستاورد‌های آن در برابر بیگانگان است مردم وظیفه مسولان را سنگین‌تر کردند و حجت را بر همگان تمام کردند امروز بر مسولان است پاسداشت این حماسه مردمی پاسداشت حضور مردم خدمت به مردم و اجرای عدالت در جامعه است. سفر ریاست قوه قضاییه و هیات همراه به عراق ویژگی‌ها و دستاورد‌های فراوان و کم نظیری داشت
اسماعیلی: سفر ریاست قوه قضاییه و هیات همراه به عراق ویژگی‌ها و دستاورد‌های فراوان و کم نظیری داشت این سفر اولین سفر آیت الله رئیسی در کسوت ریاست قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به یک کشور خارجی بود این سفر اولین سفر یک مقام عالیرتبه جمهوری اسلامی پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به عراق بود این سفر در شرایطی انجام شد که در سال‌های اخیر بدخواهان دو کشور و دو ملت تلاش‌های زیادی در جهت ایجاد تفرقه بین دو ملت انجام داده بودند برنامه‌های این سفر با حضور در یادمان شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و زیارت آغاز شد که با استقبال بی نظیر و حماسی مردم در کاظمین و بغداد همراه بود این سفر صرفا یک سفر کاری، فشرده و اداری بود و به بغداد انجام شد و تمام برنامه‌های پیش بینی شده این سفر در بغداد بود دیدار‌ها در سه سطح مقامات رسمی حکومت و دولت عراق، احزاب، گروه‌ها و جمعیت‌های تاثیر گذار در کشور و دیدار‌های مردمی بود.

وی ادامه داد: بار دیگر از پذیرایی صمیمانه تمامی مقامات، احزاب، گروه‌ها و مردم عزیز کشور عراق که مهمان نوازی را به احسن وجه انجام دادند تشکر می‌کنم در ارتباط‌های مردمی اعم از خانواده شهدا و نسل جوان بویژه در مسیر زیارت کاظمین از یک سو شاهد عشق و علاقه و پیوند عمیق بین دو ملت عراق و ایران و از سوی دیگر شاهد اعلام انزجار تنفر و نفرت از اقدامات و جنایت دولت و ارتش آمریکا در این کشور بودیم.

اسماعیلی عنوان کرد: به خوبی در این سفر لمس کردیم که می‌توان از دیپلماسی قضایی در کنار دیپلماسی سیاسی و دیپلماسی اقتصادی به عنوان یک ابزار تعامل بین کشورها، دولت‌ها و ملت‌ها استفاده کرد.   وی افزود: در ملاقات با مقامات شورای عالی قضایی عراق و در تفاهم نامه امضا شده مشترک بین دو کشور مقرر شد با استفاده از سازوکارهای داوری برای حل مسائل تجاری و با تشکیل دادگاه های تجاری اختصاصی برای حل مشکلات تجار دو طرف در پایتخت دو کشور و استان های مرزی بتوانیم موارد اختلافی بین تجار را در حداقل زمان حل و فصل کنیم مقدمات این کار فراهم شده است.

اسماعیلی در ارتباط با انتقال زندانیان بین دو کشور عراق و ایران و عفو زندانی های ایرانی در عراق تصریح کرد: تفاهم نامه ای بین وزرای دادگستری ایران و عراق به امضا رسید بسیاری از مشکلات زندانیان با این تفاهم نامه حل و فصل خواهد شد مقرر شد جمعی از زندانیان ایرانی در عراق، لیست شان توسط دستگاه قضایی عراق تهیه شود و مورد عفو قرار بگیرند اجرای تفاهم نامه انتقال زندانیان به دو کشور که شامل عفو نمی شود در قالب موافقتنامه انتقال باقیمانده محکومیت را در کشور متبوع بگذرانند. قریب به ۱۰۰ هزار دادرسی از طریق الکترونیکی انجام
اسماعیلی بیان کرد: در سال جاری برای انجام دادرسی‌های الکترونیکی در کشور ۲۵۰۰ اتاق در واحد‌های قضایی ما به سیستم دادرسی الکترونیک مجهز شده است ۴۰۰ اتاق در زندان‌های کشور مجهز به سیستم دادرسی الکترونیک شده است قریب به ۱۰۰ هزار دادرسی از طریق الکترونیکی انجام دادیم، ۶۲ هزار تا بین واحد‌های قضایی و زندان‌ها بوده است، ۳۱ هزار دادرسی الکترونیکی با ارتباط با منزل بوده است، بیش از ۳۰ مورد با برقراری ارتباط با پرونده‌های خارج از کشور به انجام رسیده است.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سفر به عراق نشست خبری قوه قضائیه قوه قضائیه حاج قاسم هزار دادرسی قوه قضاییه تفاهم نامه دو کشور بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۹۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است