Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عسگری گفت: عده‌ای مسائل اصلی را به حاشیه برده و به فرعیات توجه می‌کنند اما واقعیت جامعه این است نارضایتی اجتماعی نسبت به عملکرد دولت بسیار بالا بوده و به حد بی‌سابقه‌ای رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انتقاد و سوال حق مردم است، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تیتریک، گفت: البته این موارد مرز ظریفی با توهین و تخریب دارد و حتک حرمت جایگاه‌ها اقدام درستی نیست و یک آفت اخلاقی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی عسگری با اشاره به اینکه حتی اگر مسئولین پایبند به اخلاق نباشند، شکستن حرمت جایگاه‌ها تبعات خوبی در جامعه ندارد و منجر به ابتذال سیاسی خواهد شد، افزود: البته باید این مسئله ریشه یابی شود که آستانه تحمل مردم به چه حدی رسیده و عملکرد مسئولین چگونه بوده که مردم در قالب شعار نظر خود را اعلام می‌کنند.   وی اظهار داشت: عده ای مسائل اصلی را به حاشیه برده و به فرعیات توجه می کنند اما واقعیت جامعه این است نارضایتی اجتماعی نسبت به عملکرد دولت بسیار بالا بوده و به حد بی سابقه ای رسیده است، متاسفانه در عرصه مدیریتی کنونی فارغ از توهین های کلامی، با توهین های رفتاری مسئولین و بی تفاوتی آنها در زمینه عملکرد مواجه هستیم که مصادیق زیادی دارد.  
عسگری تصریح کرد: مجلس از ابزارهای نظارتی خود بر دولت در قالب تذکر، پیگیری، سوال، مطالبه گری و در نهایت استیضاح استفاده می کند اما با توجه به اینکه دولت ماه های پایانی خود را سپری می کند محاسبه سود و زیان برخی جابجایی ها اعم از استیضاح به این سادگی نسیت زیرا دولت افراد دیگری از همان سیستم را راس کار می آورد.   وی در خاتمه گفت: مجلس دائما به مطالبه گری خود از وزرا و مدیران ادامه می دهد اما واقعیت این است که دولت منتخب مردم بوده و راهکار این است که در انتخابات پیش رو، عموم آگاهانه و با اشراف بیشتری پای صندوق‌های رای حاضر شوند.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • عطر افشانی مزار شهدا درپلدشت
  • ویدیو/ خبر خوش دولت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • برگزاری همایش ایمنی وبهداشت شغلی شرکت‌های شهرستان میبد
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود