Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوراندخت نیرومند نویسنده و پژوهشگر در ادامه پویش «کتابخوانی ملی»، مطالعه کتاب‌های روانشناسی و تاریخی چون «وضعیت آخر»، «سینوهه» و «ژوزف بالسامو» را توصیه کرد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «پوراندخت نیرومند»، نویسنده و پژوهشگر در ادامه پویش «کتابخوانی ملی» گفت: از مسئولان و اداره‌کل ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای ارائه و اجرای ایده خلاقانه پویش «کتابخوانی ملی» که در شرایط کرونا رخ داده است، قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا با اجرای پویش «کتابخوانی ملی» در اطلاعات یکدیگر سهیم می‌شویم و این اطلاعات را در شرایط بحران کرونا به اشتراک می‌گذاریم.

این نویسنده در ابتدا مطالعه کتاب‌های علمی را پیشنهاد کرد و گفت: کتاب «وضعیت آخر» ترجمه اسماعیل فصیح، اولین کتاب علمی بود که مطالعه کردم. من با خواندن این کتاب به مباحث روانشناسی علاقه‌مند شدم و معتقدم روانشناسی به عنوان یک علم می‌تواند در دستیابی به خودشناسی مفید و اثربخش باشد. امروز حدود 28 سال از زمان مطالعه این کتاب گذشته است و اثرات و نکات آن را تا امروز در نظر دارم.

نیرومند در ادامه گفت: یکی از محورهای مطالعاتی من به تاریخ اختصاص دارد و ‌از جائی‌که مطالعه کتاب‌های تاریخی را در کنار اسطوره‌شانسی می‌پسندم؛ کتاب «سینوهه» را برای مطالعه معرفی می‌کنم. شخصیت نویسنده و مضمون کتاب تلفیقی از تاریخ، اسطوره، تخلیات و پندارهای نویسنده است، این کتاب از نظر علم پزشکی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

این نویسنده در پایان مطالعه رمان «ژوزف بالسامو» اثری از الکساندر دوما را نیز توصیه کرد و گفت: نویسنده در این اثر به روند تاریخی انقلاب فرانسه پرداخته و از آنجایی که این کتاب همراه با داستان است، مطالعه آن برای خواننده جذاب‌تر است.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: پوراندخت نیرومند پویش کتابخوانی ملی مطالعه مطالعه کتاب کتابخوانی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند