Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون استاندار بوشهر با تاکید بر شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل گفت: ساماندهی و آسیب شناسی این کودکان باید مورد توجه دستگاه‌های ذیربط قرار بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بوشهر، محمدتقی ایرانی ظهر امروز در نشست کارگروه تخصصی سلامت کودکان محروم از تحصیل و کودکان کار با تاکید بر توجه به رفع نگرانی‌‌های این حوزه اظهار داشت: امروزه با مباحثی مواجه هستیم که به‌عنوان آسیب‌ اجتماعی از آن نام می‌بریم و در جوامع مختلف چهره‌ای نازیبا از زندگی را به نمایش گذاشته‌اند لذا می‌بینم این دردها و تبعیض‌ها صرفا مشکل کشورهای در حال توسعه نیست بلکه درد مشترک همه جوامع بشری است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، با بیان اینکه همه جوامع با انواع آسیب‌های اجتماعی مواجه هستند تصریح کرد: این نوع آسیب‌ها در اروپا، آمریکا، آسیای جنوب شرق و تمامی جوامع وجود دارد و هر کشور به مقتضای فرهنگ جامعه خود آن‌را مدیریت می‌کند.

وی، با تاکید بر تحقیق و پژوهش در خصوص علت آسیب‌های اجتماعی افزود: در کشور ما در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی در سال‌های اخیر تصمیمات خوبی گرفته شد و در این راستا قبل از شیوع کرونا، سازمان اجتماعی کشور به‌صورت منظم در محضر مقام معظم رهبری جلسات متعددی را تشکیل داده که معظم‌له با دغدغه نسبت به شناسایی و کاهش این آسیب‌ها در جامعه تاکید داشتند.

ایرانی، با بیان اینکه بررسی آسیب‌هایی همچون اعتیاد، حاشیه‌نشینی، طلاق، کودکان خیابانی و کار، زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست در فضای کارشناسی قرار گرفته است تصریح کرد: در این عرصه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای غیردولتی، فعالان عرصه بین‌المللی فعالیت کردند و کارها و طرح‌های مهمی در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تدوین و عملیاتی شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، جلوگیری از رشد آسیب‌های اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: کارشناسان تلاش می‌کنند با بررسی‌های دقیق، این آسیب‌ها را ساماندهی، کنترل و کاهش دهند که نشان از عزم نظام اسلامی ایران و دولت تدبیر و امید برای حل مشکلات اجتماعی دارد.

وی، با بیان اینکه ویروس کرونا مشکلات متعدد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در جوامع ایجاد کرده است تاکید کرد: در این عرصه نابردباری و تحمل ناپذیری برخی خانواده‌‌ها نسبت به برخی موارد و تغییر سبک زندگی و تبدیل زندگی باز اجتماعی به بسته غیراجتماعی، مشکلات و آسیب‌هایی ایجاد کرده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، با بیان اینکه در عرصه ویروس کرونا، خانواده‌ها به سبب سلامتی مردم و آحاد جامعه مجبور به فاصله‌گذاری اجتماعی شدند گفت: در این راستا با رعایت این موارد و شیوه‌نامه بهداشتی، سلامتی کشور در عرصه مقابله با کرونا حاصل شده است و نسبت به بسیاری از کشورهایی که تجهیزات و امکانات و از حمایت‌های ویژه بهداشت جهانی برخوردارند، وضعیت ایران بسیار مطلوب‌تر است.

ایرانی، رعایت مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تلاش کادر درمانی و بهداشتی را عامل موفقیت ایران در عرصه مقابله با کرونا دانست و افزود: ان‌شالله با ادامه این روند جامعه از بلای ویروس کرونا به بهبودی و ایمنی در حوزه سلامت دست می‌یابد.

13 هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان بوشهر شناسایی شد وزیر آموزش و پرورش: 36 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به کلاس‌های درس بازگشته‌اند طرح انسداد مبادی بی‌سوادی در استان بوشهر اجرا می‌شود

وی، با بیان اینکه کرونا سبب تعطیلی بازار و ایجاد مشکل در اقتصاد و معیشت خانوارها شد تصریح کرد: این بیماری اثرات مخربی بر روی فرهنگ، اقتصاد، معیشت و روابط اجتماعی جامعه گذاشت اما روش‌های مختلف برای  شکل دیگری از اشتغال، زندگی و فرهنگ ارائه کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، با اشاره به کودکان بازمانده از تحصیل تاکید کرد: آسیب شناسی در این خصوص باید مورد توجه قرار بگیرد.

ایرانی، با بیان اینکه برخی افراد عامل آسیب‌ها را ناشی از فقر، بیکاری و مشکلات فرهنگی می‌‌دانند تصریح کرد: در این راستا برخی کودکان کار و خیابانی که از طریق گروه‌های خاصی به صورت سازمان‌یافته به‌کار گرفته می‌شوند جرم است و باید حتما نیروی انتظامی و دستگاه قضایی با کسانیکه سازمان‌یافته به‌کارگیری می‌کنند برخورد قاطع کند.

وی، با تاکید بر شناسایی دلالان متکدیان گفت: در این راستا ضمن جمع‌آوری متکدیان باید ساماندهی شوند و در این زمینه سازمان بهزیستی باید این افراد را غربالگری کند تا زمینه برگشت زندگی آنها فراهم شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید در این حوزه ورود کنند خاطر نشان کرد: هر چند کار شهرداری‌ها در این عرصه دائم نیست ولی با ایجاد  و تجهیز مجتمع‌های نگه‌داری و اردوگاهی، با متولی‌گری بهزیستی و کمیته امداد آن‌را در اختیار موسسه‌های خیریه قرار دهند و با شناسایی کودکان و ردیابی مشکلات آنان از سوی آموزش و پرورش، زمینه برطرف شدن آسیب‌های آنان فراهم کنند.

ایرانی، با تاکید بر توجه به آموزش تحصیلی، کودکان کار و بازمانده از تحصیل تصریح کرد: باید این کودکان به‌گونه‌ای هدایت شوند که ضمن فراگیری مهارت‌های فنی و زندگی زمینه ادامه تحصیل و ساماندهی آنان فراهم شود.

وی، با اشاره به ساماندهی و نظارت بر حاشیه‌نشینی در برخی از شهرهای استان اشاره کرد و گفت: بازگشت کودکان کار به تحصیل در اولویت قرار دارد و در این زمینه همه دستگاه‌ها و نهادها باید همکاری و کمک کنند تا از این کودکان از آموزش‌های لازم برخوردار شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، با بیان اینکه مدیریت خوب اجتماعی آسیب‌ها را کاهش می‌دهد افزود: آسیب‌های اجتماعی قابل مدیریت و کنترل هستند که این مهم همواره باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار بگیرد و در این راستا مصوبه اجرایی ستاد ساماندهی متکدیان در دستور کار دستگاه‌ها قرار گرفته می‌شود.

انتهای پیام/190/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر بازمانده از تحصیل آسیب های اجتماعی معاون سیاسی کودکان کار دستگاه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم