Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالیکه ارتش اتهامات جدیدی علیه رهبر میانمار مطرح کرده، اظهارات سخنگوی ارتش این کشور به شکلی بوده که احتمال تمایل ارتش برای ادامه حضور در قدرت حتی پس از بازه زمانی یک ساله را افزایش داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شرایط در میانمار همچنان نگران کننده است و پس از کنار گذاشته شدن دولت این کشور از سوی ارتش، مخالفان با حضور در خیابان‌ها اعتراض خود را هر روز به این مسئله نشان داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر روز گذشته مبنی بر دادگاهی شدن رئیس جمهور و رهبر میانمار بار دیگر این کشور را به یکی از مراکز توجه رسانه‌های دنیا تبدیل کرد.

اتهامات تازه علیه آنگ سان سوچی

زا مین تون، سخنگوی ارتش میانمار امروز (سه شنبه) در کنفرانس خبری خود اعلام کرد که ارتش چاره ای جز در اختیار گرفتن قدرت را نداشته است. وی در بخش دیگری از کنفرانس خود گفت که ارتش به قانون اساسی 2008 متعهد مانده و حرکت به سمت مسیر توافق آشتی ملی را ادامه خواهد و با برگزاری انتخابات قدرت را به برنده خواهد سپرد. فرمانده ارتش با رد کنار گذاشتن دولت این کشور درپی کودتا اعلام کرد که این اقدام قابل توجیه است زیرا به موضوع تقلب در انتخابات رسیدگی نشد.

از سوی دیگر خین مائونگ زا، وکیل آنگ سان سوچی، رهبر میانمار که از قدرت کنار گذاشته شد امروز اعلام کرد که پلیس اتهامات جدیدی علیه وی مطرح کرده است. آنگ سان سوچی قبلا به نگه داشتن غیرقانونی وسیله ارتباطی واکی تاکی متهم شده بود اما به گفته وکیلش، او درحال حاضر به اتهام دیگری مبنی بر نقض قانون بلایای طبیعی کشور نیز متهم شده است.

سخنگوی ارتش در اولین کنفرانس خبری خود پس از در اختیار گرفتن قدرت از اول فوریه به بعد گفت: هدف ما برگزاری انتخابات و تسلیم قدرت به گروه پیروز پس از انتخابات جدید است. این مقام نظامی با انتقاد از رفتار خشونت آمیز معترضین گفت: برای اطمینان از دموکراسی و رفاه، مردم باید بدون آنکه احساساتی شوند، با ما همکاری کنند. ما سعی داریم در حد ممکن مجبور به استفاده از خشونت نشویم.

 

آیا نظامیان به شانس قدرت پشت می‌کنند؟

همانطور که پیش بینی می شد با وجود تهدیدهای کشورهای غربی ازجمله آمریکا مبنی بر تحریم این کشور درصورت کنار نرفتن ارتش از قدرت، سخنگوی ارتش این کشور اعلام کرد که ژنرال ها انتظار این تحریم ها را داشته اند و معتقدند باتوجه به تجربه میانمار در انزوای بین المللی دریک دهه قبل پیش از چرخش به سمت دموکراسی، تحریم ها بی‌تاثیر خواهند بود.

ارتش تاریخی برای انتخابات جدید تعیین نکرده اما به مدت یکسال وضعیت فوق العاده در این کشور اعلام کرده است. از سوی دیگر باوجود وعده ارتش به کناره گیری از قدرت در زمان مقتضی اما لحن صحبت‌های سخنگوی ارتش این کشور به شکلی است که احتمال تمایل نظامیان برای ادامه حضور در قدرت را تقویت می کند. زا مین تون در کنفرانس خبری امروز خود گفت: ما اطمینان حاصل می کنیم که روابط خوب با سازمان ملل و تمام کشورهای دیگر را حفظ کنیم. شورای ما تلاش می کند که روابط با تمام کشورها را تقویت کند.

 

هشدارها به تاثیر تحریم بر زندگی مردم عادی

درحالی که کشورهای غربی ازجمله آمریکا در واکنش به تحولات میانمار تهدید کرده که این کشور را تحریم خواهد کرد، برخی کشورها ازجمله سنگاپور با این موضع گیری مخالفند. وزیر خارجه سنگاپور امروز (سه شنبه) تحولات اخیر در میانمار را نگران کننده خواند اما در عین حال گفت که از تحریم های گسترده علیه این کشور در واکنش به کودتا حمایت نمی‌کند زیرا این کار باعث آسیب به مردم عادی میانمار خواهد شد.

ویویان بالاکریشمان در پارلمان سنگاپور ابراز امیدواری کرد که مقامات میانمار خویشتن داری بیشتری از خود نشان دهند و خشونتی علیه مردم غیرمسلح رخ ندهد. وزیر خارجه سنگاپور که کشورش یکی از سرمایه گذاران عمده در میانمار به شمار می رود درباره احتمال اعمال تحریم علیه این کشور گفت که تحریم در کشوری که فقر جولان می دهد باعث آسیب به مردم خواهد شد. وی در ادامه گفت که این موضوع را با کشورهای غربی ازجمله آلمان مطرح خواهد کرد.

درحالیکه آمریکا و بریتانیا ازجمله کشورهایی بوده اند که در واکنش به کودتای میانمار تهدید به تحریم این کشور کرده اند، اظهارات وزیر خارجه سنگاپور به عنوان کشور عضو آسه آن که سیاستش عدم مداخله در امور داخلی اعضا است، جامعترین موضع گیری در بین اعضا آسه آن به شمار می رود.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا میانمار اخبار آمریکا میانمار سخنگوی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۵۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

 

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران