Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز تحقیقات وکتور روسیه تایید کرد واکسن‌های روسی کرونا شامل "اسپوتنیک وی" و "اپیواک کرونا" در مقابل نوع جدید ویروس انگلیسی کرونا موثر است.

خبرگزاری اسپوتنیک روز سه شنبه اعلام کرد مقام های بهداشت عمومی بریتانیا دسامبر گذشته اعلام کردند نوع جدید ویروس کرونا در انگلیس را شناسایی کرده اند که گفته می شود سرعت سرایت آن ۷۰ درصد بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز سه شنبه مرکز تحقیقات وکتور تایید کرد که واکسن های اسپوتنیک وی و اپیواک کورنا در مقابل این ویروس جدید کارامد هستند.

این مرکز که تحت نظر سازمان سلامت عمومی روسیه فعالیت می کند، اعلام کرد اثرگذاری این واکسن ها علیه ویروس جدید انگلیسی را تایید می کند.

مرکز وکتور افزود: تاثیر محافظتی این واکسن ها در واکنش های خنثی سازی با استفاده از سرم بدست آمده از افراد واکسینه شده با اسپوتنیک وی و اپیواک کرونا و همچنین آنتی بادی های ویروس سارس- کوو-۲، مشخص شده است.

واکسن اپیواک کرونا توسط مرکز تحقیقات وکتور و اسپوتنیک وی از سوی مرکز تحقیقات گمالیا ساخته شده است.

واکسن اسپوتنیک وی اوت ۲۰۲۰ در وزارت بهداشت روسیه به ثبت رسید و در بسیاری از کشورها از جمله روسیه، بلاروس، آرژانتین، بولیوی، صربستان، الجزیره، فلسطین، ونزوئلا، پاراگوئه، ترکمنستان، مجارستان، امارات متحده عربی، ایران،  جمهوری گینه، تونس، ارمنستان، مکزیک، نیکاراگوئه، لبنان و میانمار مورد استفاد قرار گرفته است.

نوع جدید ویروس کرونا سپتامبر گذشته نخست در جنوب غرب انگلیس شناسایی و بسرعت در سراسر انگلیس و اروپا گسترش یافت.

اوایل ماه فوریه، مجله معتبر پزشکی لانست مقاله ای را در بازنگری نتایج فاز سوم آزمایشات بالینی واکسن روسی اسپوتنیک وی منتشر کرد که عملکرد مثبت این واکسن را نشان می دهد و آن را یکی از ایمن ترین و موثر ترین واکسن های تولیدی در جهان معرفی کرد.

بر اساس این نتایج، واکسن اسپوتنیک وی تا ۹۱.۶ درصد موثر است و در افرادی بالای ۶۰ سال این میزان موثر بودن تا ۹۱.۸ درصد بالا می رود. در عین حال ۹۸ درصد از همه داوطلبان دریافت کننده واکسن روسی در بدن خود پادتن داشتند.

واکسن اسپوتنیک وی توسط مرکز تحقیقات فدرال گمالیا تولید شده و در ۱۱ اوت ۲۰۲۰ (۲۱ مرداد۹۹) در روسیه ثبت شد و در زمره  اولین واکسن های تایید شده کرونا در جهان قرار گرفت. از آن زمان به بعد این واکسن در بیش از ۲۰ کشور ثبت شده است.

واکسیناسیون سراسری در روسیه در ۱۸ ژانویه ۲۰۲۱ (۲۹ دی ۹۹) آغاز شد.

اولین محموله واکسن اسپوتنیک وی به میزان ۲۰ هزار دوز پنجشنبه هفته گذشته (۱۶ بهمن) وارد ایران شد و روز ۲۱ بهمن با استفاده از این محموله، واکسیناسیون کرونا در کشور با اولویت کادر بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانی آغاز شد./ ایرنا 

از واکسن روسی کرونا چه می‌دانیم؟ تازه‌ترین جزئیات از واکسن روسی کرونا گونه جدید کرونا مهلک‌تر از نوع قبلی است شناسایی جهش جدید در ویروس انگلیسی کرونا واکسن روسی کرونا ۹۵ درصد ایمنی ایجاد می‌کند "اسپوتنیک وی" یکی از ۳ واکسن برتر جهان علیه کرونا پیوستن ۲۶ کشور به کمپین واکسیناسیون کرونا با اسپوتنیک توصیه نماینده سازمان جهانی بهداشت برای استفاده از ۳ واکسن روسی کرونا   اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید        

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسن اسپوتنیک واکسن روسی کرونا مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!