Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور کبگانیان سه شنبه در حاشیه یکصد و چهل و پنجم از شورای ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران ارائه گزارش علم و فناوری را دستور اول این جلسه دانست و اظهار کرد: گزارشی از تعداد ثبت پتنت‌های خاص ثبت شده بین المللی ارائه شد که مقداری افت و کاهش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه کشور ضعف‌هایی در ثبت پتنت و تولیدات علم و مقالات دارد، از ورود این ستاد به این موضوع خبر داد و  اظهار کرد: در این جلسه اعلام شد که این افت مربوط به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان بوده و تا حوزه دارای جاذبه‌های اقتصادی نباشد و اقتصاد دانش بنیان وارد میدان نشود این آسیب به صورت اساسی حل نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبگانیان ارائه گزارشی از وضعیت اعتبارات پژوهشی را از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه نام برد و یادآور شد: در این بخش گزارشی از مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه شد که یک مقدار نگران کننده بود؛ چرا که این گزارش حاکی از افت و کاهش سهم اعتبارات پژوهشی در بودجه سال 1400 داست از این رو در این جلسه مختصری در این زمینه بررسی‌هایی صورت گرفت.

قائم مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور اضافه کرد: بر این اساس اعضای جلسه به این جمع بندی رسیدند که اعداد و ارقام مربوط به اعتبارات پژوهشی مقداری بهتر از گزارش مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی است؛ چرا که بخشی از اعتبارات پژوهشی در این گزارش دیده نشده است.

وی با تاکید بر بررسی دقیق‌تر اعتبارات پژوهشی در قانون بودجه 1400، خاطر نشان کرد: از این رو مقرر شد در جلسه دیگری گزارش دقیق‌تری در این زمینه ارائه شود. در این جلسه تنها گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه شده بود.


کبگانیان، با اشاره به موضوع سوم مطرح شده در این جلسه توضیح داد: بر اساس مصوبات شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ماموریت‌های ملی به جهاد دانشگاهی واگذار شد که این ماموریت‌ها در راستای رهنمون‌های مقام معظم رهبری بوده است.

وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد ملی است، یادآور شد: از این رو باید از تبدیل شدن این نهاد به یک بنگاه پرهیز شود ضمن آنکه شاهد بودیم که این نهاد پروژه‌های بسیار سنگینی را با موفقیت اجرایی کرده است.

قائم مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور اضافه کرد: بر این اساس برنامه این ستاد استفاده از توانمندی این نهاد در مدیریت‌های ملی است و از آنجایی که این نهاد در حوزه‌های آب شیرین کن‌ها و خودروهای ریلی خوب عمل کرده از آنها درخواست شد که در این حوزه‌ها به مدیریت انتقال فناوری بپردازند به این معنا که تمامی دستگاه‌ها و نهادهایی که در این حوزه‌ها فعال هستند تحت مدیریت، نظارت و آیین نامه‌های جهاد دانشگاهی باشند.

کبگانیان ادامه داد: در این راستا از سوی جهاد دانشگاهی نقشه راهی ارائه شد. البته در این زمینه وقفه‌هایی بوده که برخی از آنها با پیگیری جهاد رفع شده ولی مقرر شد در حوزه‌هایی که توقف بوده اقدام شود.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری منصور کبگانیان بودجه ۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری بودجه ۱۴۰۰ مقام معظم رهبری بودجه ۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی اخبار کنکور نقشه جامع علمی کشور اعتبارات پژوهشی جهاد دانشگاهی ارائه شد حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالا‌هایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهاد‌های تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این‌حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

دهقانی فیروزآبادی بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه