Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@08:08:33 GMT

رهبر شیعیان اندونزی بر اثر کرونا درگذشت

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۳۲۲۰

رهبر شیعیان اندونزی بر اثر کرونا درگذشت

جلال‌الدین رحمت رهبر شیعیان اندونزی و بنیانگذار سازمان اهل بیت علیهم‌السلام در این کشور، بر اثر ابتلاء به کرونا در بیمارستان بین المللی سانتوسای باندونک درگذشت.

به گزارش  برنا از شبکه "نِترال نیوز" اندونزی"، "اروین" یکی از استادان علوم دینی بنیاد علمی و آموزشی مطهری اندونزی در جاکارتا امروز اعلام کرد که استاد رحمت که چند روزی براثر ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری بود عصر روز دوشنبه در سن ۷۲ سالگی درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه اینترنتی سازمان اهل بیت اندونزی نیز امروز با تایید این خبر اعلام کرد که پیکر این عالم فقید امروز در آرامگاه خانوادگی آنها در منطقه سیسالنگاه در باندونگ در غرب جاوا به خاک سپرده خواهد شد.

اندونزی بزرگترین مجمع الجزایر کره¬ خاکی و چهارمین کشور پرجمعیت جهان است و از این لحاظ بزرگترین کشور اسلامی به شمار می‌رود، چراکه بزرگترین جمعیت مسلمان دنیا را داراست.

این کشور از نظر نژادی کشوری بسیار پر تنوع است و ۹۰ درصد جمعیت آن مسلمان و بقیه مسیحی، هندو یا بودایی هستند.

اسلام از قرن چهارم قمری به این کشور وارد شده و در قرن ۶ به وسیله تجار هندی به شکل بسیار وسیعی منتشر شده‌است. بیشتر مسلمانان این کشور سنی و از مذهب شافعی هستند و مابقی آنها از مذاهب شیعه، حنفی، حنبلی، مالکی، زیدی و علوی هستند

تاریخ ورود شیعیان به اندونزی به زمان ورود اولین مبلغان مسلمان در قرن چهارم هجری قمری باز می‌گردد. مشهور است که این مبلغان از نوادگان امام موسی بن جعفر (ع) بودند که به این منطقه مهاجرت کردند و پس از سکونت، از اهالی این منطقه شدند.

منطقه اچیه در شمال سوماترا مرکز شیعیان اندونزی به شمار می‌رود و حکومت اندونزی پس از استقلال این شهر را شهر شیعیان کوالا نامید.

از آنجا که مذهب تشیع به تازگی گسترش پیدا کرده، شیعیان اندونزی هنوز در اقلیت قرار دارند. البته اندونزی در جایگاه یک کشور مسلمان در جنوب شرق آسیا، شمار زیادی از شیعیان را در خود جای داده است؛ به نحوی که امروزه شاهد گسترش روزافزون این موج هستیم.

تاسیس سازمان ها و مراکز اسلامی و شیعی در این کشور، خود حاکی از فضای عظیم شیعی در این سرزمین است. حضور چشمگیر سادات، نحوه ورود آنها و تعداد شیعیان در اندونزی و وجود مراکز شیعی از نکات قابل توجه درباره این کشور اسلامی است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا شیعیان اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود

ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی را در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، بیان کرد: این امام والامقام در مدت ۳۴ سال امامت خود با پنج طاغوت بنی عباس معاصر بود، بنی عباس از امویان هم ظالم‌تر بودند و با این وجود، ایشان در برابر ظالمان ایستاد، مقاومت کرد و تسلیم نشد.

وی با بیان اینکه رویکرد راهبری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امام صادق (ع) در دوران ۳۴ ساله امامت، راهبرد جهاد تبیین بود، اظهار کرد: ایشان در میدان مبارزه با همه جریانات فکری به مخالفت برخاست تا عقاید باطل را بکوبند و اندیشه‌های منحرف را اصلاح کنند.

وی با توضیح اینکه همه تلاش امام صادق (ع) این بود که عقاید ناب اسلامی را به تشنگان حقیقت هدیه کنند، افزود: حق و باطل همیشه بوده و جهاد با دشمن همیشگی است و این جهاد یک زمان با شمشیر است و یک زمان با زبان که همان جهاد تبیین است.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه هدفی که امام حسین (ع) با شمشیر دنبال آن بود، امام صادق (ع) با بیان و زبان و قلم انجام داد و مانند امام حسین (ع) علاوه بر اینکه با ظالمان و ستمگران مبارزه کرد با ملحدان و منحرفان به مبارزه پرداخت، گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

او با اشاره به مسائل فرهنگی در زمان امام صادق (ع) اضافه کرد: توسعه تشیع و حفظ جامعه شیعه از آسیب‌ها، نظام‌مند شدن عقاید، باورها و مفاهیم شیعی، شکل‌گیری تشکیلات سیاسی - عقیدتی و تداوم آن در قالب وکالت، شکل‌گیری و پویایی فقه شیعی از جمله اقدامات حضرت در آن زمان بود و امام صادق (ع) در مدت ۳۴ سال امامت پر برکت خویش، نقش شایسته‌ای در گسترش فرهنگ حیاتبخش اسلام داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خجالت بکشید!
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • تصاویری از نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب + ویدئو | رتبه ۲۵ کنکور در حادثه گازگرفتگی درگذشت
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • ایران ابرقدرت نظامی منطقه/ معادلات قدرت به نفع مسلمان رقم خورد
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد