Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@01:53:50 GMT

تجهیز تانک‌های سپاه به سامانه دید در شب +عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۵۱۹۰

تجهیز تانک‌های سپاه به سامانه دید در شب +عکس و فیلم

خبرگزاری تسنیم: سردار علی کوهستانی در گفت‌وگو با تسنیم دستاوردهای جدید سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش پیامبر اعظم۱۶ را تشریح کرد.

سردار علی کوهستانی مسئول سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم درباره دستاوردهای این سازمان که در رزمایش پیامبر اعظم16 به‌کارگیری شد، گفت: در این رزمایش برای اولین مرتبه در کشور  سامانه دید در شب تانک و نفربر با برد 4 کیلومتر عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با موفق ارزیابی کردن تست این سامانه گفت: سامانه دید و کنترل آتش شبانه که توسط سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزسا طراحی و تولید شده است از جمله نیازمندی‌های یگان‌های زرهی نیرو برای عملیات در شب بود که با تلاش متخصصان این سازمان این نیاز مرتفع شد. تا پیش از این ادوات زرهی به سامانه‌هایی با برد 400 متر مجهز بودند که با تجهیز به سامانه جدید این برد به 10 برابر افزایش یافته است.

سردار کوهستانی ادامه داد: این سامانه قابل استفاده برای توپچی، راننده و فرمانده تانک است و همچنین قابلیت ارسال تصاویر سایت توپچی و فرمانده تانک به مرکز فرماندهی و کنترل را دارد.

وی عملیاتی شدن تیربار بهینه‌شده ثُعبان را از دیگر دستاوردهای این سازمان در رزمایش پیامبر اعظم16 عنوان و تأکید کرد: این سلاح جدید در جریان رزمایش در اختیار تیم‌های عملیاتی نیروی ویژه قرار داده شد که بر اساس ارزیابی‌های به‌عمل‌آمده از کارایی مناسبی در نقش یک تیربار هجومی برخوردار است و به‌زودی به‌عنوان تیربار هجومی سازمانی در اختیار یگان‌های نیروی زمینی قرار می‌گیرد.

 

تیربار بهینه‌شده ثعبان

مسئول سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: تجهیز پرنده‌های مولتی‌روتور به بمب‌های سبک از دیگر دستاوردهای این سازمان در رزمایش اخیر بود. این بمب‌ها که در حدود 3 کیلوگرم وزن دارند به‌سفارش نیروی زمینی و برای استفاده در مأموریت‌های خاص و در مناطق صعب‌العبور و به‌منظور هدف قرار دادن نفرات و سنگرهای انفرادی طراحی شده‌اند. نسل بعدی این بمب‌ها

وزنی در حدود 5 کیلوگرم خواهد داشت که قدرت تخریب و نفوذ آن نسبت به نسل قبلی افزایش خواهد یافت.

سردار کوهستانی با بیان اینکه در جریان این رزمایش همچنین دو محصول دیگر جهاد خودکفایی عملیاتی شدند گفت: رونمایی از یک مین کنارجاده‌ای جدید با قدرت تخریب بالا و همچنین عملیاتی شدن مین معبربازکن "واصل" از دیگر دستاوردهای نیروی زمینی در رزمایش پیامبر اعظم16 بود. سامانه معبربازکن واصل در حقیقت یک مین پرتابه‌ای است که به‌شکل دو خرج پرتابی از روی لانچر به‌سمت معابر آلوده به تله‌های انفجاری و میادین مین شلیک می‌شود و با انفجار خود قادر به پاک‌سازی محیط‌های آلوده است. البته ساخت این سامانه به چند سال قبل بازمی‌گردد که در این رزمایش با موفقیت مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.

وی در پایان گفت: در این رزمایش برای نخستین مرتبه از پهپادهای هدف ساخت سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی به‌منظور تست سامانه‌های پدافندی استفاده شد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: رزمایش پیامبر اعظم تجهیز تانک های سپاه سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی رزمایش پیامبر نیروی زمینی عملیاتی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • برتری نیروی زمینی و گیتی پسند در روز جشن قهرمانی زود هنگام مسی‌ها
  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • آغاز طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • تصاویری از جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی