Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:02:37 GMT

تشکیل زنجیره انسانی در پیشگیری از بیماری کرونا

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۱۰۴۸

ایسنا/اردبیل داوطلبان جمعیت هلال احمر در شهرستان پارس آباد در یک حرکت نمادین با تشکیل زنجیره انسانی توجه هموطنان را به ضرورت قطع زنجیره بیماری کرونا فرا خواندند.

فرماندار شهرستان پارس آباد روز سه شنبه 28 بهمن با اشاره به خطرناک شدن ویروس جهش یافته کرونا در روزهای اخیر اظهار کرد: امیدواریم با مراقبت شهروندان وارد پیک چهارم کرونا نشویم چرا که اگر این اتفاق بیفتد، بخش عظیمی از دغدغه ها و نگرانی ها در مورد سلامت مردم فزونی خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امامی تصریح کرد: باید آگاه سازی و هشدارها در سطح مراقبت و کنترل بیماری ارتقا یابد تا همه متوجه خطرات ویروس جهش یافته کرونا شوند و بی احتیاطی را در سرلوحه کارها قرار ندهند.

وی به مساعد شدن شرایط جوی و حضور مردم در اجتماع اشاره کرد و گفت: این شرایط وضعیت شهرستان را که به تازگی به رنگ زرد درآمده، خطرناک تر خواهد کرد که امیدواریم با رعایت پروتکل های بهداشتی در این شهرستان مرزی از سوی مردم کنترل بیماری با دقت و جدیت دنبال شود.

فرماندار شهرستان پارس آباد رعایت فاصله گذاری اجتماعی، دوری از تجمعات و رعایت موارد بهداشتی و عمومی را متذکر شد و افزود: اهالی بازار در این ایام و در آستانه عید باید مراعات کنند و خریدارانی که ماسک و موارد بهداشتی را رعایت نکنند از حضور در مغازه منع کرده و به نوعی هر واحد صنفی را به مرکز بهداشت و سلامت تبدیل کنند.

امامی خاطر نشان کرد: امروز نیروهای داوطلب جمعیت هلال احمر با این حرکت نمادین و تشکیل زنجیره انسانی بار دیگر خطر شیوع دوباره بیماری کرونا را به همه ما یادآور شدند که اگر مراعات نکنیم، همچون سال گذشته در اسفند و فروردین با دغدغه و مشکلات جدی روبه رو خواهیم بود.

اما با شناسایی تعدادی از افراد مبتلا به ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی در سطح کشور، دغدغه ها و نگرانی ها در استان اردبیل بیش از گذشته نمود پیدا کرده به طوریکه معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این زمینه هشدار داد تا اقشار مختلف مردم مراقبت بیشتری را انجام دهند.

رضایی بنا اضافه کرد: ویروس جهش یافته کرونا کودک، جوان و بزرگسال نمی شناسد بلکه همه افراد به ویژه در گروه سنی نوجوان و جوان در معرض خطر قرار گرفتند و باید در ماه اسفند بیشترین توجه به موارد بهداشتی، دوری از تجمعات و زدن ماسک مورد توجه و دقت قرار گیرد.

وی بیان کرد: در روزهای اخیر افزایش قابل ملاحظه ای را در بیماران بستری ناشی از شیوع مجدد کرونا شاهد هستیم به طوریکه تعداد بستری ها با 31 بیمار جدید به بیش از 167 نفر رسیده است.

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به چرخش این ویروس در سطح جامعه اشاره کرد و ادامه داد: پرسه کرونا در خریدهای شب عید دغدغه ها و نگرانی ها را دو چندان کرده و بهتر است عموم همشهریان مراقبت های لازم و جدی را انجام دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس اردبيل زنجیره انسانی استانی شهرستانها ویروس جهش یافته کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند

یک متخصص باکتری‌شناس از بروسلوز به عنوان بیماری نام برد که همه افراد را در هر سن و هر جنسی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سجاد یعقوبی در گفتگو با خبرنگاران افزود: بروسلوز یک نوع بیماری باکتریایی است که توسط گونه‌های مختلف بروسلا ایجاد می‌شود و عمدتاً گاو، خوک، بز، گوسفند و سگ را مبتلا می‌کند.

وی اظهار کرد: انسان‌ها از طریق تماس مستقیم با حیوانات آلوده، خوردن یا نوشیدن محصولات حیوانی آلوده یا استنشاق عوامل موجود در هوا به این بیماری مبتلا می‌شوند.

این متخصص باکتری‌شناس بیان کرد: بیماری بروسلوز معمولاً علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، ضعف و کاهش وزن ایجاد می‌کند، اما ممکن است در اشکال غیر معمول و با علائم خفیف ظاهر شود که منجر به عدم تشخیص این بیماری شود.

وی با بیان اینکه بیشتر موارد ابتلا، ناشی از مصرف شیر یا پنیر غیر پاستوریزه از بز یا گوسفند آلوده است، در خصوص اینکه چه کسانی در معرض خطر هستند؟ گفت: تحقیقات نشان داده این بیماری افراد در هر سن و هر جنسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یعقوبی بیان کرد: بیماری بروسلوز یک خطر شغلی برای افرادی که در بخش دامداری کار می‌کنند یا افرادی که با خون، جفت، جنین و ترشحات رحمی حیوانات در تماس هستند، محسوب می‌شود.

وی خطر ابتلا به این بیماری را در این افراد افزایشی دانست و تصریح کرد: در جمعیت عمومی، بیشتر موارد ناشی از مصرف شیر خام یا مشتقات آن مانند پنیر تازه است. بیشتر این موارد از محصولات گوسفند و بز است.

این متخصص باکتری‌شناس با اشاره به اینکه این روش انتقال در درجه اول کشاورزان، قصابان، شکارچیان، دامپزشکان و پرسنل آزمایشگاهی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، در خصوص راه‌های پیشگیری و کنترل گفت: پیشگیری از بیماری بروسلوز بر اساس مراقبت و پیشگیری از عوامل خطر است.

وی با بیان اینکه مؤثرترین راهبرد پیشگیری از بین بردن عفونت در حیوانات است، به واکسیناسیون گاو، بز و گوسفند در مناطقی با میزان شیوع بالا توصیه کرد و گفت: در مناطقی که ریشه‌کنی در حیوانات از طریق واکسیناسیون یا حذف حیوانات آلوده امکان‌پذیر نباشد، پیشگیری از عفونت انسان، اساساً مبتنی بر افزایش آگاهی، اقدامات ایمنی غذایی، بهداشت شغلی و ایمنی آزمایشگاهی است.

دیگر خبرها

  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان