Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:22:30 GMT

جگوار تا سال ۲۰۳۰ فقط خودروی برقی تولید می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۹۸۲۴

جگوار تا سال ۲۰۳۰ فقط خودروی برقی تولید می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، جگوار که از زیرمجموعه‌های لندروور محسوب می‌شود قصد دارد با تولید خودروهای برقی میزان انتشار آلاینده‌های زیست محیطی را از طریق خودروهای خود به صفر برساند.

اولین سری از خودروهای برقی شرکت جگوار از سال ۲۰۲۴ روانه بازار خواهد شد. پیش از این فولکس واگن، ولوو و تویوتا نیز از برنامه‌ریزی برای تولید گسترده خودروهای برقی و خداحافظی با اتومبیل‌های مصرف کننده سوخت‌های فسیلی طی یک دهه آینده خبر داده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جگوار همچنین برای تولید خودروهای برقی لوکس نیز برنامه‌ریزی کرده و در آینده جزئیات بیشتری را در این زمینه اعلام خواهد کرد. این شرکت زمان توقف تولید خودروهای بنزین سوز خود را اعلام نکرده است.

شرکت لندروور قبلاً از تولید شش خودروی برقی جدید طی سال‌های آتی خبر داده بود. این خودروها که برخی از آنها شاسی بلند هستند ظرف ۵ سال آینده روانه بازار می‌شوند. پیش بینی می‌شود ۶۰ درصد از خودروهای تولیدی لندروور تا سال ۲۰۳۰ برقی بوده و محیط زیست را آلوده نکنند. میزان آلایندگی تولیدات این شرکت تا سال ۲۰۳۹ به صفر می‌رسد.

کد خبر 5148355

منبع: مهر

کلیدواژه: خودروی برقی سازمان محیط زیست خودروی لوکس حاکمیت سایبری واکسن کرونا کسب و کار گوگل همراه اول شرکت دانش بنیان فناوری فضایی فیس بوک اینترنت دوربین آمازون تحقیقات علمی ویروس کرونا گوشی هوشمند خودروهای برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)

ایتنا - ایکس‌پنگ، استارت‌آپ خودروسازی چینی، در تلاش برای رقابت با رقیب آمریکایی خود تسلا، عرضه مدل جدید خودروهای برقی خود یعنی G6 را در بازارهای اروپایی آغاز کرده است.
این خودروی برقی شاسی‌بلند کوپه از سال گذشته در چین عرضه شده و حالا شرکت ایکس‌پنگ امیدوار است با ورود به بازارهای اروپایی بتواند سهم بیشتری از بازار خودروهای برقی را از آنِ خود کند.

براساس گزارش‌ها، ایکس‌پنگ G6 هم‌اکنون در چهار کشور اروپایی نروژ، دانمارک، سوئد و هلند قابل سفارش و خرید است. مقامات این شرکت چینی سال گذشته از برنامه‌های خود برای ورود به دیگر بازارهای اروپایی از جمله بریتانیا، آلمان و فرانسه نیز خبر داده بودند.

قیمت این خودرو در نروژ ۳۷ هزار و ۷۰۰ دلار و برابر با قیمت تسلا مدل Y در این کشور اعلام شده است. اما در کشورهای دیگر اروپایی قیمت G6، کمی پایین‌تر از مدل تسلا است.

 

ایکس‌پنگ G6 یک خودروی شاسی‌بلند کوپه در سایز متوسط است که براساس معماری جدید SEPA 2.0 طراحی شده و از آخرین زبان طراحی این شرکت چینی پیروی می‌کند. 

این خودرو در سه نسخه پیشرانه متفاوت با محدوده شعاع حرکت ۴۳۵ تا ۵۷۰ کیلومتر عرضه می‌شود. نمونه پایه مجهز به یک موتور ۲۵۴ اسب بخاری در محور عقب است. نسخه میانی با موتور ۲۸۲ اسب بخاری و باتری ۸۷.۵ کیلووات ساعتی عرضه می‌شود. در نهایت مدل فول‌آپشن دارای دو موتور با قدرت ترکیبی ۴۶۹ اسب بخار است.
 
ایکس‌پنگ که در گذشته لقب تسلای چینی را گرفته بود، پس از افت فروش در بازار داخلی چین، حالا امیدوار است بتواند در بازارهای اروپایی، به رقیب آمریکایی خود تسلا ضربه بزند و سهم بیشتری از فروش خودروهای برقی را از آن خود کند.
 

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین